Enflasyon malum aldı başını gidiyor.. Peki siz enflasyona karşı kendinizi korumak adına yatırım yapıyormusunuz? Yapıyorsanız nereye?
Yatırımlarınızı nereye yapıyorsunuz?

Hisse senedi alıyorum
🙋🏼♂️ işte budur… bereketli olsun.. :) portföyünde kat kat artsın 😊
Pardon bana söyledin sandım.. özür 🙋🏼♂️
Nereden alıyorsunuz
Bankadan
Yok estağfurullah nr özrü. Benim için farketmez aslında ikinizin de bu konuda bilgili ve yardımcı olacapınızdan eminim yinede teşekkür ederim
Yardımcı olabileceğim bişey varsa sorabilirsin.. hiç sıkıntı yok :)
Bana da biraz bilgi verir misiniz nasıl alınıyor hangisinden alıyorsunuuz
Kullanmış olduğun herhangi bir banka aracılığıyla alabiliyorsun.. hangisinden aldığım da biraz araştırma, teknik ve temel gerektiriyor. burada biraz zor oda :)
Ama şöyle söyleyeyim sana.. turizm, doğalgaz, enerji firmaları prim yapan sektörler arasında..
Kripto paralara asla girme.. teknik ve temel bilmiyorsan.. ev yıkar.. ocak yakar..
Öğrenmek istiyorum nasıl öğrenebilirim
Özelden yazabilirsen yardımcı olurum
altın gümüş
Bereketli olsun..
Cevap
4Cevap
TL de kalma da istersen botsvana pulasına yatırım yap bir önemi yok. Cshil yobaz embesil akkoyunlar yüzünden ulkede %180 enflasyon var. Ev al arsa al araba al motor al altin al dolar al euro al. Yeter ki TL de kalma.
😂 baya doluyuz ülke olarak
Dolar alan kazanır.
Not: Yatırım tavsiyesi değildir.
benimki dolarda
Dolara müdahale olur diyorlar.. dikkatli olmanda fayda var.. :)
farketmez yine artar...
uzak doğulular bile dolara yatırım yapıyor şu an
:) uzun vadeyse bişey diyemem tabi
kısa vade yatırım olmaz zaten.
4 ayda %40 sence güzel bir yatırım mı? :) bak gibide oluyor..
ya yaa öyledir
Zorlu enerji hissesine bak.. 2,89 dan 4,80 e nasıl gelmiş.. :) oluyormuymuş gör..
sen insanları bir şeylere yöneltmeye çaliyorsn glaiba. sağol almiim.
Alakası yok.. ya yaa öyledir diyince örnek vermek maksadıyla söyledim.. diğer yorumlarımada bakarsan öyle bir yönlendirmemin olmadığını görürsün.. bayan gizli..
Altın oluyor genelde
Bereketli olsun 🙋🏼♂️
Kripto para borsasında değerlendiriyorum
Dikkat et terste kalma.. doğru yatırım doğru zaman ve sabır başarı ve kazanç getirir.. :)
Neden bu işin erbabıyım tavrı?
Erbab tavrı mı? :) aksine temennide bulundum.. dikkat et terste kalma..
Yatırım yapmaya para kaldı da
Haklısın.. Para kalanlar nereye yatırım yapıyor diye merak ettim..
Yatırımda riskli faiz desen enflasyon bar dolar desen istediklerinde indiriyorlar altın düşüyor
Yoo daha garanti yatırımlar var aslında.. Enflasyona karşı iyi kötü seni koruyan :)
Dolar ve altın dediğin gibi istediği anda müdahale edip seni terste bırakabiliyorlar.. :(
Nedir
Borsa 👍 :) bakma olumsuz yapılan yorumlara denk gelmişsindir belki diye söylüyorum.. eğer doğru firmaya doğru zamanda girersen çok güzel kârlar elde edebiliyorsun
Doğru firma yi nerden bileceksin kriptoda öyle doğruyu bulsan anında katlsrsin
Kripto bizim paramız değil.. Kripto ile borsa arasında dağlar kadar fark var.. Doğru firmayı bulmak kolay, temel ve teknikle.. hiç olmadı mantıkla bile girilirse çok güzel kâr bırakıyor.
Hayırlı işler benim yok maalesef hiç param
Teşekkür ederim sağol.. Olursa düşünürsün birgün nasipse..
Kısmet
🙋🏼♂️ teşekkür ederim
En İyi Cevaplar