AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
76Cevap
Ultimatomu ver anlamıyorsa bununla ömür geçmezz
Alacaksa niye takıyor?
O adam senden geçinmeye el verişi dön yolundan dön
Benimkide takilan takilar ortak dedi ben mesela konustum dedim onlar gelinin hakki hukuken dedim ama tabiki seninde ayni zamanda dedim kendimide baya kotu hissettim ihtiyac olunca zaten harcanir sanki hepsini alcam bidaja hic vermicem gibi bi durum oldu :'(
Bu adamdan bir cacık olmaz şimdiden sadece kendini düşünmeye başlamış
Sen bu adamla evlenirsem pişman olursun demedi deme
Bu erkekten olmaz yol yakınken ayrıl seni paran için kullanıyor belli
Hicbir erkekle yola çıkılmaz da yapıyoruz oyle hatalar 😀
Ayril ondan neyapacan benim senin olayi simdidwn balsamic sana baski yapiyor ezikmisin kendine gel is in bozulsun onlarin aileleri senden kotusunu gormediler derleryav boş ver atalari kendi hayatina ceki duzen ver kismetmi kalmamis bu dunyada sana bence bu bi isaret cik o cahil zihniyetten
Allah senin yüzüne bakmış. Sevdigi kulusin ki aramin ne m. l oldugunu ilk fakikadan göstermis. Ha bu saatten sonra bile isteye onla rvlenirsen de kendi dusen aglamaz..
Boyle tupler eve ekmek getiremez olan parayi batirir. Cocuk gibi ugrastirir seni.. bide den simdi. tekmeyi basinca saka yaptim falan derse o zaman tuy dikmis olur. Hepten uzak dur selam bile verme hayatini mahfeder.
Çıkar evliliği bu.
Asla yürümez , umarım yol yakından bırakırsın.
Sana ne benim altınlarımdan seni ilgilendirmez git kendi altınlarınla yenile diyemedin mi
E o almasa sen alacan zaten de sıkıntı emrivaki yapiyor olması
yol yakından ayrıl yoks evlendikten sonra kocam şöyle böyle diye yazarsın buraya :)))
Bana cok tanidik geldi.. aklina koymus sana soylim. Sen vermek istemesen bile senin burnundan getire getire isticek.
Bu adam bencil. Çocuğun ihtiyaçlarını bile düşünmez , parasını tutmaz bu adam sana söyleyeyim. Ev bark sahibi biraz zor olur
Sormana bile gerek yok zaten sen ayrıl diye öyle söylemiş. Terket hemen
Ne guzel cok sanslisin bence.
Gercek yuzunu gostermis iste
Bu saatten sonra onunla beraber olursan hala hic aglama sonrasinda.
Ya kadınlara ne demeli? Düğünde takılan altınları kendi üzerine hesap açtı zimmetine geçirdi. Bu ne diyeceksiniz bay feministler?
O zaten kadının hakkı istediğini yapabilir
Düğünde takılan altınlar kadına aittir. Eğer boşanma gibi bir durum söz konusu olursa kadın ve çocuklarının geçimini sağlamak için kadına aittir. Hatta boşanma sırasında kadın altınlarımı vermedi diye mahkemeye başvurabilir. Genelde küçük yaş çocukları boşanma sonrası annesine verilir (annesi çocuğa kötü vs davranmiyorsa) Çocuklu bir kadının çalışması, erkeğe oranla çok zordur. Çocuğu ya bakiciya ki şu an onlar en az asgari ücret alır (ya da annesi ki bazı anneanneler bakmak istemez)
Düğünde takılan takılar zaten kadına ait 😂😂 kendine ait şeyleri tabi üzerine geçirecek ne diyorsun be 😂😂
@Happy6161 Alla Allah gerçekten mi? Nerde yazıyor bu.
@Takatukacııı ciddi misin paşam? Bence emin olmadan böyle hükümler verme. Araştır
Aaaaa sizin haberiniz yok muydu? Nerede yaşıyorsunuz siz? Dünya da olmadığınız kesin. Hukuk ve din yeterli mi? İkisinde de yazıyor. Bari en önemli şeyleri inkar etmeyin. Kimse uydurmuyor. Hukuk ve din en önemli şeyler.
@Happy6161 iyi de neresinde yazıyor. Mehir olayını kastetmiyorsun sanırım
İnternete yaz her yerde yazar. Düğünde takılan takılar kime ait yaz da bak. Din de resmiyette çıkıyor. Niye şaşırdınız ki? Bu zaten en başından beri böyle geldi böyle gitti. Yabancı ülkeleri bilmem orada yaşıyorsanız şaşırmanız normal. Ama Türkiye’de böyle. Kadın izin verirse kendi altınlarını bozdurur ev alırlar araba alırlar ya da başka önemli bir şey için harcarlar ya da hiç dokundurmaz. Mehir değil mehir ayrı bir şey. Kadına takılan bilezik kolye tüle altın direkt kadına aittir. Tek söz sahibidir. Paylaşır paylaşmaz ona kalmış. Bu kadınların uydurduğu bir şey değildir. Din ve hukuk yani bunlardan ötesi yok ki. Ben bugüne kadar altına sahip çıkan erkekte görmedim hepsi kadının olduğunun bilincindeydi şükür. Onun dışında mehir ve takı ayrımı için buna bakabilirsin. fetvameclisi.com/.../178-ceyiz-ve-takilar-mehir-yerine-gecer-mi
Cevap sahibi hukuk dersleri aldım. Hukuki açıdan düğünde takılan takılar kadına aittir. Bunu devlet kadına güvence olarak zaten maddelerde söylüyor
iyi gun evliligi yapmis olursun en ufak bi gecimsizlikte aldatir ve boşar
hayatının en büyük hatasını yaparsın öyle birinden sana hayır gelmez
Bana erkek dalgası al 3 gün 3 gece seni dinleme dinlene mikim
Kabul edersen altınlar senin 😉
Böyle bir teklifte bulun
Aşırı iyi teklif onun gibisine de böyle teklife icabet etmek yakışır 😂😂😂
Alacağı arabaya sen ve çocukların binmeyecek mi? Adam şahsına bi şey almıyor ailesi eşi çocukları için daha iyi araba alacak çok mantıklı düşünmüş
Düşünce mantıklı olabilir ama "böyle düşünüyorum sence nasıl olur" diye fikrini almak yerine şak böyle olacak itiraz yok demek arasında çok fark var. Mesele fikir değil
@Hülya8376 bunu dayatma olarak söylemek hoş değil. doğru olan bunu uygun bi dille ikiniz için bi şekilde yatırım harcama yapacağı söylemesidir. Zaten ortak bi şekilde karar vermek en doğrusu. Sonuçta evlilik iki kişinin hayatını birleştirmek olarak görürsek ikisinin de düşüncesi önemli
erkeğin tarafı erkeğin kadının tarafı kadınınsa sorun yok. Adam zaten düğündeki kendi hakkını istemiş Adam düğündeki demiş o da adamın çevresi gelip taktığı için adamın Hakkı düğünde erkek tarafı takar zaten
o evlendiğinizde altınları kumardada yer kriptodada yer.
Altına takıya karşıyım ama erkeğin yaptığı görgüsüzlük normalde kadının zaten takılar
Arabamı yeniliyecem demesi kendini düşünüyor bencil bu adam. Canım arabamızı yenileriz ev alırız yatırım yaparız deseydi sende burada soru sormazdın….
O altın senindir şu anda böyle evlenirsen senin olan ne varsa her şeyi elde eder. bu nasıl Bi çirkin ilişki. sanki altınlar için evleniyor. bide itiraz istemiyom demiş bak sen.
Herkes ayrıl ayrıl yazmış cevapları okudukça darlandım. Sonuçta araba ikinizin ortak malı yükseltmek için altınlarını satabilirsin ben bunda kötü bir şey göremiyorum..
Arabayı da benim üzerime yapacaksin itiraz istemiyorum de 😁
Altın senin hakkın ister verirsin istersen vermessin o inmeye öyle şöyle
Ayrıl bence kaynana gibi erkek mi olur tiksindim ya
:ddd
Sanki ailesinden para istemiştir araba icin evliliği kullanmak istemiş gibi şaka gibi. Senden boşanır bu amacı asla yatırım yapmak değil bence ev almak dese anlardık ama bence sen bu kişiyle yola çıkma ayrıl hemen çıkarcı bu
çıkılmaz çıkılmamalı seven insan parayı pulu dert etmez tamam maddiyat önemli bi yandan ama bu şekilde de değil
Bu adamdan olmaz ayrıl bacım senin düşmen gereken derde bu adam düşüyosa bişi beklenmez bundan evlendik
Muhabbeti yapılması bile yanlış bence şu durumunuzda
Hemen altın derdine düşmek bilemiyorum ileriki zamnda kendi isteginle verirsin belki ne yaparsanız kendinize ortak ama şimdiden böyle yapiyorsa zor
Ayrıl tabiki arkadaşım da nisanliyken bu sorunları yaşıyordu şimdi boşanıyorlar yinede sen bilirsin normalde iyi insan diyorsan bilemem
Çıkılmaz senle evlenme sebebi takılıcak olan moneyler
Erkeklere soruyorum demişsin ama şöyle ki koşarak kaç oradan.
Büyük saygısızlık zihin altında yatanları ortaya çıkarmış şanslısın.
Soruyu düzeltelim siz sokmadan canĵ yanmasın diye yağ arayan erkekle yola çıkılır mı
Benim eniştem de aynısını yaptı biz 3 bilezik taktik kıt tarafı olarak onu alıp yemiş
Dön kızım o yoldan köprüden önceki son çıkıştan dön.
Şanslısın ki daha söz bile yapılmadan niyetini belli etmiş.
Ayrıl direk senin fikrini rızanı almıyor
Ama yani evlilik sonrası her şey ortaktır.. araba alırsa o sizindir daha sonra ayrılırsa yarısını vermek zorunda kalır araba fiyatının öyle de bir şey var ama tabi işte hiç rızanı almadan ben böyle yapacam da öğöğöğ öyle iş olmaz
Ben yapmazdım böyle bişey. Utanırım heralde
Ne var bunda söylemese de ilerde olacak olan bu.. Türkiye şartlarında ne bekliyorsun? bence gayet doğal ve dürüst biri kesinlikle evlen.
Sakın evlenme. Bu zihniyetteki biriyle evlenilmez.
Tuvalete gidilmez ne yolu ya?
Çıkılmaz daha Bismillah demeden hayırdır ya
Çabuk ayrıl çabuk saf kızı bulmuş
Yol yakınken yol ver
Olmaz, arada hep arıza çıkartır bu herif
Ne dicem bilemedim fikrini sorması lazımdı ve itiraz demesi ne kadar itici yani hoş değil
bence olmaz
altın gelinindir
İtici buluyorum böyle şeyleri…
Bununla bir yola çıkılmaz
Yuhhh olsun ya. Ne cahil bir adam
En kısa sürede onu hayatından çıkart
Para için mi evleniyor seninle ne?
hayır ondan olmaz ablam