anlıyorum ben sıkıntı yok başkasına çalışma işleri gerçekten boş kendini düzlüğe çıkarıp yerini açman lazım başkasına çalışarak yapamazsın bu hayatta ya da maaşın yüksek olacak
Verirler bence. Yapıkredi kolay veriyor. Yapıkredi uygulamasını imdir. Mesai saatleri içinde müşteri ol. Sonra ek hesap aç de kart gelmese bile telefon üzerinden ATM’den para çekebilirsin. Bi dene
Yapıkredide maaş müşterisiydim 2 sene önce hesabım var zaten geçen sene sicili bozdugum için kredi vermiyorlar bende burdan senetle borç bulabilirmiyim diye yazmıştım ama anlaşılan bulamıcam
Ek hesap iÇin başvuracaksın 2-3 bine kadar çıkabiliyor. Tabi sicil ne kadar etkiler bilmem ama senet işleri sıkıntı. Ben de birine verdim 14 bin. Daha alamadım. Uğraşıp duruyorum avukatlarla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Sicilin bozuk ise alamazsın veya calismiyorsanda alamazsın
Geçen sene istemiyerek bozdum sicili
zor kimsede para yok bu aralar
Tefeciye bile razıyım ama seninde dediğin gibi yok bu aralar
Allah düşürmesin ben 17 18 yaşımda çok sıkıntı çektim ama şu an varlığım var cebimde param yok ama paraya ihtiyacımda yok Allah yardımcın olsun.
Ben 17 18 yaşlarımda canım gibi bizi düşünmeyen büyüklerime çalıştım şimdide banka borcuyla ayakta durmaya çalışıyom
canım bende babana güvenmicen maddiyatta
Şaka gibi ben canım yazmadımki küfür yazınca canım olarak yansıtıyor
anlıyorum ben sıkıntı yok başkasına çalışma işleri gerçekten boş kendini düzlüğe çıkarıp yerini açman lazım başkasına çalışarak yapamazsın bu hayatta ya da maaşın yüksek olacak
hemen yollayım usdt trc20 at
TQQ1SGN9SQG9adpomgt4GnvbPVvGy12PTM
Ödemeyi nasıl yapıcam özelden yazamadım mesaj atmam için seviyem düşükmüş
Banka kartın var mı herhangi bi bankadan
Yok kartta vermiyorlar
Banka kartın olsaydı ek hesap aç derdim
Verirler bence. Yapıkredi kolay veriyor. Yapıkredi uygulamasını imdir. Mesai saatleri içinde müşteri ol. Sonra ek hesap aç de kart gelmese bile telefon üzerinden ATM’den para çekebilirsin. Bi dene
Yapıkredide maaş müşterisiydim 2 sene önce hesabım var zaten geçen sene sicili bozdugum için kredi vermiyorlar bende burdan senetle borç bulabilirmiyim diye yazmıştım ama anlaşılan bulamıcam
Ek hesap iÇin başvuracaksın 2-3 bine kadar çıkabiliyor. Tabi sicil ne kadar etkiler bilmem ama senet işleri sıkıntı. Ben de birine verdim 14 bin. Daha alamadım. Uğraşıp duruyorum avukatlarla
Teşekkür ederim deneyecegim umarım olur ama pek sanmıyorum 1 tl kredi kartı vermeyen ek hesapta vermez
Pardon 1000 tl
İş bankası kolay veriyor. %90 veriyor
Arkadaşlardan borç para alabilirsiniz
Güldürme beni
burada aramam daha komik ama tefeciye bile razıyım çok Acil lazım
Ne borcun var ki
Bankadan icralıgim
Allah yardımcın olsun
Eyvallah
Param yok diyon havuzlu yerde oturuyon shsjsj
Her havuzlu fotosu olan zenginse sen zenginsin ama ben maalesef aşçıyım çalıştığım yer ben ancak havuza resimdeki kadar yaklaşabiliyorum giremiyorum
Sizde daha çok para var aşcisiniz ya
E okadarda gider var
Ne gider var
Banka bu kadar sorusormuyor:)
İşine gelmedi sjsjs
Banka borçlarım var
O kadar borç yapmasaydn
Akşam akşam sitres atmak için benimi buldun
Ne alaka
Sanki keyfe çektim parayı
Karı kızı yedirmek için çektin
Hayda sen stres atmak için burdasın öyle bişey yapmadım hem yaptıysamda iyi tarafından bak garibanın karnını doyurmuşum kıza yedirmek kötümü
😂😂😂 elin kızına yedircene ailene yedirseydn bu kadar konusmazdm
Sende haklısın yedirmesekte yedirdi derler bari yedirseydim biraz sevap kazanırdım
@1TomrisHatun pp deki sen misin
@geldikgarda pp ne demek