Sevgilimi çok seviyorum ama cimri sanırım gittiğimiz bi kafede hesabı ben ödüyorum yanında hiç doğru düzgün para olmuyor (durumu gayet iyi) bana jest yapmıyor. bir keresinde buluştuk ve kafeye gidip paket yaptırmalarını söylemişti sen gelirken al getir dedi gidip aldım ücreti ödememişti. Bugün de buluştuk ve evden çıkarken parasını unuttuğunu söyledi? Dolmuşa bineceğini bilen biri parasını nasl unutur ya? Yine her şeyi ben ödedim Çok seviyorum ama bu hareketleri beni çok soğutuyor sizce ne yapmalıyım
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Para & Ekonomi konusunda 22,8b cevap paylaştı.
u +1 yılBence Sevgilinizle mali konulardaki beklentilerinizi ve sınırlarınızı açıkça konuşmanız önemlidir. Belki de sevgiliniz ödemeyi unutuyor veya bu durumun sizin için bir sorun olup olmadığını bilemeyebilir. Sevgilinizin finansal durumu ve öncelikleri hakkında daha fazla bilgi edinmek önemlidir. Belki de ödemeler konusundaki zorlukları veya hassasiyetleri vardır. Sevgilinizin sadece hesabı ödeme alışkanlığının yanı sıra genel davranışları ve tutumları da değerlendirilmelidir. Finansal konulardaki bu davranış, genel kişiliğini ve değerlerini yansıtıp yansıtmadığına bakılmalıdır.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cimriliği para ise bir yerde çözülür. Önemli olan şey, duyguları, düşünceleri ve davranış biçimleri nasıl. Belki cimriliğin ne olduğunu bile bilmiyordur, sürekli böyle yaşadığı için. Parası yok diyelim, eee sen ödeyeceksin başka seçenek mi var, aynısı erkek içinde geçerli. Genelde bu tür davranış kalıpları, erkeklere yüklenmiştir. Karşılıklı fayda varsa, herkes hesabını ortak öder. Bir hediye alırken cimri mi, seni anlamak için cimri mi, seni sevmek ve kabul etmek konusunda cimri mi, seni özel hissettirme konusunda cimri mi, paylaşımları ve yaşamında sana karşı cömert mi, fikir veya sohbet ederken cimri mi, seni tanımak, bilmek, anlamak, geliştirmek konusunda cimri mi. Hesabı sürekli erkek tarafı ödeseydi, bu soruyu ben cimri miyim diye belki sormayacaktın. Sana tavsiyem, kızlar genelde çok seçicidir ve çok özelliği olan erkeği almak ister. Parası yok, diğer özellikleri fazla ise kaçırma. Belki sevgilinin gözünde, senin çok paran var ama çok yeteneğin ve özelliğin yoktur. Neyse çok uzattım kusura bakmayın.
02 Yorumla
Soran+1 yılEmin ol bulunduğum kurumdaki en güzel ve aurası yüksek kişi benim hatta bulunduğum ilçedeki enlerden biri de diyebilirim abartmıyorum ki kendisi de keza öyle. Ama bana tanıma anlamında cimri dinleme anlamında da cimri evet çok seviyor hissediyorum ama gerçekten çok düşüncesiz böyle olunca da tahammül edemediğim bi seviyeye geldi ben yapamıyorum. Geçen oturdum düşündüm yine ya parası ypksa? Sırf parası yok diye bırakanları yadırgıyordun aynısını mı yapacaksın? Sonra cevap verdim kendime onun parası yok değil ki var ama çok grreksiz harcıyor mesela benimle buluşacağını biliyor ikimiz de öğrenciyiz ama ben ne olur ne olmaz köşeye atıyorum buluştuğumuzda yanında eksik kalmayayım diye ama o niye bunu düşünmüyor? İki kuruş kenara atmak zor değil.
- +1 yıl
Sanırım şöyle, kalp olarak birbirinizden hoşlanıyorsunuz ama mantık ve davranış olarak farklısın. Kabul edilebilir bir seviyede ise fedakarlık yapmak senin elinde, anlama ve dinleme konusunda biraz sığ ve kıt kalmış. Belki sen ilk aşk yaşadığı insansın, hani bu durumu normal karşılamalısın. Erkek tabiatı biraz hayvanidir. Bu yönü gözüne çarpmasın. İçimden geçen his ise, profil olarak skala ve seviye aynı ama tarzınız ve biçiminiz farklı. Örneğin: Seni yemek yemeye davet ediyor mu, bunu yaptı diyelim. Eğer hesabı sürekli sana ödetme hissiyatı veriyorsa, şüphe duyarım. Denerim, olursa olur olmazsa bırakırım bir tipse dikkatli ol. 6 ay ile 1 yıl tanımak için makul bir süre. Benden söylemesi, bir insan sığ olabilir, kıt olabilir, eşşekte olabilir, mal da olabilir. En önemlisi kendisini bilmesi ve geliştirmesidir. Senin yanında cimri durduğunu anlamıyorsa, biraz eğitmen gerekiyor. Açık ve net söyle. Bu davranışını şöyle yapman hoşum gider diyebilirsiniz. Mutluluklar dilerim.
