Suanlık yok sadece faiz artışları öncesi TL borçlandım. Sağolsun tuik böyle yalan enflasyon oranı açıklayınca biraz zorlanma başladı ((:
1
7 Yorumla
Soran
+1 yıl
Zaten şu an kredi sıkılaştırma getirildi. Bankalar bu konu da temkinli. İnşaallah çabuk bitirirsin kardeşim. Şu an bile ucuz faiz oranları. Daha da artacak gibi. Sadece tahmin ama tutuyor. 😁
En komiği neydi biliyor musun? Hani iktisatçi fridman mezarında ters döndü. Faizler düşerken bankalara karşılık oranlarını artırın dendi. Şimdi yükselirken kredi sıkılaştırma deniyor. 😁
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Yatırımım yok
Başlamalısın.
Suanlık yok sadece faiz artışları öncesi TL borçlandım. Sağolsun tuik böyle yalan enflasyon oranı açıklayınca biraz zorlanma başladı ((:
Zaten şu an kredi sıkılaştırma getirildi. Bankalar bu konu da temkinli.
İnşaallah çabuk bitirirsin kardeşim.
Şu an bile ucuz faiz oranları. Daha da artacak gibi. Sadece tahmin ama tutuyor. 😁
Tabiki 2. 6 aylık enflasyon çok daha yüksek olacak ve mecbur yine faiz artışı olacak. Bankalarda kredileri kısmaya başladı kısır döngüde kaçınılmaz
En komiği neydi biliyor musun? Hani iktisatçi fridman mezarında ters döndü. Faizler düşerken bankalara karşılık oranlarını artırın dendi. Şimdi yükselirken kredi sıkılaştırma deniyor. 😁
Zaten akla mantığa sığmayan bu politikalar ile içimizden geçtiler 😄
Neler yazarımda boş ver. 2013 makalem sadece bugünün anısı oldu. 😎
Gecen güzel olsun kardeşim. Fazla derine girmeyelim.
Aynen dostum.. Seninde gecen güzel olsun 👍
Teşekkürler kardeşim. Bizim grup uyudu wp sustu. 😁 Gecen güzel olsun.
Altın sadece çocuklara ne beli olur onlar da kız bulamazsa evlenmeye tr dan alırız kız nasıl olsa altın isteyen çoktur verince gelin alırız 🤣
sana kız vermezler :)
@Guesstt beli olmaz
kaynana versiyonun çok tehlikeli
@Guesstt hm bilmem tam neresi bakınca tehlikeli geldi acaba
Tam olarak şurası =>
:)
Coin ve kilitleme fonlama sistemlerinde.
DövizEmtia
Borsa
Coin
Ediyle büdü😂
He 🤣🤣🤣
He diye yatırım yok ama sen bilirsin 😀
Gold altın var olursa. 😁
Altın alıyorum koluma takiyorum
iddaa :D :D
borsa ve btc
Volim, hlibny dar vs
altın dmelleldğwğw