100 bin ne ki milyonlar kazanan var şuanda. Popüler kanallar yalandan ağlıyor izleyiciler devamlı para gönderiyor. Ben 1000 tl gönderende gördüm babasından aldığı 50 lira haşlığın 10 tl sini gönderende. Bunlarıda ekle yani bağışları süper teşekkür oluyor ismi milyonlar kazanırsın. Bir adam var amerikada evi İstanbul'da evi bir başka şehirde evi hepsi de villa 4 türkiyede arabası 4 amerikada arabası her 2 günde 1 uçakla gider gelir uçak biletleri oteller felan hesapla milyonu da geçiyor hepsi. Basit bir sponsor alsa aylık 6 bin dolar 5 sponsor alsa 30 bin dolar ek para. Yani bu işte iyi para var.
Ben yeni ogrendim Mr Beast varmis youtube da en buyuk kanal oymus aylik kazanci butun kanallari topla ceyregi etmez kazancinin dolar geliyor youtube da bunun kazanci bundan daha fazla sen ne zannediyon ki Ruhi Çenet var Deli Mi Ne var bunlar da cok iyi kazanclar sagliyorlar hatta Ruhi Çenet iş ilani vermis
O TL değil dolar bazında aldığı para. 1 milyon ile 2 milyon arası bir geliri var. 50 bin lira kazansa, onun 1 günlük tatil parası olur. Lüks bir hayatı olan birisi. 50-100 TL çok mümkün değil. Gittiği yerler, yaptjığı harcamalar düşünüldüğünde o rakamlar imkansız kalıyor.
100 bin para değil ki Mr beast var sanırım dünyadaki en büyük YouTuber adam milyon dolarları kazanıyor, bizim ülkede de de Enes Batur sağlam kazanıyor adam şimdi Playboy hayatı yaşıyor Lüks arabaları, evler, kızlar vs.
bizim bi yakınımız kendi tasarımlarını yapıyor o kadar aldığı oluyor zaten max 45.000e kadar yükseldi bazı yerler 53.000de alıyor ne kadar yetenekli olduğuna bağlı
Alıyordur sonuçta insanların ne kadar ilgisini çekecek yayın yaparsan o kadar para.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
You tubeden kazanmıyordur sponsorları var ve adam kendi enerji içeceğini falan çıkartmış sadece YouTube’dan o kdr kazandığımı düşünmüyorum izlenenleri o kdr. Cok yok
Ana Sayfa > Para & Ekonomi > Sorular > Aylık kazancını açıklayan Lucifer lakaplı YouTuber, "100 bin lira kazanıyorum" dedi! Sizce Youtube'dan böyle para kazanılabilir mi?