Güncellemeler
+1 yıl
İlk defa varant alımı yapıyorum o yüzden çok bilgim yok. Nasıl bir adım izlemem gerekiyor?
VWSBB. V varant almıştım bir miktar. Dün aldım bugün kardayken satmak için emir verdim ama beklemede ve satış emri gerçekleşmiyor. Neden böyle bilgisi olan var mı ne yapmam gerekiyor? Gedik yatırım kullanıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Piyasa değerinin üstünden satış rakamı belirlediyseniz o rakama ulaşmadan satmaz. Doğrudan güncel fiyattan satış emri vermelisiniz.
Güncel fiyattan vermiştim hiç değiştirmeden fakat satmadı
Piyasa değerinden satış emri diye bir şey olması lazım. Fiyat değişse bile satış gerçekleşir o şekilde.
hayir sattigi fiyattan alan yok o yuzden elinden cikaramaz
@Modest1 bunu biliyorum. Mevcut emri iptal edip söylediğim şekilde satabilir.
varantin vadesi bitmeye yakinsa alan olmaz yuklu miktarda aldiysa vade sonuna kadar elinden cikaramazsan paranin hepsi gidiyo
@Modest1 Varant bir kripto birimi değil miydi? Ben mi yanlış hatırlıyorum.
değil kaldıraçlı işlem arkadas biraz bilmeden girmis
@Modest1 Sıkıntılı olacak gibi desenize
ayn
yüksek getirisi olabiliyo kaldiracli oldugu icin dogru ama vadesi bitime yakin olan varanti almayacaksin satilmiyor elinde kaliyor c alim varanti yukselecek anlamina gelir p satim varanti duser vade sonunda sifirlanir viop gibi eksiye dusunce borclanma olmaz ama zarar olur
@Modest1 kaldıraçlı işleri sevmiyorum :)
dogrudur
Evet o şekilde satarsam zarara giriyorum ama
@Modest1 sana ekran görüntüsü atsam nasıl yapabilirim bilmiyorum ama satıp kurtulmak istiyorum ya
bana ekran goruntusu atacak durum yok agustosun sonuna kadar satman lazim 10 bin lik de kim alir yani vade sonuna dogru varantin degeri sifirlanabiliyo bazen
@Modest1 :(( bilmiyordum böyle olacağını
@Modest1 hızlı satabilmek için ne yapsam
Kur değişmiştir yükselmiştir ya da düşmüştür sayfayı yenile o emri iptal et
Piyasası oluşmamıştır, fiyatı düşürerek satmayı deneyebilirsin illa satmak istersen. Alıcısı yok yani o fiyattan.
Bir kamu bankasının varantı olduğunu tahmin ediyorum 😂😂
Beklersem acaba 0 a düşer mi ondan korkuyorum. Ve evet olabilir hahah
Zamanı yaklaştıkça daha hızlı düşmeye başlar zaten. Varantla uğraşacağına Kıbrıs'a gazinoya falan gidip rulet oyna bence zaten 😂
Kaybedersen tatil yaptım dersin en azından.
çünkü alan yok o yüzden vadenin bitmesine kaç gün kaldı
Dün aldım vadesinin ne zaman biteceğini nasıl öğreneceğim
ne kadar para yatirdin varantin yaninda yazar alim varanti c satim varanti p idi sanirim bu harfin yaninda numaralar yazar gün ay yıl şeklinde
cherry orada misin
10k yatırdım
VWAGNC3108230176.00GSUI diye devam ediyor
Evet biraz bilmeden girdim küçük yatırımcıyım bir de. Hisse senedi alır gibi aldım böyle olacağını düşünmemiştim.
bu ayın sonunda bitiyo cok buyuk sorun ya alım varantı almışsın Allah tan ama agustosun sonuna kadar satamazsan paranin sıfırlanır
bide bu varant garip geldi ismi ne ki bunun arastir vadesi ne zaman sonmuş kafam karıştı benimde emin değilim
Alıcı yoksa eşleşmiyordur
alan yoktur o fiyata
Beklemem mi gerekiyor
bekle veya bi kaç kuruş altına emir ver
Bürüt vardır
Ne olacak peki
Verdiğin emire bak emiri düzelt