Merhabalar Herkese 🌸

Çok paran olsa karakterin değişir mi?
Merhabalar Herkese 🌸

Çok paran olsa karakterin değişir mi?
Hayır tabi k ide para beni değiştirmez hiç bir şekilde yani ben parayı bulsam bile şu an olduğum kişiden vaz geçmezdim. hatta daha iyi olurdum çünkü şu an maddi durumdan dolayı mesela iyilik yapamıyorum çok fazla. elimden geleni yapıyorum. ama param olsa mesela bunu sürekli insanlar ve hayvanlar için değerlendirmeyi düşünürdüm ama çoğu insanı para bozar bazen de bozmaz para miktarı insanın karakterini değiştirmez. İnsanın karakteri, onun içsel değerlerine, eğitimine, etik anlayışına ve çevresindeki kişilerle olan ilişkilerine dayanır. Bazı zengin insanlar yardımsever, cömert ve duyarlı olabilirken, diğerleri bencillik veya kendini beğenmişlik gibi olumsuz özellikler gösterebilir. Aynı şekilde, bazı maddi sıkıntı içinde olan insanlar da son derece yardımsever ve cömert olabilirler. para sahibi olmak yerine, insanların karakterini ve davranışlarını nasıl yönlendirdikleridir. Para, insanların karakterini değiştirmeyi zorlayan bir etken değildir; bunun yerine, insanların kararlarını ve davranışlarını etkileyen bir araç olarak kullanılır. para insanın karakterini doğrudan bozmaz. Karakter, içsel değerler ve kişilik özellikleriyle şekillenir. İnsanların karakterini ve davranışlarını etkileyen faktörler, para gibi dış etkenler değil, içsel değerler ve bilinçli tercihlerdir.
Paranın beni bozacağını sanmıyorum. Yokluk çeken biri olmadım. Varlıklı bir aileden geliyorum. Babam zevkine düşkün biri olduğu için iflas etti. Birçok akrabalar yardımlar etti geleceğimizi pek düşünen biri olmadı. Aşırı zengin olursam hayatım biraz daha farklı olur tabi yaşamsal olarak ama , karakter olarak değişeceğimi sanmam.
Herkesi bozar baştan belki değişimim olmazdı fakat bir süre sonra değişirdim ama kimseyi ezmezdim daha mutlu şımarık düşüncesiz özgüvenli olurdum bunuda isterim yani
Cevap
31Cevap
Para beni bozsun yeter ki param olsun esprisi geldi aklıma 😅 zengin olmadan bilemem ki
Ben parayı bozuyorum :D
Bozmaz değil düzeltir, gerçek kendim olurum kimseyi de takmam. Birileri bozulmak olarak algılayacaksa, kusura baksınlar.
Beni bozacaksa para bozsun şu ana kadar bozmadı ama çok para verirlerse olabilir. :D
Keşke çok olsa da bozsa.
Çok para olsa da beni bozsa. Böyle topluma ahlaka değişen insanlar lazım.
para karakteri değiştirmez
sadece olan karakteri ortaya çıkarır
Para insani bozmaz gercek karakterini ortaya cikarir
Asla bozmaz bozamaz izin vermem bu konuda nefsime
bozulma hakkımı kullanmak istiyorum hadi gönderin paraları
Valla değişmez şimdi nasılsam o zaman da aynı olurum.
Bozmadı. Halen çılgın deli dolu, merhametli, eğlenceli, saygı duyan duyulan birisiyim
Neysem oyum şartlara göre değişkenlik göstermem
karakterimiz ülkece çok sağlam
evet
evet
gö. tümle güldüm karakterleimziie
Eğerki Kazanırken şartlar kolaysa kaybederkende kolay olur dışardan izleyen kimisi kendini bozdu der kimiside buna yaradı Ama zor ise kazanma şartları Aynı şekil kimi çok pinti oldu der kimi Emek döktü zor harcıyo der Benim için para beni bozacak bişey olmuş mu oluyor sence
Şüphesiz farklılıklar oluşturacaktır ancak düşünce yapımı ve karakterimi değiştirmez..
bilmem papam olduğunda öğrenirim ayrıca para beni değiştirmez diyene de inanmam insanlar 1 lira bile için katil oluyor
Beni bozmaz aksine daha iyi bir insan yapar daha paylaşımcı olurum
Neysem oyumdur para için değişmem değişen insanlardan hayatımda tutmam
Yok ya beni bozmaz
Para herkesi bozar
para beni bulsa da bozsa
Hedefime biraz daha yaklaştırır
bu yaşıma kadar bozmadı
Olsada bozsa bisey olmaz
Değişmez neysem o olarak kalmaya devam ederim
sonradan sahip olsaydım bozardı galiba
Valla beni bozar kesin yani
Hayır para beni bozmaz
Çok param olsunda bozulayım ya
Zaten bozuğum.
Hayır çünkü parayı hiç bir zaman sevmedim
Bozmaz dersem yalan olur 😂😂
Hayır öyle eğlence tarafım yok zaten
Para olsun da bozsun beni 😄 ben razıyım.
Param olsun da bozulayım
Bozsun parayı buldu gtü kalktı desinler 😂😂😂😂
Hiç bozulacak kadar para sahibi olamadım 😄
Bozmazz
Sanmıyorum
değişmez
Bozmaz
Bozmaz
Her insanı bozar
Hayır
Bozar.
Değişir