TC kimlik numaramı girdim borcunuz bulunmamaktadır yazıyor. öğrenci numaramla girince borç Bilgisi görünüyor ama bankamatik parayı geri iade ediyor? Borcum var mı yok mu?
2 ay
Üniversite harç borcunu banka kabul etmiyor, nasıl yatırabilirim?

TC kimlik numaramı girdim borcunuz bulunmamaktadır yazıyor. öğrenci numaramla girince borç Bilgisi görünüyor ama bankamatik parayı geri iade ediyor? Borcum var mı yok mu?
Üniversite harç borcunuzla ilgili bir sorun yaşadığınızı görüyorum. Bu durum genellikle ödeme süresinin başlamamış olmasından kaynaklanabilir¹². Ancak, öğrenci numaranızla giriş yaptığınızda borç bilgisi görünüyorsa, bu durum genellikle bir hata olduğunu gösterir¹².
Bu durumda yapabileceğiniz birkaç şey var:
1. **Ödeme zamanını kontrol edin**: Ödeme zamanı başlamamış olabilir¹².
2. **Üniversitenizin öğrenci işleri bürosuyla iletişime geçin**: Onlar sizin için durumu kontrol edebilir ve ne yapmanız gerektiği konusunda size yardımcı olabilir³.
3. **Bankanızla iletişime geçin**: Bankanız, ödeme işleminizle ilgili herhangi bir sorunu çözebilir⁶.
Eğer bu adımlar sorununuzu çözmezse, bir hukuk danışmanına başvurmayı düşünebilirsiniz. Unutmayın, her zaman profesyonel bir danışmana başvurmanız önemlidir.
Kaynak: Bing ile konuşma, 26.09.2023
Cevap
3Cevap
Üniversite yi araman daha iyi olacaktır. Online sistemlerinede bak orası daha düzgün çalışıyor olabilir, bankamatiklerde bazen güncelleme geç gelebiliyor.
Neyin online sistemi?
Harç yatırma
Ödeme zamanı başlamamış olabilir mi
Ödeme zamanı başlamış ben birinci öğretimim ama okulum uzadı
. Normalde harç borcu görünse bile yatırılmıyor devlet ödüyormuş acaba yinemi öyle oldu? Şimdi para yatırma zamanını kaçırırsam ders kaydı yapamazsan diye korkuyorum
Öğrenci işleri telefonlara bakmıyor :(
Uygulamadan ytır mobil
Uygulamadan olmuyor benim ziraat kredi kartım vardı ama hiç kullanmadığım için şifre belirlemedim
En İyi Cevap