+1 yılSizin durumunuz kesinlikle farklı ama ben burada başka bir konuya değinmek istiyorum. Eğer öğrenciyseniz henüz finansal özgürlüğe ulaşamamışsınız demektir. Dolayısıyla rutinleşmiş buluşmalarınızda en iyisi hesabı yarı yarıya bölüşmek olacaktır. Çünkü kendi parasını kendisi kazanmayan, harçlığını hâlâ ebeveynlerinden alan bir erkeği sürekli olarak hesap ödetmeye zorlamak onu da karamsarlığa ve çıkmaza sürükler. Benim fikrimce ilk buluşmalar, önemli günlerde yapılan buluşmalar dışında hesabı erkeğe yüklemek pek de adil değil.
02 Yorumla- +1 yıl
@Cerensuna Doğru bir sen iki o üçüncü buluşmayı da validesi öder böylelikle sorun ortadan kalkmış olur
Bu sizi rahatsız ediyorsa ayrılın. Ama konu burada maddiyat ise bu çözülmeyecek bir şey değil. Benim Kayserili bir arkadaşım AŞIK olana kadar elini asla cebine atmadı. AŞIK olduktan sonra 2005 yılından bahsediyorum 480.000₺ borcu vardı :D
Umarım anlatabilmişimdir (!)
04 Yorumla
Soran+1 yılSözde aşık !
Soran+1 yılBenimki ya
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
119
Cevap
98Cevap
+1 yıl
İlişkilerde maddi konular ve para, önemli bir konu olabilir. Eğer sevgilinizin bu konuda cimri olduğunu düşünüyorsanız, bu durumu açık ve dürüst bir şekilde konuşmanız önemlidir. İşte bazı adımlar:
1. **Konuşma Ortamını Seçin:** Rahatlayabileceğiniz bir zamanda ve yerde, samimi bir şekilde konuşmayı tercih edin.
2. **Duygularınızı İfade Edin:** İçinizde biriken duygularınızı açıkça ifade edin. Sevgilinizin sizin için ne kadar önemli olduğunu ve bu durumun sizi nasıl etkilediğini anlatın.
3. **Nedenlerini Anlamaya Çalışın:** Sevgilinizin bu tür davranışlarının ardındaki nedenleri anlamak isteyin. Belki de farklı bir açıdan bakarak durumu daha iyi anlayabilirsiniz.
4. **İhtiyaçlarınızı İfade Edin:** Kendi ihtiyaçlarınızı ve beklentilerinizi açıkça ifade edin. Bir ilişkide maddi denge ve paylaşımın önemini vurgulayın.
5. **Dengeli Bir Yaklaşım:** Konuşurken kızgın ya da suçlayıcı bir tavır takınmamaya dikkat edin. Daha ziyade, birlikte çözüm bulmaya odaklanın.
6. **Ortak Noktaları Bulun:** Para harcama konusundaki beklentileriniz ve sevgilinizin beklentileri arasında nasıl bir denge kurabileceğinizi konuşun. Ortak noktaları bulmaya çalışın.
7. **Uzlaşma Arayın:** Karşılıklı uzlaşma sağlamaya çalışın. Belki de özel günlerde veya farklı etkinliklerde nasıl bir yaklaşım sergilenebileceğini konuşabilirsiniz.
Eğer ilişkinizde iletişim kurmaktan çekinmeyen bir temel oluşturabilirseniz, bu tür konuları açıkça paylaşmak daha sağlıklı bir ilişki dinamiği oluşturmanıza yardımcı olabilir.10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılCiao
Ilişkide ortak hesap açılır ve iki tarafta hesaba para atar ve beraber yapılan aktivitelerin ücreti bu ortak hesaptan ödenir.
Babamın bir sözü var cimri insanın yemeği bile yenmez diye.
Baktın cimri bunu dile getir. Hala devam ederse ayrıl. Duygusal vericilik kadar maddiyatta önemli kimse burada bu tarz birini övmesin.
Bir yemeği erkek ödüyorsa kızda arabaya benzin parasını öder. ya da sonraki sefer kız öder. Ama devamlı tek taraflı ödeme yaptıran biri zamanla senide tek taraflı duyguya sürükler. Paraya kıymayan insanın duygulara kıyacağını sana değer vereceğini hiç sanmam.
En basit örnek vereyim bir erkek arkadaşım var ve çocuk sevgilisiyle buluşacağı zaman ekstra çalışıyor mesaiye kalıyor yeri geliyor garsonluk yapıyor ama kıza hesap ödettirmiyor. Mesafe ilişkileri var çalışıp kızın yol parasını bile verdiğini bilirim.
Sen kendi değerini kendin belirlersin bir kahve ısmarlayamayacak kadar aciz bir adamla olmayı hak ediyor musun? ya da devamlı sana yük olan.
22 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Cerensuna her şeyi erkeğe yıkacak kadar paragöz ve aciz misiniz? ilişkide iki taraftq verici olmalı
+1 yılElbette ki bütün hesapları erkek ödeyecek diye bir şey yok, arada biz kızların da ödemesi gerekiyor ama bunu sürekli sana yıkıyor gibi davranması hoş bir şey değil Bir de durumu iyi olduğunu söylüyorsun En azından bir keresinde o ödesin Bir keresinde sen öde ya da ne bileyim genelde mesela Yemek gibi ağır şeyler erkekler söylerken kahve gibi basit şeyleri kızlar söylüyor ama sen kendin içerlersin bu sefer yemeği böyle deyim dersin o ayrı Ama sen diyorsun ki bana ödetiyor bir de birine verdiğin cevabı gördüm bir kere soğudum ya yazmışsın Ben de aynı öyleyim bir kere soğudum mu ne yaparsa yapsın bir daha Arkanı dönüp bakamıyorum soğuduysan o iş olmaz bence bir an önce bitirmeye bak ne kendine ne ona boşa zaman harcatma :)
27 Yorumla
Soran+1 yılCidden zaten ben diğer kızlar gibi olmadığım için değerim olmadı daha çok yemeye başladı
- +1 yıl
Anladığım kadarıyla bu ilişki seni yıpratmış Ve sanırım sadece bu para ödeme mevzusu değil seni sıkan başka şeyler de var bence bu hayattaki en önemli şeyi sensin ve Bence Biraz kendine zaman ayır:)
Soran+1 yılYa. Cidden bilmiyorum alenen bi. Yüzük fıtoğrafı atıyorum iki üç kururş bişey ama hiç umurundu değil ona yaptığım harcamaya kendime çok güzel şeyler alırdım
- +1 yıl
Yani iii
- +1 yıl
Keriz misin kızım arada öderim mantığı kullanan kızlar değersiz oluyo
- +1 yıl
Çocuk cimri değil tutumlu evlendikten sonra gül gibi geçinir giderler araya fitne sokma aşkooo
+1 yılBazen sevgi yeterli olmaz arkadaşım. Bu ilişki seni yıpratıyor da belli. Sevgini kullanan biriyle ilişkini kesmelisin. Ona verdiğin değeri kendine ver daha mutlu olursun. Emin ol senin için en iyisi bu olacak. Ha yok illa ayrılamam diyorsan açıkça bu durumdan rahatsız olduğunu söyle kendisine.
37 Yorumla- +1 yıl
yav noolmuş 2 hesap ödediyse çocuk da onu ömrünü adamış sonuçta
- +1 yıl
@AritzAdurizz mesele basit bir hesap ödeme meselesi değil. Kızı kullanıyor resmen. Bunu anlamadın mı yoksa anlamamazlığa gelip biz kızları kötüleme mi peşindesin?
- +1 yıl
ikincisinde haklısın noname graliçemm gadın düşmanıyım ben gadınnnn
- +1 yıl
@AritzAdurizz anlıyorum
- +1 yıl
Yohhh gadınlar galınnn gafalıdırrr anlamazzz
- +1 yıl
@AritzAdurizz senin anlamadığın gibi mi?
- +1 yıl
baydın bayan
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeni kullanıyor hala ayrılmak için ne bekliyorsun? Erkek dediğin adam dediğin kadına 1 tl para ödetmez. Seni iyi yiyor sende keriiz buna müsaade ediyorsun yazık valla yazık. Biraz tam tersin olan doğruyu yapan hemcinslerinden örnek al. Bu kadar kolay lokma olmayın..
70 Yorumla
+1 yılEvet cimri her buluşmada sen ödüyorsan cimri ve parasız biri de olabilir. Senin paranı yeme peşinde bence. Sen seviyorsun ama o sevmiyor seven sevdiğine jest yapar ve parayı sıkıntı etmez. Sana harcamak istemiyor sevmiyor çünkü. İyi düşün bence bu ilişkiyi tekrar.
30 Yorumla
+1 yılGünahını almak istemiyorum ancak sizin dediğiniz gibi hem varlıklı Hemde birçok defa hesabı ödemeye yeltenmemiş ise uzak dur çünkü cimrilik öyle bir hastalıktır ki tedavi edilmez hayatın boyunca yemek yaparken pirinç sayarsın, durmadan ona bazı harcamaların gerekli olduğu konusunda tartışırsın seni bir akşam yemeğine bile çıkarmaz, diğer ihtimal maalesef sizin maddiyatınızı kullanma ihtimali bu daha kötü çünkü sizi sevmek bir yana sizin cebinizde gözü olduğu anlamına gelir ben sevdiğim kişi ile buluşurken kesinlikle bir lira bile ödetmem üstelik o daha ödemeye çalışır, kararınızı iyi verin başarılar
23 Yorumla- +1 yıl
Adam bunu sevmiyor cimrilik değilde ciddi erkek asla ödetmez belli içinde cinsellikte varsa kullanıyordur.
- +1 yıl
@Cerensuna Bende korktum bir an sonda yatakta dön şimdi sıra bendeye bağlayacaksın diye ceronimo
sen baya ap t al bir kıza benziyorsun. neden dersen ben 43 yaşındayım daha hayatımda bir kere bir kadına hesap ödetmedim. Sadece kadın değil durumu iyi olmayan erkek arkdaşlarıma akrabalarıma da ödetmem hesap. Herkes ben değil devir değişti desek bile en azından alman usulü olmalı ama bu fırlamada o da yok. resmen seni kullanıyor paranı yiyor. biraz kendine gelsen iyi olur yoksa eşek olana semer vuran çok olur tepe tepe kullanırlar seni...
22 Yorumla- +1 yıl
@Cerensuna Aynen öyle cerenimoşko kadın dediyin malıdır nasıl köpeyine hesap ödetmeyip mamasını önüne koyuyorsak kadınlarımıza da aynı şekil mamalarını önlerine verip tahsilatı bizim gerçekleştirmemiz gerekir
+1 yılO ne demek ya! Arada kız ya da erkek jestler yapar ama hep bi tarafın ödemesi çok yanlış. Ortak ödenmeli hesaplar. Ya da beyefendide en azından bir mahcubiyet ve sendne cıkan parayı sana geri verme telaşı içinde olması lazım. Neredeyse senin paranı kullanıyor diyeceğim yani. Açıkca konuş paran varsa bile ekonomil yönden seni kötü etkilediğini söyle bakalım ne yapıyor?
21 Yorumla- +1 yıl
Çocuk sinyalci
Yanlış anlama birbirinizi gerçekten seviyorsanız sıkıntı yok ama o da bunu bilerek ve isteyerek yapıyorsa vay onun haline delikanlı adam sevdiği kızdan parasını mı esirgermiş var mı böyle bir şey şahsen hatta adamlığından bile şüphe ederim o kadar yani...
00 YorumlaÜzgünüm ama öyle ilişki olmaz. Hatta sende fark ediceksin zamanla çok çirkin bir durum olduğunu. Bizim ilişkide mesela birlikte ödüyoruz. Bir ben kahve ısmarlıyorsam, sevgilim yemekleri ısmarlıyor. Bence ortaklaşa olmadı. Diğer türlü kullanmaya kadar gider.
04 Yorumla- +1 yıl
kahveyle yemek de pek ortaklaşa olmamış sanki aşkooo ne dersin
- +1 yıl
İçimi rahatlatırken beennn
+1 yılMaddi olarak sıkıntılı olduğunu falan şöyle bı iki buluşmada ödeme ama paran olmadığını şöyle önceden hatta ya buluşmak istiyorum ama param yok falan de o da benim param var gel derse sıkıntı yok ama senin parasız olduğunu öğrenip davranışı değişir senden sogursa hadi ordan çek ciraz sıkıştır adama bende öyle tanıdığım arkadaşlar var amacı genelde para ve seks oluyor kız veririse seks yapıyor vermezse parasını yiyorlar
04 Yorumla- +1 yıl
@Cerensuna sorma sorma 2020 sonrası güncelleme geldi erkolara
- +1 yıl
Yoo yeni nesil değil bu dediğim bire bir arkadaşım yaptı ve 4 yıldan fazla oluyor ki o kızı ile liseden kaçıp bir depo gibi biryerde yatıyorlar di 1 yıl falan böyle devam etti arti olarak telefonunu yeniledi ozmnin parası ile ayda bir kaç kez para alıyordu toplam 1 ila 3 bin arasi en son da sek yaptılar sonra 2bin TL aldı ayrıldı
- +1 yıl
kesin benim extir o başkası olamaz
Hanım efendi yanlış yapıyorsunuz. Bir yerde hesap ödenecekse erkek davranır. Kadın ödemek istiyorsa tekrar ben ödeyeyim der. Ama karşısındakini karşısındakini kurmamak içinde kabul eder. Sevgi paylaşmaktır. Yani erkeğin hissettiği duyguyu kadında yaşamak ister. Ayrıca paramı evde unuttum nedir? Sevginiz size hata yaptırıyor. Bence sizde paranızı unutun. Bu surum ileride daha kötü hale gelir. Açıkçası sizin yerinizde olsa şu an bırakırdım
00 Yorumla
+1 yılDirek yüzüne söyleyeceksin kadın milyon dolarlık bile olsa nezaketen bile o yükü erken güçlenmesi gerekiyor benim masamda oturan bayan garsonu çağırıp sipariş bile veremez ben çağırırım garsonu ben sorarım oda söyler biraz eskidikleri pantolonun hakkını vermeli erkekler bence
00 Yorumla
+1 yılSevgillikte olsa evlilikte olsa Alman usulü olmalı. Herkes kendi yediği içtiği şeyin parasını ödesin. Bu konuyu konuşun bence cimriliği de geçmiş bu durum
37 Yorumla
Soran+1 yılDimi ya bi kız olarak ben utanıyorum artık cidden. Erkek ödemeli düşüncesindeki biri de değilim sanırm zaten böyle olduğum için canım yerine konuyorum
Soran+1 yılcanım yerine*
Soran+1 yılSlk****
- +1 yıl
Maddi durumu çok düşükse kabul edilir yine ama normal ve yüksekse kesinlikle kabul edilmez bir durum bu. Zaten sizin sevgiliniz cimri değil para yiyici büyük ihtimalle cimri insan az da olsa kendi parasını öder
Soran+1 yılDurumu cidden iyi bi krem için 500 TL düşünmede verdiğini gördüm bana niye böyle anlamadım
- +1 yıl
Kusura bakmayın ama o zaman para yiyici bir tip bu konuyu konuşun yine devam ederse ilişkinizi gözden geçirmek iyi olur
Soran+1 yılÇok seviyorum ama ayrılıcamm sanırım benden beklentisi olan biriyle yapamam açıkças
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen de asla hesap ödemiyorum beni çok seviyor değerimi biliyor. Sevilmek için uğradığın duruma bak yazık! Sakın bana eşitlik deme sen bi bardak süt için inek besliyorsun! Kendi değerini bil yatırımı sen yaptın vazgeçemiyorsun o yapsaydı seninle ciddi düşünürdü sen üzgünüm ama seni kullanıyor
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılCimri o demek sevsen de söyle yüzüne olmaz böyle nişanlım ailem le yemek yiyoruz dondurmalar limonatalar bir kere aileme ya da bana hesap ödetmedi tek bir. kere bir şey alıyordu ev için 300 lirası eksik çıktı üstünde para var mı dedi var dedim verdim onuda geri verdi umarım böyle biri olur değişir ya da umarım böyle birine denk gelirsin
12 Yorumla- +1 yıl
Gururu olan erkek hesap ödetmez zaten
Cevap sahibi+1 yılKesinlikle
bulmuş yağlı kapıyı çaktıkça çakıyor diyeceksin ki eğer çalışıyosan aylık maaşımı daha almadım kredi kartında limitim kalmadı sonra çıkalım diye erteliyeceksin oda gel ben öderim diyecek biraz naz hafif cilve yapıcaksın sonra kabul ediceksin bu kadar basit askom
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBöyle birini tanımıştım. Sosyopattı. Parayı sadece kumar için kullanan asalak biriydi. Temiz yüzümün ekmeğini çok yedim diye dolanıyordu. Aynı zamanda da ib*neydi yani hem kandınla hem erkekle yatıyordu. Böyle bir karaktersizle de sevgili olmak senin tercihin.
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@AritzAdurizz ib*nelik bu durumun handikapı. Genelde böyle tipler hep ib*ne olur.
- +1 yıl
Bende eski kumarcılardanım ama sonradan tövbe ettim etmesem ib*eliğe gidiyormuşuz demekkk Temiz yüzümün ekmeğini de çok yemedim ben neyse en azından ib*e değiliz
Cevap sahibi+1 yıl@AritzAdurizz geleceğin olabilir dikkat et fkgkg
- +1 yıl
aman aman aman puuuuuuuuuu
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevgilin mi :D Cidden kendine saygısı olan bir erkek bu şekilde davranmaz. centilmenlik yerlerde. Erkeklerde artık kız gibi olmaya başladı. Laf atan olursa sevgilini koru olur mu?
