Erkek arkadasım buluşunca neredeyse hic para harcamıyor sürekli ben her şeyi ödüyorum neden yapıyor sizce işi yok bu arada
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)1 yılÖncelikle burada gaza gelme…. İnsanlar burada sorumluluk duygusu olmadan gaza getirici yorumlar yapacaktır….. Ama ben de olumlu konuşamayacağım ….
Açıkcası çok normal bir durum değil. Hesabı Erkek öder…. Bu çok nettir….
Çocuğu tanımıyoruz ama günümüzde zengin olsun, benden çok kazansın , hesabı ödesin bana uyar zihniyeti Erkeklerde çok yayıldı…. Bu zihniyetteyse bu doğru bir bakış açısı değil…
Günümüzde Erkekler eski dönemlere göre çok daha az sorumluluk aldığı için karakter eğitimi geri de kalıyor ve çocuk kalıyor… büyük ihtimal yaşıtsınız
02 Yorumla
Cevap sahibi1 yıl@Shelby111
Soruya davetlisin 🌟
Hesabı Erkeğin ödemesi “Kerizlik” midir? ↗
En İyi Cevaplar
1 yılParası daha çok olan tarafın daha çok harcamasından doğal bir şey yok aslında. Sma burada dikkat edilmesi gereken şey diğerinin bu konudaki tutumudur...
Bazı erkekler buna öyle alışıyor ki bir zaman sonra bu senin görevinmiş gibi algılanabiliyor veya bunu alışkanlık haline getirip böyle devam edebiliyor.
Yapman gereken şey onun karakterini ölçmek olmalı bu durumda. Mesela cebinde parası yok ama buluşma için seni o mu çağırıyor? Ya da buluşacağınız zaman mekanın pahalı olup olmamasına takılıyor mu? Ödemeler senden olduğu için bir mahcubiyet dıyuyor mu? Gibi gibi sorularla ölçüp tartmanı tavsiye ederim.00 Yorumla
İşi yoksa ödeme konusunda zorluk yaşaması normal. Eğer farklı bir geliri veya kazancı yoksa zaten ödeyemez. Çünkü olmayan para harcanamaz.
Erkeklerin çoğu rahatsız olur. Hatta benzer durrumlarda sevgili bile olmak istemez ki burada da benzer durumda epey soru oluyor. Fakat bazıları da olmaz ve ne kadar yersem o kadar kâr diye düşünür.
Senin sevgilim dediğin kişi bu iki modelden hangisi onu ancak sen bilebilirsin.
10 Yorumla
1 yılİlişkilerde çiftler birbirini destekleyebilir.. Parası olduğunda oda öder, olmadığından İ sende ödersin.. Ancak sürekli olarak sana ödetiyorsa, seni kullanıyor olabilir.. Dikkat et. böyle bir durum varsa ki söylediklerinden var gibi duruyor.. Seninle buluşmak istediği zaman olmaz param yok de.. bakalım ne tepki vericek.
09 Yorumla
Soran1 yılDiyor ayarlarız bi şekilde buluşalım
Soran1 yılUzak mesafe ilişkimiz var ben İzmir o Ankara zaten her şeye para veriliyo
- 1 yıl
Her seferinde İzmir'e mi geliyor, seninle buluşmak için? Ve ne sıklıkta görüşüyorsunuz?
Soran1 yıl5 aydır sevgiliyiz 1 ayda bir geliyo 4 kere geldi yıl başında ben yanına gidicem
- 1 yıl
Yani şimdiye kadar 4 kere buluştunuz, onda da hep sana ödetti.
Soran1 yılKalınacak yer bilet vs ben aldım sadece 3-5 kahve ödemiştir
Soran1 yılGeldiğinde 4-6 gün kalıyor
- 1 yıl
Bu durumda seni seviyor, ve senle buluşmak istiyor, ailesinden de ancak yol parasını bulabiliyor demektir. Seni kullandığını düşünmüyorum.. Henüz daha kişiliği oturmamış, ve durumu çok Irdeleyemiyor demektir.
- 1 yıl
O zaman ayrıl gitsin, o kadarıda olmaz..
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
26
Cevap
46Cevap
- Para & Ekonomi konusunda 23,1b cevap paylaştı.
u 1 yılayrılman lazım
00 Yorumla nedeni çok belli değilmi cebinde 5 kuruş para yok çünkü sen 300 500 bişiler sıkıştır arada genç adamsın parasız gezme de ona 🤣🤣 ulennn bizde 3 kuruş harcayacak diye yanımızdaki kadın aklımız gidiyor hey yavrum heyyy böyle hıyarlar bizim hakkımızı yiyor valla 😏😏
10 Yorumla
1 yılYa Kızım sen hasta mısın Allah aşkına ya sen şimdi değil konuşturacaksın Tamam Hani seni anlayabiliyorum seviyorsundur uğraşmışsındır Bilmem nedir ya sendeki Affedersin 250 gram et ondaki de 250 gram et başka bir şey değil ya of başka bir şey söyleyeyim sana Hadi geçtik sağı solu Abi çok harcayacak harcamayın ne b** yiyorsunuz Allah aşkına ya gidiyorsunuz kafede sağda solda eğleniyorsunuz gidin bir yerde oturun kütüphanede oturun gidin bir otel kiralayın yiyin Of be
00 YorumlaBelli bir dönem çalışmadığı zaman olabilir farklı sebeplerden dolayı sen de bu arada sadece lüks mekanlara girip oturup para harcamak değildir ki sevdiğin insanla zaman ayırma bir çay içseniz çekirdek veya parka gidip ufak spor ufak yürüyüşler yaparak da muhabbetler edebilirsiniz bu şekilde yaparsan daha iyi olabilir çünkü bir mahcubiyet duygusu olabilir var mı sence hissedersin büyük ihtimalle bu soruyu sorduğuna göre büyük ihtimal böyle olduğunu düşünüyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılİşi olmayabilir ama adamım diyen erkek kadının parasına bakmaz. Biraz gururu varsa buluşmak istemez, hatta daha gururlu olan ayrılığı tercih eder. Bu ne kadar gurursuz ki senin paranı yemek ona çok normal geliyor! Kadın olarak sen nasıl bu durumdan rahatsız olmuyorsun? Kusura bakma ama bu erkek tanımından çok uzak.
10 Yorumla
1 yılRoller değişmiş ama bu kadarı fazla diye düşünüyorum. Madem kalacak yerine ve bilet parasına kadar sen ödüyorsun ne diye ilişki yapmaya yeltenmiş bu arkadaş? Yerinde olsaydım devam etmezdim.
02 Yorumla
Soran1 yılBu kadar uğraşmışken bırakmak istemiyorum
- 1 yıl
Kız zararın neresinden dönersin kârdır yapma bunu kendine ya
1 yılSeni kulanıyor parası yoksa dışarı çıkmasın erkek diye ortalıkta gezmesin sevgilin arkadaşların yanında hava atıyor kız peşinde koşuyor hesabı her zaman erkek öder
00 Yorumla
1 yılDemek ki alışmış ve rahatsız olmuyor. Sürekli olmaması gereken bir durum bence. Gitsin para kazanmanın bir yolunu bulsun. Erkek adam erkekliğini harcar mı ya? Tembel...
01 Yorumla- 1 yıl
kızın parasıyla gezmeye alışmış bence
Para & Ekonomi konusunda 305 cevap paylaştı. Bizler şunu deriz.
Valla iyi yere tezgah açmış. Ohh seni yiyor napacaktı başka. Bazı adamlar böyledir, nereden buluyorsunuz böylelerini?
00 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 331 cevap paylaştı. Rahatsız olmuyorsa orada sıkıntı vardır.. Gelecek düşünmüyor musunuz?
02 Yorumla
Soran1 yılDüşünüyorum işe girmeyi planladıgını söylüyor umutlarım ve güvenlerim var
Ben onun yerinde olsaydım buluşmaya hiç gıtmezdım bır bahane bulurdum. Zor bir durum erkek ıcın.. Rahatsız olmamasıda ılgınc..
00 YorumlaE parası yoktur. Ailesi de vermiyordur, durum bu. Basit konular bunlar. İyi zaman geçiriyor musun? onu sorgula.
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 301 cevap paylaştı.
1 yılİşi yoksa senlede cafede buluşmasın
Parkta ya da büyük bir halk kütüphanesi bahçesinde buluşun
O da bir iş bulsun Azcık gayret etsin
00 Yorumla
1 yılBöyle tipleri nerede ve nasıl bulup da bir de sevgili oluyorsunuz anlamıyorum 😶
10 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 674 cevap paylaştı. Özel bir durumu yoksa çok da mantıklı durmuyor
00 YorumlaOluyordur gurur yapiyor icine atiyor olabilir umarim duzelir mutlu huzurlu iliskiniz olur 🌷🌺🤲🏻
00 YorumlaYok canım neden rahatsız olsun ki sen on yat veya kat aldırsan bile rahatsız olmaz bence
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 882 cevap paylaştı.
1 yılVe sen hala bununla mısın at çöpe başka bir adam bul
00 Yorumla Senin gibi birini bende bulsam, bende para harcamam
00 Yorumla
1 yılArtık yapacan bişey yok başta tavrını koymalıydın gecmiş olsun
00 Yorumla
1 yılHayat müşterek dedikleri burada devreye girmiş şansına küs canım
00 Yorumla
1 yılmaddi durumu iyiyse ve cimrilik yapıyorsa uzaklaş derim
00 YorumlaKadın olduğum halde cebimde para yoksa dışarı çıkmam. Bence onun ki genişlik.
00 YorumlaBuluşmayın o zaman ya da rahata alışmış zaten sen devam et şikayet etme
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 626 cevap paylaştı.
1 yılParam yoksa ya buluşmam ya da sahile filan gidelim derim
00 Yorumla Para & Ekonomi konusunda 425 cevap paylaştı. Çok zor be kardeşim ne diyim nedem öyle acaba Allah yardımcın olsun kullanma da olabilir
00 Yorumla
1 yılHiç böyle bir yola girmemeliydin. Mekanları kim seçiyor?
00 YorumlaEe hep erkekler harcıyor normalde ona kimse bişey demiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılSana karşı genel tavırları nasıl peki? Sana bağırıyor ve hakaret ediyor mu?
01 Yorumla
Soran1 yılHayır beni cok mutlu ediyor her zaman
1 yılO gereksizi çabuk bırak seni sevmiyor seninle sadece işini görüyor seven insan utanır erkek adam kadına para ödetmez onu derhal terket yoksa o seni öyle bir zaman da ter edecek ki kafana vurursun
00 Yorumla
1 yılİşsiz olabilir bu çok normal bir durum ama mesela iş bulmaya çalışıyor mu ya da para kazanmak bi şeyler yapıyor mu? Senin paranı yemeye alışmış olmasın bu
01 Yorumla
Soran1 yılİşe girecek yakın bir zamanda yok ya parayı sorun ettiğini zannetmiyorum kendisinde para olunca hepsini harcıyor bize
Gizli Üye(36-45)1 yılIdeal sevgili ya muthissin nasi bulabilriz senin gibi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılAyrılırsan benim sevgilim ol diyecektim ama yaşın küçükmüş 😒😏😒😏😒😏
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılRahatsız olsun bir zahmet bir kıza para harcatılmaz sadece
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılİkizler burcu mu 😂 bize böylesi gelmez diyen beleşçilerin gözü yaşlı
00 YorumlaHep mi böyleydi yeni mi başladı ama hep böyleyse sonra sorun çıkabilir
06 Yorumla
Soran1 yılHep
Soran1 yılKrediden harcıyoz sonra
Soran1 yılCalışmıyor işe girmeyi düşünüyorum diyor şu sıralar
1 yılYani bu seni kullanıyor demektir bir hesabı bile o ödeyemiyorsa cinsiyetini değiştirsin utanmasin yani sende ayrıl bacım
00 YorumlaAzıcık adam olsaydı gururlu olup odetmezdi hesabı çalışmıyorsa bile illaki parası vardır kullanıyor seni
09 Yorumla- 1 yıl
Adamın geliri illaki olucaktır ve o zaman öder borcunu. iki çay parasını ödemeyecek durumda olan bir erkeğin de önceliği işi kariyeri olsun bir zahmet. Eğer gerçekten centilmen bir erkek olsaydı karşisinda ki kadının hesabı ödemesine ( sürekli) göz yummazdi kimse kusura bakmasın.
- 1 yıl
Sonuçta demi sizde vajina var onda pipi.
1 yıl🤣eski iliṣkimde 3 yıl para harcadım harçlık bile veriyodum sonunda ne mi oldu? Bana iftira attılar onu aldatıyormuṣum🤣
00 Yorumla
1 yılİşi yoksa para harcayamaması normal değil mi sence
01 Yorumla
Soran1 yılBenimde işim yok?
1 yılOncelik erkeklerindir maddi durum önemli ama
00 Yorumla
1 yılİşi yoksa normal işi olmayan biri ilede senin ne işin var gelecek mi görüyorsun öyle ilişkide
00 Yorumla
1 yılBana göre böyle bir insanla uzun ilişki yürümez. Bence rahatsız olması gerekir.
00 Yorumla
1 yılWar da harcamıyosa toksik insan
02 Yorumla
Soran1 yılYok
- 1 yıl
O zaman para kazanması lazım
1 yılKıyamet yakındır diye yorumladım hocam
10 Yorumla
1 yılHarcama sende ya da lafını etme
10 YorumlaOnunda senin için harcadığı zamanlar oldumu
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılBundan adam olmaz.
00 Yorumla
1 yılGenelde erkek öder ama tam tersi olmuş sizde
00 Yorumla
1 yılHer iki tarafın da harcama yapması gerekir
00 YorumlaBöyle erkeklere aşık olup sonra ağlıyorsunuz
00 Yorumla
1 yılKova 🪣 burcu erkeğinden olur
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 722 cevap paylaştı.
u 1 yılİşi yokmuş işte kendin dedin
00 Yorumla
1 yılKızım arada oda ısmarlasın ya
00 Yorumlabulmuş bir keriz yoluyor. neden olsun başka
00 Yorumla
1 yılİşi yok derken sonrasında neden demen lhjsdfh
00 Yorumla
1 yılErkeği Parana alistirma
00 Yorumla
1 yılNerden buluyorsunuz bu modelleri?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılSenin işin var mı?
06 Yorumla
Soran1 yılHayır ailemden alıyorum onun babası ölü annesi ile yasıyor
Cevap sahibi1 yılYani çok saçma ikinizde çalışmıyorsanız
Soran1 yılBen üniversite sınavına hazırlanıyorum ama o işe girebilirim çalışmak icin başvuru vs yaptı bakalım
Cevap sahibi1 yılHayırlısı umarım çalışır sürekli harcaman sıkıntı yoksa para sorun değil ama
Soran1 yılEvet bide bazen cok harcıyoruz öderken kısıntı yasıyorum ailemden isterken mahcup oluyorum
Cevap sahibi1 yılOna göre davran bence
Gizli Üye(36-45)1 yılSizi yiyo iki türlüüü
02 Yorumla
Soran1 yılYesi yesinse oda cabalasın bir şeyler icin
Cevap sahibi1 yılÖyle alısmısss
- Devamını Gör (12)
Devamını Gör(57)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Para & Ekonomi > Sorular > Sevgilimle buluşunca sadece ben para harcıyorum. Rahatsız olmuyor mudur?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım