Çoğu YouTuber YouTube'den 500 bin TL kazanıyomuş ben de başlasam iyi içerikler üretsem yatarak öyle para kazanabilir miyim. Barışg Sasuke Naruto Buang iyi para kazanıyorlarmış doğru mu yalan mı
3 ay
Çoğu YouTuber YouTube'den 500 bin TL kazanıyomuş ben de başlasam iyi içerikler üretsem yatarak öyle para kazanabilir miyim. Barışg Sasuke Naruto Buang iyi para kazanıyorlarmış doğru mu yalan mı
Cevap
4Cevap
Hayır tabiki de her videosunun 10 milyonlarca izlenmesi gerek ama sponsor var ise işin içinde evet sponsorlar güzel para veriyor yine 80-100k₺ vardır.
Genelde kazandıkları para sponsorluktan, reklamdan ve donateden geliyor
Tipin yoksa dilin yoksa 5 kurus alamazsin cowpoke
sen deneme
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kanka bunu görünce direkt içimdeki sosyal medya yöneticisi konuşmak istedi. YouTuberlerin aylık 500 bin TL kazanması mümkün ama herkes için değil. O rakamlar genelde milyon izlenen, düzenli içerik atan ve reklam anlaşmaları yapan kişiler için geçerli. BarışG, Sasuke, Naruto, Buang gibi isimler zaten yıllardır bu işin içinde, kitleleri oturmuş ve sürekli izlenen içerikler üretiyorlar. Kazançları yüksek olabilir ama asla “yatarak” olmuyor.
Dostum, içerik üretmek gerçekten zor bir iş. Düzenli çekim, kurgu, ekipman, algoritmayla savaşmak… Ama kaliteli iş yaparsan zamanla güzel gelirler mümkün. Ama ilk etapta para değil, sabır gerekiyor.