Para her kapıyı acar derler sizce sevgi mutluluğu satın alabilir mi
Cevabın nedir?
Diğer konusunda 3,1b cevap paylaştı. Önemli olan sağlık vs diye saçmalayanları anlamıyorum. Sağlık bile parayla.
Para her şeyi maalesef satın alıyor. Sağlık dahil.. Her gün haberlerde bir tane kişinin yurtdısında tedavi için onlarca bin dolara ihtiyacı olduğunu görüyoruz..
Bunlar sadece televizyona yansıyanlar.. Kaç kişiler kim bilir..
Bak İbrahim Tatlıses'e adam kafasından vuruldu yaşıyor. Neden? Normal bir vatandaş olsaydı yaşar mıydı sence? Emin ol kimsenin umrunda olmazdı.
Ha parayı yakıyorum vs deyip kendince çok zeki olan birinin yorumunu gördüm şimdi.. Para yakmayı marifet olarak görmek yerine keşke insanlara yardımcı olsa.. LÖSEV'e falan bağış yapsa.. Sokakta gördüğü insanlara verse o parayı.. Yemeğe alsa.. Kalacak yer bulsa..
Ama kendisi parayı yakıp " Büyük iş başardım xde " diye facebook'a fotoğraf atacak zekaya sahipmiş gibi gözüküyor. İlk defa birine bu sitede laf atıyorum.. O kadar trajikomik bir durum.21 Yorumla- +1 yıl
Söylediklerinde haklisin o bahsettigin kişi sadece bunu yaparak paranın kölesi olmayın diyo senin dediğini yapsa daha doğru olur ama herkesin düşüncesi farkli
En İyi Cevaplar
+1 yılNAH ALIR DESEM :) Beni satın alamadı mesela. Bugüne kadar 4 defa 20 tl 20 İsviçre frangı ve dünde 20 Euroyu YAKTIM. Bu paraları Yakarken Paraya haddini bildirdiğimi düşünüyorum. Benim Ruhumu Karakterimi sen belirliyemezsin diyorum Bu paraları yakarak.
Dünkü 20 Euro Benim bugüne kadar yaktığım en yüksek miktar. Hedefim 100 Million dolları yakmak birgün.
Bu eylemle Tüm İnsanlığa KENDİNE GEL PARA SENİN VİCDANINDAN DAHA DEĞERLİ DEĞİL Mesajını Vermek Niyetindeyim.
Nedersiniz ben delimiyim yoksa çok akıllımıyım?08 Yorumla- +1 yıl
Çok farklı birisiniz ama bu düşünceniz herkes tarafınsan normal karşılanmaz hele bu devirde ama düşüncenizi çok begendim
- +1 yıl
gallantt elimde o Para Olsa Yakarım. İnanki yakarım ben bu para denılen Pıslık şeye karşı kinliyim. Çünkü insanların Hayatları bu Kağıt parcasndan dolayı yok oluyor. Benım hayatımda buna dahil.
- +1 yıl
Yakarak egomu tatmin etmiyecem SADECE VE SADECE İNTİKAM ALACAM. Uzun yıllar boyunca haksızlıga mahrum kaldım Ve Ben Bir Oglak burcuyum. Bana yapılan Haksılıgı birşekilde Beynimde EŞİTLEMEM Lazım.
Eğerki büyük Bir parayı yakarsam İnsanların Vicdanlarını Harekete Gecırırım.
Benim Canımı yakan Devletin/Sistemin en son istediği şey İnsanların VİCDANLARININ AYAKLANMASIDIR !
Bunu yapacam. - +1 yıl
https://www. youtube. com/watch? v=oZfU3M6bq5E Michael jackson ı İliimunati Sembollerini KLİBİNDE KIrdığı için öldürdüler, deniliyor.
Bu Dünyada Semboller ile İnsanların İradesi/Psikolojisi yönlendirilik KÖLE YAPILIYOR TOPLUMLAR.
