İğrenç birsey şu evlilik 9 yıldır evliyim nefret ettim evlilikten çocuğun dersi kocanın istekleri
Adam yemek yapayım diye evlenmiş benimle ben sevmiyorum birisine yemek yapmayı bulaşık yıkamayı adam sofradan bir tabak kaldırmaz bana ne kendi yapsın kendi yemeğini
Çocuğun dersleriyle uğraşıyorum uykum geliyor yoruluyorum birde onu çekemem normal yemek de istemiyor üç tepsi pizza yapacakmışım he bulaşığı sen yıkıyordun bulgur köftesinden istiyor çeşit çeşit yemekler istiyor sofradan bir tabak kaldırmasın bulaşığa yardım etmesin ben çeşit çeşit hizmetçiler gibi yemek yapayım
Bana harçlık vermiyor bedava benden kendisine hizmetçilik yapmamı bekliyor Hee hem evi temizleyecem hem çocuğumun ödevleriyle ilgilenecem uykum gelecek yorulacam çeşit çeşit yemek yapacam beyfendi bedava hizmetimin karşılığını görecek o ne verecek karşılığında
Evlendiğime bin pişmanım kafamı dinleyemiyorum bunalıyorum bedava hizmetçilik yapamam gitti mutfağa yemeğini hazırlıyor baş belası sofradan bir tabak bile kaldırmıyor yardım edeyim demiyor dağ ayısı

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer