Başkan yazdığın yorumlara bakarsak aylık gelirinin 30 bin olmasını hayal ediyosun gibime geldi hep bir çelişki içindesin. Aylık 30bin gelirli bir insan gelip burda boş yapmaz. Kusura bakma.
1|1
0|0
Soran
10 gü
Kardeş ister inan ister inanma ama sana yalan gelebilir ben burda cevap istiyorum kanıtlamak değil
:)). Snn aldığın da zengin işi sana göre de cok kötü 5 bin. Türkiye şartlara göre dersen görecelidir , değişir kişiye kişiye , işe ile vs. 5 binin nesi var cok az değil bence o paraya çalışacak cok kişi vardr var, ya yurtdışında yaşıyon ya da kendı dünyanda dışarda haberin yok paradan başka gözün görmüyor bişey Ülkede asgari ücretten haberin yok herhalde 5 bin 2 bin kadar fazlası , gayet de güzl para , Türkiye şartlarının nesi varsa sizin giblere kalsa 10 bin de az dersiniz. büyük illerde bile iyi denecek maaş. anadolu ve diğer iller için hele cok iyi maaş kafan güzl belli ki😂
Zaten snn maaşa göre şakayla yaptığım yorumdu. Onu bile anlayacak kapasite yok , paragöz olmuşun ülkeyi hindistan sanmışın şöyle maaş alıyom nereye yatırım yapayım diye soran işini saklayıp artistlik yapan şahıs.😂 Sanki MİT de falan çalışıyorsn pabucumun zengin i
Soran
10 gü
Senin bence Türkiye'den haberin yok bok gibi ülke ekonomi çok kötü burada 5 bin nereye yetiyor söyler misin ben kendi hakkımla çalıştım yurtdışında çalışıyorum yurtdışinda yaşarsan tr de 5 bin tl nin ne kadar az olduğunu anlarsın sizin gibiler okumayip burda boşa laf yapıyor yiyorsa kazansaydin ODTÜ gibi iyi bir üniversiteyi dilim de çok iyi baba parası falan yemiyorum şımarık falan değilim beni o baba parası yiyen şımarık zenginlerle karıştırma bu ülkede herkes işsiz aç buranın 5 bin tl si sana yetiyorsa helal olsun
Soran
10 gü
Avrupa'da çalışıyorum krallar gibi de yaşıyorum madem bana şımarık zengin diyorsun calissaydin da asgarî almayaydiniz
Soran
10 gü
5 bin kime yetiyor acaba benim annemin geliri 5 bin tl götumuze don anlamıyorduk
😂😂bok gibi ha. ulan dışarda yaşayıp bok gibi demek nedir lan ülkeye hakaret edemezsin şartları beğenmesen bile ülke bok diye diyemen kimse diyemez aptal türk bile değilsindir sen boş boş konuşma bi boktan anladığın yok
Cok boş konuşyon bu senın eğitimli halin mi. Neyi yetmiyor 5 bin maaş alan ülkede çok billyon ya söle bakalm. Ulan salak nerde yaaşar çalışırdan çalış bilmiyorsan, boş konuşursan haksızın senın o lafları etmeye hakkın yok. ne demk lan ülke bok gibi adi şerefsiz. Avrupada geçinmek kötü diyenler de var her avrupada yaşayan hayatı süper değil senın gibiler herkesi bir , kendi gibi sanır. böyle önyargılarla kalkıp bana bu lafları demen de normal bu kafayla eğitim aldın da avrupa ya gittin😂😂ne biliyon iyi eğitim almadığımı boş değil gayet normal şeyler söleediğim işine gelmiyor anlamıyorsan işine bak ne bok yersen ye o zaman lan lavuk. Nesin lan o zaman şu tavrına bak sanane nereye girerim çalışırım çalışmam ODTÜ gey falan girmek mesele değl :)) boş kafa var snde bu kadar çalışıp girenlerde herkes büyük işlerde cok iyi para kazanıyo sanıyorsun :))) Çalışıp emek verip haklı kazanıyosan helal çdir zaten kocum.5 bin gayet normal para. Sen şımarık zengin olmuşun bariz ortada , ülkede herkes işsiz ac değil km lerce öteden boş konuşursun görmediklerin hakkında
Her ülke bir değl , her ülkenin geliri bir değil her avrupa ülkesi de senın yaşadığı CN avrupa ülkesinde ki maaşlar gelirler gibi değildir olmaz olmuyor da. anladı kocum kendı dünyandan boş bakmaya devm et sen hayata. Hele son 1 yılda pandemi dünyayı etkilemişken bu kadr
Soran
10 gü
Paran kadar konuşursun
Soran
10 gü
5.000 tl yetiyorsa ona göre yaşarsın ben yetmezden kastım lüks yasayamazsin
😂😂paran kadar konuşursun mu 😂😂komikmiş. konuş bakalm bekliyorum ne. Diyecen ne kadar dolu konuşcan zenginsin ya cok konuşman lazım. Şu verdiğin basit cevap 😂
Paran kadar değil eğitimli cahil aklın kadar , tecrüben kadar konuşursun para. Senı bir yerlere getirebilir konuşturmaz 😉😂
Soran
10 gü