Parada insanların Beynindeki en önemli Sembollerden birisidir. Milliarlarca insan paraya tapıyor !
O SEMBOLÜ Beyinlerde Kırarsan Sisteme tahmin edemeyeceğin bir saldırı yapıp Büyük Bir Savaş başlatmış olursun.
Okadar Çok Acı yaşadımki KARŞI TARAFTA YAŞAMALI ! - +1 yıl
İntikam Benim Ruhumun Gidasıdır anlıyacan ! Gerekirse 100 million doları gerekirsede Romayı Yakarım bu uğurda.
Tabiki alır, dünyadaki herşeyim temeli paradır. Eğer para varsa evde ailelerde tartışma geçim sıkıntısı olmaz, herkes istediğini alır, her imkanı vardır hayallerini gerçekleştirir, kimseyi çekememezlik yapmaz, aşk ilişkilerinde bile parasızlık büyük sorundur örneğin gidilecek mekanlar hediyeler, çok çalışıp ilgisizlik vs. Para herşeydir sadece derin düşünmek lazım
12 Yorumla- +1 yıl
Haklisin malesef ole
+1 yılBence sadece sevgi satılık degil. Huzur mutluluk hersey parayla olur ama biri zengin diye onu sevmezsiniz.
11 Yorumla- +1 yıl
Sevgi kesinlikle
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
69Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılGünümüz de bir çok ise yarasa da para herşey değildir. tamam para olmadan olma ama mutluluk gibi şeyler parayla gelmez. geldiğini sananlar da bir süre sonra anlar neyin ne olduğunu. kısacası "para herşeyi yapar diyen insan, para için herşeyi yapan insandır."
02 Yorumla- +1 yıl
Tebrikler güzel aciklama
Cevap sahibi+1 yılTeşekkürler.
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılbugun metrobüs bekliyorum
10 tane gecti.
metrobüs bedava degildi. parayla ama tıka basa doluydu hepsi.
Ve biz buna ulaşım diyoruz. en az 15 dakika belki daha fazla beklemek ve bindikten sonra da inmek= 30 dakika falan
ama E5 boş olsa 15 dakika surecek. aradaki fark da bu işte. E5 i kilitle metrobüse eşek gibi binsinler taktigi.02 Yorumla- +1 yıl
İzmirlimisin
Cevap sahibi+1 yılİzmirli olsam ne güzel olurdu.
ama hedefim izmirde yaşamak.
metrobüs izmirde yok
İstanbul'da var. ve maalesef istanbuldayım. yaşancak yer degil
izban da bir garip oralarda. alsancaga giriyorsun sonra geri donuyorsun.
ama yine de iyi yapmıslar en azından bir şeyleri yıkmadan
+1 yılkullanmayı bilene alır , sen yaşlılar yurdu yaparsan onun mutluluğunu yaşabilirsen mutluluğu satın alıyorsundur
ya da kimsesiz çocukları sevindirip yurt yaptırıp şekerler dağıtmaktan zevk alıyorsan , satın alıyorsun demektir. bak alıyormuş demekki.15 Yorumla- +1 yıl
Senin dediğin gibi doğru bir yaklaşım
- +1 yıl
Ama bunlar zaten bir insanı mutlu etmek için yapılan seylet
- +1 yıl
derinden inceleyince hatta , sadece paranın böyle filmlerdeki gibi zalimlikler yaptırmayacağını düşünebiliyor insan , hatta diyorki keşke çok param olsaydı da dünyada fakir bırakmasaydım :))
- +1 yıl
bu dediğimi birini mutlu ederken kendiside mutlu olabilen insanlar anlar :))
- +1 yıl
Evet ama olanlarda bunu dusunmuyo
Diğer konusunda 743 cevap paylaştı. Para herşeyi satın alabilir, Alamaz diyenler ise nereden alacaklarınu henüz bilmiyorlardır.