Nerede o osmanlı erkekleri nerede o eski Türk erkekleri?''!!!00 Yorumla
+1 yılBöyleleriyle ne işin olur. Evde paramı unuttum da ne oluyor. Ben olsam öyle bir şey yaşasam sonrasında sana parayı geri öderdim. Bu bildiğin parazit senden geçiniyor
114 Yorumla
Soran+1 yılDimi ben de aynı şeyi düşündüm bide çok mahcup olduğunu söyledi eve gidince en azından yarısını ödeseydi çünkü az buz değil
- +1 yıl
boş ver onu sen benimle tanış. Bu baltadan ancak tuzlama hıyar olur.🤣
- +1 yıl
Kardeş rezilsin sevgilisi olan bir kıza yürüyorsun bu kadar mı yokluktasın? Az aklını çalıştır profil fotografı olmamasına rağmen binlerce erkek yazıyordur ona seni onlardan farklı kılan ne? Halen kızları anlamıyorsunuz, kendine bak sporunu yap güzel giyin ozaman kızlar tarafından tercih edilirsin biraz ağır olun böyle çok komik görünüyorsunuz
- +1 yıl
En önemlisi hayatınızın merkezine kadınları koymayın
- +1 yıl
Uğraşacak işiniz gücünüz olsun kendinizi maddi manevi geliştirin
- +1 yıl
Sen kim oluyorsun da bana yargı dağıtıyorsun bana rezil diyorsun dış kapınin mandali s'ünepe seni. Ben asgari ücretin 3 katı kadar maaş alıyorum, spor da yapiyorum. Kızların beni tercih etmediğini nerden biliyorsun. Ben burada goy goy amaciyla yorum yaptım. Sevgilisi varmış diyor. Öyle sevgiliye s'okayım asalak kızdan geçinen senin gibi bir s'ünepe o da
- +1 yıl
Asgari ücretin 3 katı para alıyorsun diye hemen zengin ayaklarına yatıyorsun hahahahaha ahahahha tanıdığım milyonlarca kazanan insanlar şükrediyor haline zengin değilim diyor mütevazi davranıyor ama bizim bu ortalama veya fakir insanların zengin gibi görünmeye çalışması çok komik ksjdjdjsndnd
- +1 yıl
Spor yapan zargana mı olur hiç? Ksjfjfjfhfjf
- +1 yıl
Şu tipe bakıp eline kız eli değmediğine yemin edebilirim ama kanıtlayamam
- +1 yıl
Benim yaşımda olup o kadar para kazanan biri varsa bence kaçırma onu. Ben sporu sağlık ve fit olmak için yapıyorum cüsseli olayım diye değil. Bir de ben niye sana açıklama yapıyorum ki. Senin üzerine vazife mi şurdan bir si*tir git
- +1 yıl
78 ile atanmış bir ziraat mühendisisin. Sallayarak bile o puan alınır. Kendini başarılı zannetmeye devam et seni zavallı
- +1 yıl
@Meryyyem41 Meri doğru söylüyor spor yap güzel marka giyin ondan sonra kızlar elbet o güzel kalbini görecek
- +1 yıl
Bir balta daha. Bu nasihati bence kendine ver ihtiyacın var gibi.
- +1 yıl
O'ruspu çocuğu senin ataların annene grup yapsınlar mezar taşlarinda. Hanimevladi gibi tipiyle bana nasihat veriyor.
Belli ki maddi durumun iyi, sevdiğinin de farkında seni net bir şekilde kullanıyor. Sevgi gözünü kör etmesin, bir kere de sen param yok de bakalım ne yapacak?
