Çok basit aile evinde kalıyorsa Ailene para vermiyorsan Herşeyi ailen alıp karsılıyırsa Anca öyle birikim yaparsan çeyrek altın alırsın
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Teksen yapabilirsin 11.000 ₺ teksen 6 bin sana yeter geri kalan 5 bini her zaman biriktir ister altın yap ister dolar geleceğin için bu şekilde birikim yapabilirsin ama tek değilsen ailenle veya evliysen eşinle vs yaşıyorsan imkansız :(
halka arzlara katılabilirsin hisse alabilirsin paranı her türlü kar elde etirir sana mesela ben Akbank tan yatırım yapıyorum her banka da var... Hisse senedi alıyorsun işte bir araştır
Kira fatura yoksa her ay 1 çeyrek al koy ya da yapamam dersen biseyler için değer kaybetmiyecegini düşündüğün kredi çek borclan borcu mecbur odiyecegin için birikimde yapmış olursun
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Kira fatura derdin yoksa maaşının bir bölümünü günlük faize koymanı öneririm...
Çok basit aile evinde kalıyorsa
Ailene para vermiyorsan
Herşeyi ailen alıp karsılıyırsa
Anca öyle birikim yaparsan çeyrek altın alırsın
Teksen yapabilirsin 11.000 ₺ teksen 6 bin sana yeter geri kalan 5 bini her zaman biriktir ister altın yap ister dolar geleceğin için bu şekilde birikim yapabilirsin ama tek değilsen ailenle veya evliysen eşinle vs yaşıyorsan imkansız :(
Fazla harcama yapmıyorsan birikim yapabilirsin.
Evin araban varsa giderin az ise fatura vs ödemiyorsan anca yapabilirsin.
Merhaba, yapman gereken koseye sirekli para at somra git menkul kiymetler al
Paranın yarısını harca diper yarısını da altın borsa gibi riski dağıtacak şekilde değerlendir. Tlde tutma ama zarar edersin
kira falan yoksa, ailenle yaşıyorsan, giderin vs. cok olmazsa yapılabilir kazandığını koyarsın kenara
Cidden ne yiyip içiyorsunuz siz neyin birikimi lan 🤣🤣🤣🤣
Asgari ücretle birikim yapılabiliyormuymuş 🤣🤣🤣
İşte matematik sorusu
Her ay çeyrek altın al ya da dolar al
Sadece yaşanılır o paraya
Kira falan vermiyosan yarısıyla altın al
hisse alınması öneririm
Nasıl
halka arzlara katılabilirsin hisse alabilirsin paranı her türlü kar elde etirir sana
mesela ben Akbank tan yatırım yapıyorum her banka da var...
Hisse senedi alıyorsun işte bir araştır
Uzun vadeli mi
sana kalmış ama uzun vadeli düşün daha iyi...
Hisse 👍
Yapılmaz
Yapılmaz
İstanbul borsası
Yapılmaz
Kira fatura yoksa her ay 1 çeyrek al koy ya da yapamam dersen biseyler için değer kaybetmiyecegini düşündüğün kredi çek borclan borcu mecbur odiyecegin için birikimde yapmış olursun