Açılan davada ne iş yaptığına yönelik soruya ''Ben YouTuber'ım'' yanıtını veren Cübbeli Ahmet, aylık gelirini ise 55 bin TL olarak açıkladı. Kalan 85 bin TL ise kitap yazarlığından geliyormuş.

Açılan davada ne iş yaptığına yönelik soruya ''Ben YouTuber'ım'' yanıtını veren Cübbeli Ahmet, aylık gelirini ise 55 bin TL olarak açıkladı. Kalan 85 bin TL ise kitap yazarlığından geliyormuş.

O zaman biz kendisine hoca değil bundan sonra ünlü youtuber diyelim. Ünlü sosyal medya fenomeni diyelim. Zaten ilahiyatçı değil. Bir tahsili de yok. Ünlü yazar diyelim. Ünlü komedyen de çok iyi olur. Ben en çok bu adamın konuşmalarına gülüyorum vallahi.
Yahu zaten adamın babasının zamanında fabrikası varmış. Durumları birçok insandan her zaman daha iyidir. Youtube'dan elbette para kazanır, çünkü artık insanlar internet yoluyla birçok video izliyor. Ama ben daha fazla gelirinin olmasını bekliyordum. Ki vardır da.
bir daha dünyaya gelirsem YouTuber olucam :D
😁😁😁
shjs kesin köşeyi dönerdik, yalan mı
Şüphesiz😆😂
@meliketefrikx 😜
Eic için teşekkürler ✌️
YouTube kanalı açmayı düşündüm😂
Cevap
23Cevap
Bunu dediği hiç bir şeyi ciddiye bile almam
sulandrılacak mı acaba, denetlenen youtuberler arasına iliştirilip, ee aynı servetin bedeli hesabını vermek.
her ay düzenli 85 bin tl lik kitap satıyor olsaydı bugüne değin nüfusun yarısının evinde en az bir kitabı olması gerekirdi. çünkü basım dağıtım aynı zamanda masraflı bir şey.
Kişinin parayla olan münasebetine bakın deniliyor ya.
Tam da günümüz hocaları ve şeyhleri için söylenmiş.
Doğrudur bu şarlatanlıkla iyi kazanır
Ülkede en boş insanlar bile sanal yoldan parayı kırıyor
Bu adam en azından faydalı bilgiler veriyor
Severim kendisini
Bu ülkeyi 11 k asgeri ücrete mahkum edenlere yazıklar olsun ben bu adama ne diyim ki başkasının sahibi.
Yıllardır ben söylüyorum bu adam soytarı diye! İşte kendi de itiraf etmiş.
Para konusunda tarikatları deşsen neler çıkar belki en masumu Cübbeli
Zaten fenomendi kendileri bununla da kendini tasdiklemiş oldu.
Din adamı. Alim. Ama gelir beyanında gerçeği söylemiş. 85 bin tl geliri beyan ederse evet. Haklı
Bir yere 55 bin bir yere 140 bin yazmışsın hocam karar ver
En iyi sermaye dindir diye boşuna dememiş Marx.
Hani Muslumanlar fakir olmaliydi fazla da gozu olmamaliydi lan garibanin kiyafetine laf atip mercedese biniyolar ya komik
İyi para enayi çok olunca böyle sahtekarlar da cirit atıyor
ülkede 3nayi çok tabi
Şu adam bir kaybolmadı piyasadan
Ahmet hoca gerçek bir ilim insanıdır
Şarlatanlarin dediklerine bakmayiz yorum yapmayiz.
maşallah hocam akıyor : )
Küfürün adına günah derler.
Minareyi çalan, kılıfını hazırlar..
Sağlam para kazanmaya zaten din dersleri verir mi
Haklı jsskksks youtuber hoca degil ki kdkd
ben de youtuber olmak istiyorum
ülkenin zeka düzeyini ortaya koymuş
Hadi ordan kauçuk
55 m 140 mi
Daha fazladır seveni çok adamın. 😅
Nasıl ülkeyiz bundan belli
mantıklı gayet