12 Yorumla
Soran+1 yılParama güveniyor parasız çıkmadığımı biliyor sence ne diyip ayrılmalıyım
📍Hemen ayrıl, sakın bir saniye bile durma. Adam bildiğin cimri. Aha ben senin bu saydığın özellikteki adamla evliyim. Hayatım mahvoldu. cimri insanla bir saniye bile yaşanmaz. çocuğum için katlanıyorum. yoksa lüzüne s*ıçılacak adam değil. cimriden uzaklaşşşşşş
21 Yorumla- +1 yıl
Öyle de demeseydin enişteye ha bu aranızda bir fantezi amaçlı ise ona karışmam tabii
+1 yılÜzgünüm ama ayrılmaktan başka çare yok, hayatına seni el üstünde tutacak bi erkek girmediyse eğer cimriliğin normal olduğunu düşünüyoolabilirsin ama alakası yok erkekler sevgisini karşısındaki kadına emek harcayarak gösterirler. Parası yoksa senin için çalışır seni mutlu etmek için yapamayacağı şey yoktur konu para da değil yani. Ama burada görüyorum ki paraya senden daha çok önem veriyor
21 Yorumla- +1 yıl
paraya önem veriyor çünkü ileride evleneceği karısını rahat yaşatmak istiyor ne kadar da düşünceli bir çocukmuş helal olsun
Sevgilini şu yönden deneyebilirsin çok kötü olduğunu paraya acil. ihtiyaç olduğunu 1 bin tl. iste 2 gün sonra öderim de eğer verirse seni paran için sevgiln olmadığını anlarsın
22 Yorumla- +1 yıl
Vermez kesin
- +1 yıl
her şey para mı belki çocuk para veremese de gönlünü vermiş ruhunu vermiş gece yatarken bile sürekli aşkla kızın fotoğraflarına bakıyor
+1 yılSende kaç defa ona paramı evde unuttum veya param yok de bak tepkisi ne olacak veya cüzi bir rakam borç işte evet erkek herşeyi ödesin konusu benimde hoşuma gitmiyor ama insanın bir erkeklik gururu olur böyle hareketleri kendine yakistirmaz
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 385 cevap paylaştı.
+1 yılPinti evet. Allah kolaylık versin. Ömür boyu paranı yer bu senin.
50 Yorumla adamın durumu neden iyi olduğu belli oldu. bütün ödemeleri kızlara yaptırarak kendi birikim yapıyor.
Paraya tapan insandan uzak dur. para için herkesi satar çünkü
10 YorumlaYaptığı ayıp bence. Bir kızda erkeğe bu şekilde davransa yine ayıp olur yanlış anlaşılmasın. Eğer bu kadar sorun oluyorsa herkes kendisi ödesin hesabını. Ya da para harcayacağınız yerlere gitmeyin.
10 Yorumla
+1 yılCimrilikten mi yapıyor bilemedim ama sana olan tavırları bana pek seven erkek izlenimi vermedi açıkçası sanki daha çok kullanılıyor gibisin dikkat et fırsat verme
10 Yorumlagerçekten pintilik hastalık net olmaz mesele hesap diil , hesabı ortak da ödenir ama pintilik problem.
14 Yorumla
Soran+1 yılİşte bunu anlatmaya çalışıyorum ama bunu ona söylesem beni farklı anlayacak diye korkuyorum
Soran+1 yılEvet ucuza kaçıyor
+1 yılseni kullanıyor açık açık. belki ciddi düşünmüyor da olabilir. sürekli erkeğin ödemesinin hata olduğu gibi sürekli kadın da hesap ödememeli. bu durumu erkek arkadaşınla çekinmeden konuşmalısın bence. birkaç istisnai durum olur ama belli ki göze batacak dereceye gelmiş. direkt konuyu masaya yatırmanız senin açından iyi olur
00 Yorumla
+1 yılönce bundan rahatsız olduğunu ya da bu durumdan hoşlanmadığını söylesen. onun tepkilerine baksan, bu durumu değiştirmeye çalışacak mı, yoksa başka başka bahaneler üretecek mi? oradan bir sürü şey çıkarabilirsin. burada bu soruyu sormana gerek bile yok. gidin sevgilinizle veya eşinizle iletişim kurun, konuşun. buradaki tavsiyelere kulak asmayın. üçüncü kişiler dahil olmasın ilişkiye. sadece o kişiyle konuş meseleni.
00 Yorumla
+1 yılBen olsam ayrılırım :)
35 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Hayır sevgilin daha çok para avcısı seven insan sevdiğine asla para ödetmez ödetmeye çalışmaz
30 Yorumla
+1 yılAçık açık söylemen lazım. Bu konular çok önemlidir. Sürekli sen ödememeilisin o da ödeyemez tabi ama denge olur ölçü olur. Açık açık söyle konuş
10 Yorumla
+1 yılerkeklik gururu olaeak erkek hiçbit zaman hesap ödetmez sevgilin seni kullanıyor bunun sonu gelmez ayrıl
10 Yorumla
+1 yılOf ne kadar iğrenç bi hareket yaa, şimdiye kadar nasıl dayandın o düşüncesiz cimriye? Şahsen çoktan salmıştım ben zira onla ömür de geçmez.
10 YorumlaEvet cimri ve sadece cimri değil düşüncesiz ve yüzsüz. çok kibarca belirtmek gerekirse asalak :D
10 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 435 cevap paylaştı. Cimri değil senden otlanmayı seviyor kadına hesap ödeten erkeğe erkek demem ben.
