Para & Ekonomi Para seni bozar mı? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 32 Yapay Zekaya Sor Bozmaz Paranın miktarına bağlı Param olsun da bozsun sıkıntı yok Ben zaten bozulmuşum üç beş cebime girsin en azından. Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Para seni bozar mı? Cevapla Para Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 22,8b cevap paylaştı. Bozmaz para zaten insanı bozan bir şey değil sadece gerçek karakterini yüzünü ortaya çıkartan bir şeydir.. 0 0 Yorumla
ҽυɳσια Takip Et Yoda Yaş: 101 , eic 100% +1 yıl Bilmem. Yaşamadığım bir şey hakkında yorum yapamam. Sadece su gibi her kapta ayır bir şekil alacağımı zannetmiyorum. 0 0 Yorumla
rosetale Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl Para beni hiçbir zaman bozmadı karaktersiz olanı parasızlıkta para da her şey bozar karakter önemli 0 0 Yorumla
Fairyliquid Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 74% +1 yıl Yoo niye bozsun.. sacma seylere para harcamayi sevmem, asiriligi da sevmem bol bol bdsm yaparim ajsjjd 0 0 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 718 cevap paylaştı. Bilmiyorum ki bozar mi bozmaz mi bi deneme yapsam anlarim aslında jsjsis 1 0 Yorumla
citcatcot Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Para beni bozmaz yazanlara çok değil 10 milyon dolar ver ananı babanı unut de unuturlar 0 0 Yorumla
fatma9648 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 82% +1 yıl Çok şükür bozmuyor ama bazen aşırı savurgan oluyorum 0 0 Yorumla
_ALCHERA_ Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 370 cevap paylaştı. Paraya gerektiği kadar değer veriyorum fazlası değil.Bu yüzden bozmaz. 0 0 Yorumla
IntrovertBaşkanı Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Belki para olmadığı için bozuğumdur ya. Para olsa kendimi bulurum hani. 0 0 Yorumla
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 407 cevap paylaştı. Para beni bozmaz. Paraya sahip olunca kendini bir şey sanan insanlardan değilim. 0 0 Yorumla
ErtugrulKARTAL1903 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 68% +1 yıl Bozacak olsa kumbarayı bozdurup tamamen bozulmuş olurdum 🤣 0 0 Yorumla
u cαssíєєє Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% +1 yıl Galiba bozulurum diye belli bir seviyeyi geçemiyorum. 0 0 Yorumla
Kompela34 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 98% +1 yıl Bozar abi. Para beni bozar. Bu konuda netim. Para 1 milyon € olursa tabii. 0 0 Yorumla
ühüğühüğ Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl bozmaz param çoğaldıkça ihtiyaç sahiplerine veririm 0 0 Yorumla
asuasuasuman Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl benim bozmadı da çevrenin gözünü de ağzını da dengesini de bozardi 0 0 Yorumla
Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Bozmaz ama para bazı insanları bozabiliyor maalesef 0 0 Yorumla
gokhaniscimen Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 82% +1 yıl Para beni bozmaz da ben parayı çok çabuk bozarım 0 0 Yorumla
Doludoludolu Takip Et Master Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Bozmaz bozmadı ama keşke parasız kalsaydım da insanlar olsaydı etrafımda 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl İnsanlar hayatlarından ya da yaşanmışlıklarından dolayı bozulmaz. Bunlar sayesinde sadece içindekiler ortaya çıkar. 0 0 Yorumla
TayyarRA Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 873 cevap paylaştı. Şöyle fel fecir bir param olsun, şeytan otursun seyretsin mk cehennem de nasıl yanılır 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Rabbim şu andan itibaren bana hayırlısıyla öyle büyük miktarda paralar versin ki bozulur muyum bozulmaz mıyım acilen göreyim 0 0 Yorumla
sessizbirkimse Takip Et Xper 3 Yaş: 22 +1 yıl Para insanın gerçek yüzünü ortaya çıkarabilir o kadar 0 0 Yorumla
geceeyagmuru Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 88% +1 yıl Parasızlık bile bozuyor para olsa uuuu ajkwjjdjs 1 0 Yorumla
Fatma911 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl Hayır bozmaz hayırsever biri olurum 1 1 Yorumla aysimayyyyyyyy +1 yıl Aynı benim düşüncem gibi Yorumla
Bilmiyom_ya Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Allah affetsin ama birazcık bozulabilir sanki gibi 0 0 Yorumla
Zena24356 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 356 cevap paylaştı. Parasızlık bozar insanı! 0 0 Yorumla
sweet_trouble99 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl İnsanarın dini imanı para olmuş * 0 0 Yorumla
tortitotilla Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 443 cevap paylaştı. Bilmiyorum ki🥺 param yok😪 0 0 Yorumla
youblowmymind Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 84% +1 yıl Paradan dolayı değişenlere bozulmak lazım. 0 0 Yorumla
İndeepth Takip Et Master Yaş: 48 , eic 67% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 369 cevap paylaştı. Para beni satın alamadı ve alamaz da. 0 0 Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 451 cevap paylaştı. son beş yıldır bozmadı bozma sanırım yahu 0 0 Yorumla
haydarhay Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Ben parayı bozarım. Bozdurur bozdurur harcarım. 0 0 Yorumla
püskevit_aşkına Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 92% +1 yıl Bozmaz ben parayı bozar hayrıma dağıtırım 0 0 Yorumla
beyazorkide49 Takip Et Xper 5 Yaş: 41 , eic 55% +1 yıl Bugüne kadar para beni bozmadı bozmaz da 0 0 Yorumla
Sosyetik_Piliç Takip Et Xper 6 Yaş: 41 , eic 81% +1 yıl Sevmedigim herkwsin bi... bozar yani 0 0 Yorumla
Yokgibihersey Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Bulsam Parayı ben bozacağım 0 1 Yorumla karmacilt +1 yıl Dkdkskks Yorumla
Aslanbey032 Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 403 cevap paylaştı. Temeli attık göreceğiz 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 1,6b cevap paylaştı. bozmadı bozmaz 0 0 Yorumla
Mario45 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 95% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 360 cevap paylaştı. Bozmadı 0 0 Yorumla
gizlikullaniciiii_ii Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Beni bozmaz. Şimdi bozmadıysa hiç bozmaz 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
Bozmaz para zaten insanı bozan bir şey değil sadece gerçek karakterini yüzünü ortaya çıkartan bir şeydir..
