Para & Ekonomi Aylık geliriniz ne kadar, aldığınız maaş size yetiyor mu? Metekan07 Takip Et Bilge Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Aldığınız Maaş Size Yetiyormu Evet yetiyor Hayır yetmiyor Açım aç Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Aylık geliriniz ne kadar, aldığınız maaş size yetiyor mu? Cevapla Maaş Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 22,8b cevap paylaştı. Gelirim yok benim 0 0 Yorumla
encokbensorarım Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Kiralar geliyor ve iş yerinden payım geliyor yettiriyorum 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 1,2b cevap paylaştı. Yetiyor da görüşlere baktım maşallah hep 30k üstü 😂 0 0 Yorumla
DreamGhosters Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Yetiyor diyenler halen başkasının almış olduğu evde kalıyorlar ana baba koca vs 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl 30 bin üzeri para alıyorum ama yetmiyor , absürt bir harcamam da yok bende anlamıyorum para nereye gidiyor 0 0 Yorumla
derg23 Takip Et Xper 2 Yaş: 43 +1 yıl 30+k yetiyor da desen yalan olmaz yetmiyor da desem yalan olmaz. 0 0 Yorumla
wolfcub98 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 +1 yıl Kime sorsan 30 k üstu maaş alıyor bence dümen alayı. 23 alıyorum yetmiyo 0 0 Yorumla
condommm Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 93% +1 yıl 40bin e yakın. Aman aman olmasada yetiyor gayet. 0 0 Yorumla
ByCıLız Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 340 cevap paylaştı. İşsizim gelirim yok parasız yaşıyorum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Gelirim yok benim
Kiralar geliyor ve iş yerinden payım geliyor yettiriyorum
Yetiyor da görüşlere baktım maşallah hep 30k üstü 😂
Yetiyor diyenler halen başkasının almış olduğu evde kalıyorlar ana baba koca vs
30 bin üzeri para alıyorum ama yetmiyor , absürt bir harcamam da yok bende anlamıyorum para nereye gidiyor
30+k yetiyor da desen yalan olmaz yetmiyor da desem yalan olmaz.
Kime sorsan 30 k üstu maaş alıyor bence dümen alayı. 23 alıyorum yetmiyo
40bin e yakın. Aman aman olmasada yetiyor gayet.
Ortalama 25k ama yetmesi imkansız.
çorba kaynıyo çok şükür :D
İşsizim gelirim yok parasız yaşıyorum
30 bin civarı
Maalesef..
30 -50 arasıydı. Artık 0
Çok şükür yetiyor
Yetiyor 🙏
Yetmiyor
Hamdolsun yetiyor
44.800 TL bana yetiyor
3 bin tl