Bu cümleye katılmak istemezdim ama yaşadıkça hayat daha sert bir şekilde öğretiyor.11 Yorumla- +1 yıl
Hayat acımasız
- Diğer konusunda 9,4b cevap paylaştı.
+1 yılmaalesef dünya da tek geçerliliği olan şey para ve herşeyi satın alabiliyor.. ama bana şimdi zenginleri sayıp ailesinde ki kronik hastaları söylemezsin umarım.. :)
13 Yorumla- +1 yıl
Yok söylemem:)
- +1 yıl
anlayışın için teşekkür ederim :))
- +1 yıl
Rica ederim
- Diğer konusunda 700 cevap paylaştı.
+1 yılManevi ve soyut duygularımızın sahtesini alır. Aşık etmek için bir araç olabilir ama asla bir amaç olamaz. Aşk sanarız ama birileri paramız sayesinde menfaatini güder.
00 Yorumla Diğer konusunda 575 cevap paylaştı. Benjamin Franklin' in bir sözü vardı, para her şeyi yapar diyen adam para için her şeyi yapan adamdır. O aklıma geldi
01 Yorumla- +1 yıl
Eskiler demişse kesinlikle gerçeklik payı vardir
Para varlığı nir dert yokluğu bir dert para her kapıyı açmaz deniliyor günümüzde bakarsak her insanın ikna edebililecek bir miktar vardır inanmıyorum fakir ama gururluyum diyenlere keşke öyle bir durum olsa...
10 Yorumlaİyi kazanıyorum mutsuzum evimden uzağım akşam eve gittiğimde karşılayan insan yok aile sohbeti yok parası batsın diyorum o parayı yerken hiç bir tat almıyorum herzaman bir eksiklik var yani para olsada olmasada
02 Yorumla- +1 yıl
Herşeyin başı mutluluk
Bazı insanlar o kadar fakir ki sadece paraları var ! Sanırım bu söz yeterli olur.
01 Yorumla- +1 yıl
Evet oldu:)
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇoğu zaman fakat sağlığını kaybettikten sonra alisveris merkezinden yenisini alamazsin. Her sey para degildir. Sadece insanlarin hayatlari para uzerine kurulmus bu biraz yaniltici olabiliyor.
01 Yorumla- +1 yıl
İnsan elindekini kaybedince anlıyo bunu
- Diğer konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılpara ınsanları bıle satın alıyor.. sevgı mutluluk ne kı..
11 Yorumla- +1 yıl
Haklisin
Alır diyenler;
şerefini, namusunu, onurunu kaybetmiş biri gitsin parayla satın alsın o zaman.
ya da elini, kolunu, bacağını kaybeden gitsin alsın o zaman parayla.00 Yorumla- Diğer konusunda 6,7b cevap paylaştı.
+1 yılDuyguları bile satın alıyor bence.. yalandan sevmekte bir duygu değil mi?
10 Yorumla Alıyor malesef ama bu paranın gücünden değil insanların zayıflığından oluyor.
01 Yorumla- +1 yıl
Haklisin malesefki ole
+1 yılalamaz.. para insanın yarattığı bir şeydir.. ve gözle görülüp elle tutulmayan şeyleri satın alamaz.. bu doğaya aykırıdır eninde sonunda hüsrana uğrar
06 Yorumla- +1 yıl
Para varsa aşkta vardır ama sahte bir askk
- +1 yıl
sahte askların sonu hüsrandır.
- +1 yıl
Amacı para sonunu umursamaz
- +1 yıl
insan hata yapmaya meyillidir.
- +1 yıl
Bazı insanlar sonunu düşünmeden hareket ederler
- +1 yıl
sonunu düşünmeden yaşayanlar ya kahramandır ya efsane :)))
Diğer konusunda 387 cevap paylaştı. alır ama parayla satın alınan mutluluk ne kadar haz verebilir ki
03 Yorumla- +1 yıl
Para bitene kadar veya daha zenginini buluncaya kadar
- +1 yıl
Bence de alamaz gerçek bir mutluluğu hiçbirşeye degismem
+1 yılSatın alamayacağı tek şey sağlık bu devirde onuda alır bir yere kadar.
14 Yorumla- +1 yıl
Onu alması bari ya
- +1 yıl
Dediğim gibi onuda alıyor artık bir yere kadar para varsa huzur mutluluk aşk hepsi var
- +1 yıl
Hayat işte
- +1 yıl
Bu hayat değilki para köleliği
Her kapıyı açarmı bilemem ama pantolonun fermuarını açar.
00 Yorumla- Diğer konusunda 511 cevap paylaştı.
+1 yılHayır almaz. Bana bütün evreni versen dinimi değiştirmem mesela
00 Yorumla
+1 yılmaalesef bu devirde herşey para. Parasız hiç birşey yapılmıyor.
10 Yorumla
+1 yılmantıksal olarak para aşkı değil kişiyi satın alır. duygusal olarak, gerçek duygular asla satışa sunulmaz.
00 YorumlaAlir ulan alir. git antalya da bir tatill yap bakayim. mutlu oluyor musun olmuyor musun?
12 Yorumla- +1 yıl
Rus. muhabbeti sanirim
+1 yılGerçek sevgi olmadığı için para herşeyi satın alabilir.
10 Yorumla- Diğer konusunda 20,5b cevap paylaştı.
+1 yılHer kapıyı açmaz, parayı seven birilerini bulursan onların bulunduğu kapıları açar.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılalınamıyacak sevgi mutlulukmu var para değilmi zaten sevgi mutluluk getiren şey kadına göre bide bunu bir kadının sorması ilginç
03 Yorumla- +1 yıl
Bana göre paradan daha değerli şeyler se var benim hayatımda her kadın aynı değildir olanlar çok tabi
Cevap sahibi+1 yılbu düşüncede bir kadın olması ilginç
- +1 yıl
İlginç değil aslında haklisin sende paran varsa adam yerine koyuyorlar seni ama hepsi aynı olcak diye bir kural yok
+1 yılPara şartları imkânı sağladığı için satın alır derin
10 Yorumla
+1 yılParanin satin alamiyacagi hicbirsey yoktur ki vardir diyende kendini avutuyordur.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAlir evet. Yoldan gecen 100 kisiye desen sana 1 milyar vercem onumde secde et 99 tanesi eder tamam der 1 tanesi de derki tamam edicem ama ara sokaga girerim kimse gormesin oyle ediyim der. İnsanlar artik paraya tapiyor.
10 YorumlaBugünlerde sevgiye ya da mutluluğa önem veren kaldımı ki paran varsa herşeysin ne kadar varlıklıysan o kadar itibar görürsün para herşey yani
10 YorumlaAlamayacagi birsey soyle nasil alacagini soyleyeyim.
10 Yorumlakişiden kişiye değişir ama saın alamayacagı şey çok azdır bence belkide yoktur
10 Yorumla
+1 yılSevgi mutluluk eskideni bu zamanda para param olsun varsın sevgim olmasın hiç umrumda bile olmaz...
17 Yorumla- +1 yıl
öyle deme bence gerçek bir mutluluk paradan önemli bence para da olcak ama benliğini değiştirmeyecek kadar
- +1 yıl
Ben bu zamana kadar kimin ne sevgi istediğini gördüm artık gerçek mutluluk benim için paradır..
- +1 yıl
öyle diyosan öledir kesin bir yaşanmışlık vardır böle diyosan
- +1 yıl
Evet var kızların arkadaşların çevrende yüzde doksan paracıdır..