20 Yorumla
+1 yılBu konuda eski kafalıyım. Hesabı erkek öder.
22 Yorumla- +1 yıl
Haklııııı
- +1 yıl
Eski kafa değil doğru olan o zaten
Cimriyse bile bu artık kullanmaya başlamış ama sana ödettiğine göre cimrilik değil kullanmak. Son cevabım evet kullanıyor.
10 Yorumla
+1 yılSeni kullanıyoooooor ayrıl gitsin. Yapma bunu kendine
20 YorumlaDurumu iyi falan değil. Züğürtün teki. Daha çok bakarsın.
20 YorumlaSevgilinin karakterini hic sevemedim resmen seni kulaniyor.. birdahakine cüzdanimi unutdum falan de birseyler uydur bakalim ne yapcak
00 Yorumla
+1 yılNerede bir ruh hastası angut var mıknatıs gibi çekip buluyorsunuz. Bunu nasıl beceriyorsunuz siz kadınlar hiç anlamıyorum
00 Yorumlasenin gönlün geniş, sevgilin de pinti. bu durum seni rahatsız etmiyorsa devam, sıkıntı varsa uzatma ama. diye düşünüyorum ben:)
00 Yorumla
+1 yılBelki iyi bir dönemden geçmiyordur ancak senden isteyecek kadar yakınsa bu durumu paylaşmıyor olması asıl mesafe
00 Yorumla
+1 yılParayiyici kızlar yorumda ağlamış tam tersi olsa hayalleri ama :d
06 Yorumla
Soran+1 yılİşte benim hayalim değil karşılıklı olsa ne ben kötü hissederim ne o gerçi onun kötü hissetiğini düşünmğyorum :)
- +1 yıl
Olsun hep kızlar mı yiyecek birada erkekler yesin
Soran+1 yıl:( benim suçum ne
- +1 yıl
_BombacıMülayim_ Geçmişte hep erkekler kadinlara zorba davrandi, kisitladilar simdi devir döndü bizde erkeklere öyle davranmaliyiz gibi birsey söylemiş oldun
- +1 yıl
Yapabiliyorsan yap bana kimse yapamayacağım için umrumda bile değil :d
- +1 yıl
Zorba davranan erkeklere bende zorba davranirim hiç acimam
+1 yılTersi olsa aynısını onun düşünmesi seni rahatsız eder mi
05 Yorumla
Soran+1 yılBen o yaptığında zaten altta kalmamak için iki katı jest yapan biriyim ki bundan yüz buldu sanırım
Soran+1 yılYani ben onun gibi değilim
- +1 yıl
Kimse herkes gibi değildir. Herkes kendisi gibidir. Özeldir. Bazen basit ve iyi niyetli olarak, alman usulüne dön ve bunu bu şekilde yönet. Bunu konuşman ne seni maddi çıkar gözettiğini ne de sömürülecek bir tip olduğunu düşündürür. Hatta zekanla 1 0 öne geçersin.
Soran+1 yılBi kere soğudum yaa ben cidden
- +1 yıl
Bu tür şeylere alışmalısın. Herkesin hayata bakış açısı farklı. Beklentiler...
Yok, son derece cömert biri olduğunu düşünüyoruz grup olarak
10 Yorumla
+1 yılarkadaşım, bu da soru mu cidden. cimri tabi ki
10 Yorumlaİlk buluşmada hesabı bana ödetiyorsa direkt ayrılırım
10 Yorumla
+1 yılAynisi benim basima geldi cok kotu gunlerdi bence ayril sevme onu
10 Yorumla
+1 yılS.. tiri çekmelisin bir an önce
Böylesiyle gelecek olmaz
Pis cimri k. pek10 YorumlaEğer kendi için para harcıyorsa ama sana gelince bir zırnık vermiyorsa ✨bingo✨
10 Yorumla
+1 yılO işi çakallığına yatıyor. Bildiğin düpedüz cimri o
Ayrıl gitsin
10 YorumlaCimri kaç kurtar kendini bu adam ömür billah çekilmez 😁En sevmediğim huy
10 YorumlaErkeğin hesap ödememesi ne yaa.. böyle saçmalık olmaz
10 YorumlaSanki biraz cimri diyor hala 🤦🏻♀️. Anında soğuyorum öylelerden.
10 Yorumla- Devamını Gör (157)
Devamını Gör(202)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Para & Ekonomi > Sorular > Sevgilimle her buluşmada hesabı ben ödüyorum. Sevgilim cimri mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler