Aylık geliriniz ne kadar ve size yetiyor mu?

fena değil gelirim. 2500 kredi ödemem var ev benim. iki çocuk var ikisi de devlet okulunda ama ay sonunuz zor getiriyoruz. Allah yardımcısı olsun agrari ücretle geçişte çalışanın
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Valla karışık ya aya bağlı ben mesela aylık takiliyorum koseyede para ayırıyorum anı bişey çıkarsa diye eğer o aniden çıkan şey bütçeyi aşarsa yetmiyor ama bazen de tüm ay kalıyor o para orada değişiyor yani
Bune lan herkes devlet memuru baş bakan yardımcısı felen mi bi banamı yetmiyor kıcı kırık dondurma bile 15 tl alowwe 2 sene önce 4 5 tl ye almayanı dövüyorlardı
Ek gelirlerle dengeliyorum. Gider çok karşılık olarak gelir de çok. Ortalık karışık.
Esimde calisiyor Bende bize yetiyor kiradayiz arabamizda var
Ortalamada 9-9.5 K geliyor, ama yetiyor mu dersen zor. Tek gelirle yaşamak imkansız
4.800tl yetmiyor hiçbir şekilde dolara çevirince 300 dolar ediyor daha riskli işlere başvurmakta kalacam üniversiteyi maddi nedenlerden dolayı okumak istemedim
Maaş söylememişler pek ben de demeyeyim bari dedim, dayanamadım. 16K alıyorum. Fakirler ölsün BMW’den selamlar.
Hayat pahallı kira derdim yok kendi evim ama yinede bu ekonomide sıkıntıyı herkes çekiyor maalesef
Şükür gelirim iyi kira ödemiyorum
Net gelir Söylenmez ama yetiyor baya baya
Yetiyor simdilik evli olsam yetmezdi ama
14 civarı yetiyor yanı
Yetiyor şükür
Yetiyor
Çok şükür yetiyor.
Yetiyor çok şükür
Yedi bin yetmiyor
inşallah ekmek 20 tl olur.
Asgari ücret
Kim kim