Beğenenlerin süperliği #net
Eşler arasında paranın lafı olur mu?
Beğenenlerin süperliği #net

Merak ettim …. Anlatın hadi
Tabii ki evlenen insanlar bir hayatı paylaşmak bir ömrü paylaşmak için birlikte olurlar bundan dolayı insanın eşler arasında sen çok harcadın sen az harcadın paranı vermedin ortaya koymadın ne kadar maaş alıyorsun gibi söylemler üzerine birbirini kırması doğru bir şey değildir, ancak ilişkilerde bir taraf ben para kazanıyorum benim param seni ilgilendirmez gibilerinden söyleme yapıyorsa o evde geçim olmaz ortak konulup ortak harcanması gerekir aksi takdirde insan nasıl geçim sağlayacak evliliğin amacı her şeyde ortak olmaktır.
Olmamalıdır. Eş adı üstünde bir ömür aynı hayatı yaşayacak paylaşacaklar aynı yolda yürüme kararı alındıysa sen ben olmamalı biz olmamı. Umarım anlata bilmişimdir
Çok güzel anlattın …insan sevdiği için çalışır yuvası için
🫶🏼
Olmaz. Evlendikten sonra gelirler, giderler bir olur. Yapılan harcamanın hesabı sorulmaz. İhtiyaç duyulan miktar eşler arasında verilir, alınır. Bu böyle olmalı.
Çok gğzel anlattın wow
Eşler arasında paranın lafı olmamalı. Sonuçta bir aile olunmuş. Bazı insanlar koca parası diyerek evli kadına olan kıskançlıklarından aşağılamaya çalışır.
Nasıl doğru konuşuyorsun…. Yorumunu okumak zevkliydi senin tabirinle 🫶🏼
Teşekkür ederim.
Hiç unutmamışsın.
Ben teşekkür ederim🌹
Cevap
9Cevap
Hayır bence olmamalı
Olmamalı. Eş olmak, ortak noktalara sahip olmak demek değil mi? Maneviyat yanında maddiyat da bu ortaklığın içine girer.
Yess
Kişisel ihtiyaçlar konusunda kendi parasını kendi harcasın herkes kuaförüne dünyanın parasını vermem.
Çocukların için çalışırdı eski babalar 😂
çoluk çocuğun rızkını gereksiz yere dışarıya harcamak söz konusu ise elbette olur
Sana kasa teslim edilir belli oldu djdjsj
Olabilir. Annem de öyledir. Babam o savurganlikla ev sahibi olamazdı zaten. Annemin tutmasiyla oldu.
Evet
Bana göre eş dediğin gücünü maddi manevi birleştirir buna para da dahil🍀🗝️
Süpersin
Olmamalı. Mesela diyelim ev alındı ikisinin üstüne araba alındı ikisinin üstüne olmalı ki sonra eşit olsun.
Eşler arasında paranın lafı elbette olmaz. İki insanın hem geliri hem gideri ortaktır.
Olmamalı. Ama harcama konusunda da ölçülü olmalı herkes.
Olur sonuçta benim param benim param onun parası benim param.
Olmaması lazım.
Süpersin
Normal birer eşlerse olmaz yani
Kesinlikle
Asla öyle olunca da eş olunmamali bence
Bence de
Tabi ki olmaz, olmamalı...
Bence de
Niye olsun ya.. ama haklısın yapan var
Yapılmaz mı… ben yapmam
Yapan var duyuyoruz
Neden