- +1 yıl
Anladım haklisin geneli ole ama hepsi degil
- +1 yıl
Öyle değilde nerde az olanlar peki sende öylesin aslında
- +1 yıl
Çokta öyle olduğumu dusunmuyom beni tanışan saha iyi anlarsin
+1 yılvideosu var bunun kıza para teklif ediyolar önce hayır dio sonra kabul ediyo yükske miktar öyle işte ::D satın alıyomuş yani
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence para felan değil allahın sevdiği kul olacan. allah varya bir kafayı koysun sana 80 yıl yaşa 80'yıl boyunca süründürür valla süründürür.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılPara ile herherşeyi alamazsın Delikanlılık Şeref haysiyet
02 Yorumla- +1 yıl
Olan var çok karşılaştım ama herkes değil tabi
Cevap sahibi+1 yılaynen
+1 yılAşkı, sevgiyi, mutluluğu alamaz mesela
00 Yorumla
+1 yılBana şurdan yarım kilo mutluluk ver gerçek olsun
00 Yorumlaher kapıyı açar evet ama aşk hariç
00 Yorumla
+1 yılPara çok şeydir ama her şey değildir
114 Yorumla- +1 yıl
Güzel bir yaklaşım
- +1 yıl
Ama çok şey satın aldığını da atlamamak gerek :)
- +1 yıl
Bizim insanımız kendini basitlestirmeye meraklı olduğu için sonuç böle oluyor
- +1 yıl
Mesela?
- +1 yıl
Para için kendi beyliklerinden vazgeciyorlar
- +1 yıl
Ama beylik daha kıymetli çünkü beylik parayla satın alınmıyor ve herkeste bulunmuyor
- +1 yıl
Benlik pardon
- +1 yıl
Yani ben bir bey olduğuma göre benim için benlik beylik pek farkı etmez :)
- +1 yıl
öyle diyosan öledir:)
- +1 yıl
Sen başka bir şey diyorsun herhalde :)
- +1 yıl
Yani:)
- +1 yıl
Peki ne düşündüğünü bahşetmeyecek misin?:)
- +1 yıl
Para yüzünden insan kendi kişiliğini satıyor
- +1 yıl
Yani ama para insanı olgunlaştırır da
+1 yılAlamaz gece yatarken rahat yatamassin
00 YorumlaDiğer konusunda 6,7b cevap paylaştı. evet alır almaz dıyen yalan söyler
00 YorumlaYeni bir kalp alabilir mi?
02 Yorumla- +1 yıl
Herşeyi aldığına. göre. onu da alr
Sağlık ve Din hariç diğer herşeyi alır.
03 Yorumla- +1 yıl
Valla din için supheliyim. Dini kullanarak para kazanıydı adamlar
- +1 yıl
Anladım
Diğer konusunda 963 cevap paylaştı. ben hariç herşeyi alır
00 YorumlaPara herşey değil ama birçok şeydir:))
00 Yorumla- Diğer konusunda 538 cevap paylaştı.
+1 yılSağlık dışında her şeyi alır
00 Yorumla - Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılSağlık hariç alabilir hepsini
mutluluguda evet00 Yorumla
+1 yılParayı seven her şeyi satın alır...
00 Yorumla
+1 yılbir çok şeyi satın alabilir..
00 YorumlaDiğer konusunda 2,5b cevap paylaştı. Para her kapiyi acamaz. Her anahtari satin alir.
00 Yorumla
+1 yılZaman satın alınamaz...
00 YorumlaÇoğu şeyi satın alıyor..
00 Yorumla
+1 yılmutluluğu satın alamıyorum malsf
00 YorumlaSoyut şeyleri değil somut cisimleri satın alır. :)
00 Yorumlaevet.
00 Yorumla
+1 yılalmaz ama yaşamı daha renkli kılabilir
00 Yorumla
+1 yılBazı şeyler hariç.
00 Yorumla- Diğer konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılYeri geldiginde alir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu g*t veren dunyada kesin ise yarar herseyi alir.
00 Yorumla- Devamını Gör (19)
Devamını Gör(64)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem