Tuttukları dilek için bile para verir insanlar. Havuzlara, kuyulara para atarlar. Dileğini bile satın almaya çalışmış birine de barış hediye edilmez, satılır. Hakan Günday-Zamir

Tuttukları dilek için bile para verir insanlar. Havuzlara, kuyulara para atarlar. Dileğini bile satın almaya çalışmış birine de barış hediye edilmez, satılır. Hakan Günday-Zamir

Ben düşünmüyorum. Para ile gerçek aşkı veya huzuru alamazsın. Yani huzurlu olursun ama hayat bu illa bir sorun çıkar. Yani para sadece kendini daha rahat hissetmene yarar. Parası çok olanın da derdi var az olanın da. Tabi para kötü demiyorum aksine parası olan daha avantajlı çünkü hayatını garanti altına alıyor ama para herşeyi getirmez.
Para ile her şey satın alınamaz bunların başında sıcak bir yuva yani aile hayatı o ailenin içinde olan mutluluk huzur ve bereket o aile bireylerin sahip olduğu beden ruh sağlığı asla para ile satın alınıp sahip olunmuyor. Bunlar en büyük şükür sebebidir
Ben düşünmüyorum ama maalesef çoğu insan öyle düşünür ki bazıları da haklı para yoksa kimse yüzünüze bile bakmıyor.. bence zaman ve sağlık birde gerçek aşk hariç para çoğu şeyi satın alabilir günümüzde..
Her şeyi değil, bir çok şeyi... Parayla bir insanın belki bedenini satın alırsın ama kalbini ve duygularını asla satın alamazsın...
Başka insanı değil kendimize baktığımızda bile iç huzurunu dahi parayla satın alamazsın aslında
Yani orası da var, her şeye sahip olabilirsin belki ama için huzursuzdur...
Teşekkür ederim...
Rica ederim
Cevap
24Cevap
Güldür güldürdeki Bilal miyim ben de her şeyi parayla satın alayım
Sorumu beğenen herkese Telefon alacam
124 megacinsel :D
Ben iPhone 15 istiyorum yeşül ya da mavi olsun
En azından sağlığı satın alamıyorsun Bu bir gerçek
İyi bir sağlık hizmeti alırsın ama
Günümüzde para ile satın alamayacağın bir şey yok bu yüzden sorunun cevab evet. Bakınız parası olan insanlar ölüme bile meydan okuyorlar parasız bir insan hastanede kaptığı grip mikrobundan ölebiliyor.
Alınmaz. Dilek üzerine güzel söz söylemiş fakat ben her zaman dilek için bir yerlere para attıysam o güzel ve olumlu düşünce bana istediğimi getirir. Para atmak bir araç.
Harcamayı bilmeyen ya da Dünya'nın para ile döndüğünü bile göremeyen insanlardansa kişi hayır der gerçekleri gören kişiler evet der
Hayır elbette herşeyi alamaz para size sadakatle bağlı dostluklar ya da aşk veremez. Huzuru da geçici olarak alır.
Hayır. Bir hayatı parayla alamazsın mesela. Kalp satılmaz
Hayır aşkom maalesef parayla herşeyi satın alamam
Her zaman ve her şey için değil ama genellikle işe yarar hemde çok yüksek bir yüzdeyle...
herseyı olmasada cogu seyı alırsın herseyın bır bedelı var cunku
bunu düşünen aptallar var bu yüzden sadece para için yaşayıp iş işten geçince herşeyi anlayan
Para her şeyi satın alamaz. Zaman, sağlık, huzur vs. Bunları alamazsın
Hayır asla almaz paranın geçmediği yerler var
Evet 😂 sınırsız bir para ver ak. ortalığın.
Yok yav mesela para ile şehir satın alamam mesel
Şehirdeki binaların çoğunu alırsan satın almış kadar olursun
Sokağa indiğinde adamı madam ederler binalar kimseyi kurtarmaz gülo
Bi hilmi olup mahallenin sevilen zengini olamayacaksan sana da yazıklar olsunki
Yok öyle bir dünya öyle olsaydı tüm kapıları açan para evin kapısını da açardı değil mi.
Parayla her şey satın almasa alabileceğimizi düşünmezdik.
Parayla sadece bir kalp satın almazsın
düsünmüyorum bazi seyler parayla alinmiyo
Kimse satın alamaz sağlığı
Evet satın alır. Alamaz diyen fakirdir.
ah keşke öyle bir şey olsaydı ama maalesef
Hayır herşeyi satın alamayız bu bir gerçek
Çoğu şeyi satın alamaz. Ama %99 unu satın alır.
düşünüyorum alırım 😀
Hayır alınmaz
Saglik haric herseyi satin alabilirsin bence
Hayır alınmaz
Huzuru mesela
Alamazsın..
Her şeyi değil ama çoğu şeyi alabiliriz..
her şey alınmaz misal huzur
parayla satin almak istedigim tek sey koca
yani alabilirsin gibi
Para kısmen satın alır
hayır alınamayacak şeylerde var sevgi gibi
Evet para her kapıyı açar
Hemen hemen alınır
Almazsinki
Evet para her kapıyı açar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?