AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
102Cevap
para musluğunu kapatmalısın
artık sen de unut cüzdanını mesela
Evet kesinlikle ve cimri biriyle bi ömür geçmez düzelmezde. Yerinde olsam uzarım ya da şutlarım
Yol ver. Parası yoksa niye sevgili yapiyor. Parası olduğu halde ise sana neden ödetiyor. Yanlış anlama ama ben öyle erkeğin erkekliğinden şüphe ederim. Arada sırada sen de ödersin ama bu ne böyle. Senin yerine ben ayrıldım bile. O ne öyle
cidden ceplerinde para yok karı kız peşindeler
Aynen öyle
hayır kendi kıymetini farkında değilsin zamanda alemde çalıştım Bi adamın pars yemeğe çalıştığını tek Bi lafından anlarım ben ve şunu gördüm Bi kadın para yediği kadar kıymetlidir
Enayi bulmuş işte ne güzel daha dolmuş parasını ödemeyen erkekten ne beklersin
🤢 En nefret ettiğim insan tipi. Ne biçim erkek dicem linç yicem şimdi
Yooo bencede ne biçim adam yani
Böyle erkekler daha çok seviliyor kızlar tarafından
Sevgilinin durumu sandığın kadar iyi olmayıp sana böyle yansıtıyor olabilir mi acaba?
Seni umursamıyor ondan sana ödetiyor benzeri başıma geldi ama ben ödememiştim
Oha hayvanlar
Cimri unutmaktan çıkıyor artık bi süre belki olabilir maddi durumu iyi değildir ama bu şimdiden böyleyken evlenseniz ne olacak tüm düğünü sana yaptırma peşinde
Sadece sevgiline cimri diyemeyiz biraz da senin enayiligin 😔😔😔 yapma bunu kendine
Neyini sevdiğini bir söyler misin? Bence maddi açıdan kullanmayı amaçlıyor sadece..
Boyle ilşki olmaz arada bir kahve ısmarlarsın küçük bi. hediye alırsın ama bir kadın sürekli hesap ödemez alıstırma
Bu sebebpten ayrılma sen yorumdaki mal insanlara bakma ama deneyebilirsin onu borç işte acil lazım dersin al işte 2 güne öderim de bakalım sonuç ne olacak
Erkek dediğin hesap ödetmez benim erkek arkadaşımin maddi durumu pek iyi değil çok nadir bende ödemiştim hesabı ama zor durumda kaldığı zamanlar ayrılmanı tavsiye ederim ilerisi olursa büyük sıkıntı olur
Ayril- kullanıyor. Burcunuzu merak ettim. Burcunuz nedir?
Yengeç
Onun mu senin mi? Yoksa ikinizinde burcu yenğeç mi? Yenğeç burcu baya tutumlu ve cimri olur
Ben yengeç o terazi
Şaşırdım. Yenğeç genelde daha tutumludur. Terazi erkekleri hakkında pek bilgim yok. Durumu iyi dediğine göre ya sana değer vermiyor ya da cimri (yiyici erkek tipi) ayrilman için yeterli bir sebeb. Tipi çok mu iyi? Genelde yakışıklı olan erkekler böyle davranır
aşırı saçma benim erkek olan arkadaslarım bile öder karsılığında ben de bi seyler öderim ama flört olarak bulustuklarım bile heps gizlice ödedi
Sen bu ilişkide erkek görevini üstlenmişsin dişil enerjin gittikçe düşecek cimri biriyle ömür geçmez. Seven adam sevgilisine hesap ödetmez. Seni maddi manevi kullanıyor
Ahagag parali erkegi bulmus ama kendi ismarliyor senin gibiler icin bi laf var
(Enayiiii)
Ayrıl hala neden onunlasın. Göremiyor musun ödeyince modu düşen erkek. Tekmeyi koy iyice düşsün modu
yani boyle bi insanla ömür gecer mi onu dusunmelisin. sevgi bi yere kadar degil mi? her sey sevmekle olsaydi ohooo yok bacim he bida buluscam diyosan benim de param yok dersin napicak o zaman
Kuzum normalde ayrıl demem öyle her şeye ama benimde başıma geldi her buluştuğumuzda bi bahane uyduruyodu ben ödiyim diye ayrıldıktan sonra fark ettim baya kullanıyomuş beni 🥲
Şöyle birini bende bulsam keşke herseyi odese
Senin gibi kasarlari kullanip atan cok var 2 sodaya veren
@-Sisu- terbiyesiz kimse olmadi onyargili iftoraci
Panik yapma gercegi kabul et düsüncen kasar ve ucuz işte kabul et rahat yaşarsin
Kendine yalan söylemene gerek yok yani sen busun
@-Sisu- panik yapmıyorum kaşar da değilim haddini bilmen gerekir yorumumdan defol
Öylesin.
@-Sis en guzel cevap susmak oyle demislrr ahmağa verilecek en guzel cevap susmaktır
Onun icin sakin kaliyorum cildiran sensin oda dedigimi onayladi zaten 😁🖕
@-Sisu- kim onayladı
Ay halen susmadi sözünün de degeri yok neyse ben susim senin yerine bye bye 😘
@-Sisu- sarkıntılık yapıyosun opucuk atma
Bu hata tek taraflı değil sende de hata var bunu bir düşün o tatlı su kurnazlığı yapmış ama sen sebebiyet vermişsin
Harbi kullanılmak kızmışsın, kendine sor biraz “sevgilinin durumu varken neden sürekli bana ödetiyor acaba aptal yerine mi koyuyor ya da ben mi kullanıyor” diye, lan ne mal Kızlar var haa 😅
Bunu iki sebebi var ya gerçekten varlıklı seni deniyor ya da senin dedig gibi cimri bunu test etmem lagzim birkaç defa da aynını sen yap bakalım ne oluyor
Bize neden denk gelmiyor hep biz ödüyoruz feda olsun da bi de hemen başkasını buluyorlar…
Sevgilin suçluysa bu aşk yolunda zindana gerek yok hasretin var ya
düsüncesizin teki. ayril kiz üzme üzdürmw kendini ❤️
Seni kullanıyor daha fazla kendini kullandirma bu hep böyle devam der enayi ödüyor zaten banane deyip geçiyor işte karaktersiz biri
Söyle ödesin kardeşim aynısını sen yap parayı unuttum sen öde de ozmaan belli olur her şey.
Cimridir bide kızlara para yedirmiyorum erkek kafalarından birisidir halbuki insan sevdiği için herşeyi feda edebilmeli durumu iyi değilse o ayrı.
Baya demek ki binde bir kız olarakt sen ödüyor olsan okey ama hiç hoş değil bence sürekli senin ödüyor olman
Sizinkisi cimrilik değil düpedüz sizi kullanmak ikisinin ayrımını yapamıyorsunuz çünkü seviyorsunuz bir an önce kaç kurtar kendini
Ne kadardır berabersiniz bence bırakmalısın.
Yaklaşık 9 ay
O……ç…. Biri erkek adam kadına para ödetirmi
Birkere gurur sıfır * teki
derhal ayrıl ve yazık o parana
Kusura bakma ama hesabı erkek öder ödemiyorsa etek giysin birlikte ağdaya gidelim
@Cerensuna vuuuu 👏👏
Bu iyiydi
Seni deniyor bence biraz zaman ver bozuntuya verme hemen ilerde aynı hareketler de bulunuyor sa ayrıl derim tamam yeri gelir ben öderim yeri gelir o öder ama cimri erkekler den nefret ederim.
Seni sevse asla ödenmez belli ki zenginsin zengin avcısı o da
Acilen kaçmalısın çünkü başıma geldi seni soyuyor haberin yok
Cimri insanlardan arkana bakmadan uzaklaşman lazım ve evet sevgilin çok cimri
sevgilin seni sugar mommy olarak kullanıyor demediler deme💆🏼♀️
Tabiki otlakcı ödemek sorun degilde hepte sen olmaz yani
Bence sen ödememelisin onun ödemesini bekle eğer hiçbir şey yapmıyorsa mesafeni koy
Cimri buz gibi soğursun çok normal hiç sevmem cimri insanları ıyyy
Belki de varlıklı değil parası yok seni öyle tavladı işe hiç bu taraftan baktınız mı
Böyle böyle zengin olmuş bence enişte, şimdiye kadar kaç manitası oldu demiştim?
Böyle bir durumu bir erkek nasıl kendine yedirebilir akıl mantık işi değil...
Ayrıl gitsin bu nedir böyle sevgili mi olur ayrıca ayıp bir şey
Bu huyunu seviyorsan devam et bu huyunu sevmiyorsan kopart
Hayatta ödemem sevsem bile ağzının payını verir ve yol veririm ne bu rezillik
ayril ondan seni sevmiyor o seven insan boyle davranmaz
Vay essoglusu vay daha bu kişiyi birde seviyorum diyorsun pes doğrusu
Ayy ne kadar cimri. Ayrıl gitsin
Türk erkekleri çok cimri kullanıyor parasını yiyo
Bir kaç Rus kızının Türk erkeği hakkında videosunu gördüm şey diyorlar 🙂;
+ Rus kızlara ihanet etmezler.
+İşten sonra ev işlerine yardım ederler.
+Çok beyefendiler.
+Cimri değiller çok pahalı hediyeler verirler.
Diyorlardı, gülmekten ölmüştüm zaten o an 🤣
@MafyaPrenses-_- 😅😅😅😅😂 Rus kizinada cimri artık
Aynen 😂😂😂
Normal daha sonrakini o öder
O ödeyeceği zaman her şeye beni de ortak eder yani tek başına bişey yapmaz.. illa ben de bir şeyler alırım ama bende niye böyle değil
O zaman cimri var yemez
Zaten rahatsız olsan ondan ayrılırdın demek sıkıntı yok sizin için.
Sevdiğim için bişey diyemiyorum
Çok seviyorum ama ayrilacam demişsin senin kafan yerinde mi? Seven ayrılmaz ki benim bildiğim
Bence sen bahane yapıyorsun gerçek sevgi bu değil
Ya nereye kadar? Seviyorum diye her şeye katlanayım mı resmen beni bişey yapmaya değer görmüyor
Benimde kız arkadasimin durumu iyi ama benim o kadar iyi değil yinede memnunuz.
Zaten senin savunman burdan belli oldu :))
Durumu kötü olsaydı kendim zorlamazdım
Ki bi parka giderken çekirdek kola alacak parası da yoksa bilemiyorum
Sana değer vermedigini düşünüyorsun haklısın varsa harcaması gerekiyor
Onla Ayrilacaksan eger pişman olmayacağından emin ol ona göre çünkü seviyorum diyorsun. bazı kızlar parayı sorun etmiyorlar bazıları da ediyorlar.
Yaptığı çok itici. bilemedim. ...
Hayır sen ger'i Zekalısın...
cimri ne kelime mk high level cimri