Bilmem. Yaşamadığım bir şey hakkında yorum yapamam. Sadece su gibi her kapta ayır bir şekil alacağımı zannetmiyorum.
Para beni hiçbir zaman bozmadı karaktersiz olanı parasızlıkta para da her şey bozar karakter önemli
Yoo niye bozsun.. sacma seylere para harcamayi sevmem, asiriligi da sevmem bol bol bdsm yaparim ajsjjd
Bilmiyorum ki bozar mi bozmaz mi bi deneme yapsam anlarim aslında jsjsis
Para beni bozmaz yazanlara çok değil 10 milyon dolar ver ananı babanı unut de unuturlar
Çok şükür bozmuyor ama bazen aşırı savurgan oluyorum
Paraya gerektiği kadar değer veriyorum fazlası değil.
Bu yüzden bozmaz.
Belki para olmadığı için bozuğumdur ya. Para olsa kendimi bulurum hani.
Para beni bozmaz. Paraya sahip olunca kendini bir şey sanan insanlardan değilim.
Bozacak olsa kumbarayı bozdurup tamamen bozulmuş olurdum 🤣
Galiba bozulurum diye belli bir seviyeyi geçemiyorum.
Bozar abi. Para beni bozar. Bu konuda netim. Para 1 milyon € olursa tabii.
bozmaz param çoğaldıkça ihtiyaç sahiplerine veririm
benim bozmadı da çevrenin gözünü de ağzını da dengesini de bozardi
Bozmaz ama para bazı insanları bozabiliyor maalesef
Para beni bozmaz da ben parayı çok çabuk bozarım
Bozmaz bozmadı ama keşke parasız kalsaydım da insanlar olsaydı etrafımda
İnsanlar hayatlarından ya da yaşanmışlıklarından dolayı bozulmaz. Bunlar sayesinde sadece içindekiler ortaya çıkar.
Şöyle fel fecir bir param olsun, şeytan otursun seyretsin mk cehennem de nasıl yanılır
Rabbim şu andan itibaren bana hayırlısıyla öyle büyük miktarda paralar versin ki bozulur muyum bozulmaz mıyım acilen göreyim
Para insanın gerçek yüzünü ortaya çıkarabilir o kadar
Parasızlık bile bozuyor para olsa uuuu ajkwjjdjs
Hayır bozmaz hayırsever biri olurum
Aynı benim düşüncem gibi
Param olmadığı için yorum yapamoyorum
Allah affetsin ama birazcık bozulabilir sanki gibi
Parasızlık bozar insanı!
İnsanarın dini imanı para olmuş *
Para çevreni değiştirir sizi değil !!
Bilmiyorum ki🥺 param yok😪
Parayla ölçülmeyen değerler var!!!
Para beni asla bozmaz
Bozmaz ben onu bozarım
Değişken değilim
Paradan dolayı değişenlere bozulmak lazım.
Para beni satın alamadı ve alamaz da.
son beş yıldır bozmadı bozma sanırım yahu
Bozacagini düşünmüyorum.
Ben parayı bozarım. Bozdurur bozdurur harcarım.
Bozmazzzzz.
Beni deyil de yanımdakileri bozdu 😒
Bozmaz ben parayı bozar hayrıma dağıtırım
Bugüne kadar para beni bozmadı bozmaz da
Bilmiyorum ama çok paradan korkarım
Sevmedigim herkwsin bi... bozar yani
Bulsam Parayı ben bozacağım
Dkdkskks
Temeli attık göreceğiz
bozmadı bozmaz
Bozmaz
Savurganlığım açısından evet.😂