AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Guldurmez ama öğrenciler için servet diyelim:)
30 çok düz ne güldürür ne ağlatır
Aylik gelirinizi merak ettim :)
Türkiyede yaşıyorum 6 bin dolara çalışıyorum kuru siz çevirirsiniz artık
🧿🙏🏻
Ahsjsjshsjsjsj guzel tutarlar ne is yapiyosunuz acaba :)
Masallah masallah sjxjsjsjs
Yazılım geliştiriciyim
Bunun icin bir okula gittiniz mi? Yoksa disaridan mi kendinizi gelistirdiniz? Aydinlatirsaniz sevinirim. 🙏☺️
Okula gittim evet
Dışarıdan olacak iş değil pek
Fakat disaridan kendini gelistirerek bu meslegi icra etme imkani var degil mi
Maalesef yok dışarıdan geliştiren insanlar genelde çok basit işler yapabiliyor değişik bir meslek
Ama bu konuda cok video cekildi gundem oldu hatta disaridan kendini gelistirip yurtdisina cikma imkani bulan vatandaslar oldu..
Şöyle ben 5 dil biliyorum bu işi yaparken üniversitede 10 farklı proje geliştirdim üniversite hocalarımda bana referans oldular sonra amerikada ki şirket beni 20 bin dolara çağırdı bende gideceğim fakat işlerimi toparlamaya çalışıyorum kendini dışarıdan geliştiren biri o arka plan bilgisine ve tecrübeye sahip olamaz o yüzden network de geliştiremez yurt dışında çalışanlarda 7 bin doları geçemez, 2/3 bin dolar ev kirası düşünürsen bir yere varamazlar. Kendini geliştirenler sadece “freelance” iş yapıyor çoğunlukla akıl işi dğril yani
Cidden tebrik ediyorum sizi iq 3500 😅
Keşke 😂 teşekkürler ama
Cirak stajyer ariyo musunuz acaba 😅😅😅
Yetistirilmek uzere😂
Ha işim gücüm yok çocuk bakacağım birde 🤣😂😂
Cocuk degilim kiii 😂😂😂😂
Git de elin iş tutsun o zaman çıraklık yaşın geçmiş :)
Zaten bir meslegim var uni 4. sinifim 😏😏
Ne okuyorsunuz
Muhasebe ve finans yönetimi
Anladim
Muhtemelen odtu itu ytu bunlardan birinde okudunuz :)
Yok özel bir üniversitede burslu okudum sonra 3. sınıfta başarımın fark edilmesiyle yurtdışında tamamladım 🧿😂 sizde iyi yerlere gelirsiniz umarım
Tu tu masallah😂 tesekkur ederim ama okuyarak zor gibi :) ancak yuksek lisans yaparsam iyi sirketlerde 2 kati maasla girebilirim :) bende hedefimi ticarete kaydirdim birazcik :)
İnsan kendini geliştirmezse okumasın bir manası kalmıyor maalesef artık mesela yaptığım alan dışında neredeyse çok farklı alanlarda çalışıp programlarına katılmıştım sizde belki ticaretle alakalı köklü yerlerin sertifika programlarına veya eğitimlerine katılabilirsiniz
Evet ama yazilim ve veri islemeciligi yani ben boyle adlandiriyorum farkli alanlar. Yazilim yeni dunyamizda daha onemli bi yerde. Inovatifm Mesela bu yeni cikan otomatik supurgeler bile kodlamayla yazilim muhendisligiyle olan bisey. O yuzden onu daha acik. Ve bu yuzden daha iyi sartlari
Dediğim gibi herkesin kendine bağlı sizde muhasebede yaptığınız işle dürüstlüğünüzle bir yerlere gelirsiniz sonra sertifikalarınıza bakarlar adam gitmiş atıyorum İstanbul üniversitesinde eğitimlere katılmış maaşınıza x10 etki sağlar. Yazılım çok geniş bir alan olabilir sizin dediğiniz şekilde ikiye ayrılmıyor ben oyun yazılımı geliştiriyorum mesela ama deep learning eğitimleri aldığım için işte hep bir adım öndeydim. Keza yazılım okuyup sırf para kazanacağını düşünerek ama hiçbir bilgisi, ilgisi olmayan insanlar şu an evde doritos kokan odalarında film izliyorlar
Gercekten yarar saglamaz sertifikalar :))) dunyanin en iyi muhasebecisi olmanin normal tutarin iki kati olur :). Cunku hemen hemen her inanin yapabilecegi bir is :) bu arada farmville nin offline versiyonunuzu cikarsaniz cok ozledim😂
Bana çok yarar sağladı bence siz böyle kendinizi geliştirmek istemediğiniz için bir yerlere gelemiyorsunuz ve devam ederseniz gelemeyeceksiniz. Benim iki yıllık İK okuduktan sonra itü/özel kurumlar/iü gibi yerlerde eğitim/sertifika alan arkadaşım şu an çok iyi bir şirkette euro üzerinden maaşla çalışıyor
Peki maas araligi nedir arkadasinizin
En son 5.350 idi
Ama hanimefendi insan kaynaklarida onemli bir departman ve tek kisi olarak calisiyo orada :))))
Bende hiç 40 kişi çalışan muhasebeci görmedim genelde kendilerini geliştirip mavi müşavir olup kendileribe yer açıp parayı katlıyorlae
Doğrudur efenim :) aylik 200 bin kazanani var bu isin ama onun icinde insanlarla cok icli disli olmak gerekiyo tamam bi buro acariz ama kac tane isletmenin muhasebesini alabiliriz
Sizin hayatınız siz düşünün
Peki tesekkurler tavsiyeler icin
Yani 15 günlük masrafımı çıkartıyor o anca
Borsaci misin?
Yok dış ticaret
Hangi sektor hocam tekstil mi
Eh işte
Gayet iyi
Eh işte