Benim işim var sizin gibi boş insanlarla vaktimi harcayamam zaten bu sitede takılan biri ne kadar zeki olabilir ki ben sadeve ara sıra soru için yükledim xper 3 um işsiz gibi burada takılmıyorum
Soran
10 gü
Bu hayatta herşey paradır aşk da artık para ile oluyor özellikle Türkiye'de herşey para
Var mıydın öyle bir seviyen:)) öylesine i belli ettin kime ne anlatıyon ben boşum ha 😂😂😂hadi kocum hadi yürü işine kime ne yatırımı yapıyorsan yap asıl ben senjn çinilerle uğraşamam bana boş diyen boş konuşyor
:)) gizliden soruyor soruyu bile. maaşım güzel diyor aşağıda yetmiyor diyo , gece hayatı zart zurt sevgilime yetmiyor 😂komedi. kendiyle çelişen. Sürekli harcamak zorunda misin sevgilin Hollywood yıldızı mı aldığınn çoğunu sürekli veriyorsan yetmeztabi :))
Senın beynine, bu lafları yapan soruda dolu konuşyor ha😂😂yaşama ulan o zaman o parada yetmiyorsa , cok da zekisin ya git dünyaca bir kuruma gir google a Microsoft a oranınmaaşı yeter belki sana 😉😂kocum
Kendini durduramıyor😂😂😂durduramazsan yetmez 30-40 binde tabi 😂😂hayatı boş yaşayan boşun te kışın belli ki.
Soran
10 gü
Sana yetiyor olabilir ama bana yetmiyor herkesin yaşam tarzı aynı değil sen dolmuşa binersin ben bmw ye ben villada yaşarım sen apt de herkes aynı yaşayacak diye birşey yok bana yetmiyor olabilir senin buna karışmaya hakkın yok bana laf atmaya da hakkın yok hala boş boş laf atıyorsun
😂tabi 5 bine göre yaşarsın. yaşarlar yeter yetmeze göre insanlar hesabını yapar ne olcaktı para saçarsan 10 bin maaş da yetmez zengin hayatı yaşanmaz tabi aksini mi dedim 😂😂ne anlatıyon sen ya yaşadığın zengin hayatı, süper maaaşı anlatıyon böyle ise böyle olur ben böyleyim diyosan bize ne olabilir normal bu kazan yasa napalm
Hay kıcımın kenarı :)) sen bu egolarla ukala hallerınle mi bilgilisin eğitimlisin ha. ulan gezme o zaman bursa herkes boş değl aptal bilmem ne değl sosyal medyada gezmek bu değildir durma o zaman lan boş boş da soru sorma konuşma git ne yapıyosan yap. İşi olan da takılır burda :)) hic girme o zaman lan. senin gibi ukalalara aptallara bi bk Biliyom sananlara, ne oldum delilerine uyuz olurum.. Kendini zeki sanan şebek
İşte herşeye para diyen o yorumun la paragöz olduğunu gösterdin. herşey para değil para çoğu şey ama herşey değildir hayatta para daha bunu bilmiyon anlamıyon aşk da değl para 😂😂sizin gibi zenginler içindir. Aşk karı kız parayla yaparsınız , Türkiye hakkında yarım yamalak bişeler bilip sanıp da konuşma hödük
Paran senı kurtaramaz her zaman, herşeyden.😂😂😂bu kafayla bir yere varaman. Siteye , çevrene sor bakalm parayla alınamayacak neler var ne kadar kıymetli
2 saattir aşağılama içindesin ukala zengin züppe madem değerli vaktin yazma koçum yazma işine bak ya da cok çalıştıysan git Hawaii ye tatile benden izin sana prof.😉😂
Sana laf mı attık :)) iyi bak ne yazdım , kafan güzel herhalde yazdığından haberın yok , yazılandan haberin yok işine geleni yazıyon. Boş yapan sensin sen ukala herif kes
Küfür etme o kafanı kırarım snn. ulan ben senden bilgiliymdr ne konuşyon sen mi bilgilisin zekisin lan. Türkiye nin gelişmeme sebebi benim dışında olan cahiller. Gelişmeme sebebi ayrı senın bunları anlamaya , belirtmeye kafan yetmez kal orda , tabı dışarda isen 😉😂 Gelme ülkeye
Gel yiyorsa kafamı kirsana klavye bebesi 4 sene kick boks eğitimi aldım vücudum taş gibi sen mi benim kafami kircaksin severim seni laflarına dikkat et
Klavye bebesi mi 😂zoruna mı gitti kırmam başka ne eğitim aldın kocum sen bana küfredecen eğitimsiz eğitimli bende sakin kalcam ha. Kırarım kırmaya çalışırm ne eğitimi alırsan al belli olmaz orası, hayat eğitimi almadın ne konuşyon lan senın yaptığın bebeklik değlmi o zaman sevemen beni Sen dikkat edecen önce sen. Salak herif bunları dedin diye susacam korkacam mı sandınlan 😂
Uzatan sensin susarsan uzamaz susarsan susarım aslanım Asgari boklan ne lan:)) nasıl bir üslup nasıl bir cümle nasıl iki kelimedir o.😂😂cok dolu laf ettin ha zengin züppe ne mezunuydun ODTÜ? Robert koleji Oxford hangisi başka dünyanın en iyi üniversitesi mi ne.
Sen de git de sevgiline para yedir 😉😂aşk yaşıyom san sonra gecelerde ömrünü bitir para sac para yetmez de sonra bura gelip , avrupa iyi çok kazanıyoz de😂😂😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
64Kardeş ister inan ister inanma ama sana yalan gelebilir ben burda cevap istiyorum kanıtlamak değil
Arabam var bmw m4 cabrio ev almayı düşünüyorum
En doğrusunu yaparsın Allah daha fazlasını versin
Teşekkürler tecrübem inşallah artınca 40.000-60.000 aralığına çıkacak
Rica ederim inşallah 🙏
İzmir Bornova da yaşıyorum ticaret yapıyorum daha iyi oluyor
en az 50 bin olması lazım bu devirds
Para avcısı kız seni gidi
30 bine para demem ben
Benimle evlenmez miydin
Tecrübem artınca 40bin ile 60 bin arasi olcak
sen 60 bini ancak 10 yıl sonra alırsın😂😂
Hayır 3-4 seneye alcam
Bu arada 50 bin kazanan kişi seni ne yapsın?
50 bin kazanan altından kız mı alacak sanki
benim aylık kazancım 60 bine yakın
Lan mal değneği kızım iyi misin o kadar kazanıyorsan neden zengin erkek istiyorsun
benden düşük biriyle neden evleniyim?
benim paramı mı yesin?
Sende haklısın mesleğin ne
Şirket ortağıyım
Mesleğin ney acaba
Ne şirketi nerede yaşıyorsun
bu kadarını bilsen yeterli
ahahhahah şakacı seni
Yok ya şaka değil düştüm sana 😍😘
biraz daha zengin ol öyle gel
3 sene sonra maaşım 49.264.20 tl olacak yani (7000 USD) olacak foto at bu arada ben çok güzel yemek yaparım
Sen sevgiliyi başka yerde ara
Ablacım ben 15 yaşında bir gencim 10 yıl sonra sana talibim
10 yıl sonra gel o zaman
Sana sırf paran için düştüm paran olmasa bir halta yaramazsin bence
paragöz olan sensin o zaman
Kendine iyi bak görüşürüz inşallah bir gün tanışırız
Sende doğru diyorsun da başka site bulamadım kızım
Önemli değil euro üstünden aldığım için çok geliyor 4000 euro civarı maaş alıyorum özel şirkette çalışıyorum
Bende geleyim 5 bine çalışayım :))
5 bin tr şartlarında çok az değil mi
:)).
Snn aldığın da zengin işi sana göre de cok kötü 5 bin.
Türkiye şartlara göre dersen görecelidir , değişir kişiye kişiye , işe ile vs. 5 binin nesi var cok az değil bence o paraya çalışacak cok kişi vardr var, ya yurtdışında yaşıyon ya da kendı dünyanda dışarda haberin yok paradan başka gözün görmüyor bişey
Ülkede asgari ücretten haberin yok herhalde 5 bin 2 bin kadar fazlası , gayet de güzl para , Türkiye şartlarının nesi varsa sizin giblere kalsa 10 bin de az dersiniz. büyük illerde bile iyi denecek maaş. anadolu ve diğer iller için hele cok iyi maaş kafan güzl belli ki😂
Zaten snn maaşa göre şakayla yaptığım yorumdu. Onu bile anlayacak kapasite yok , paragöz olmuşun ülkeyi hindistan sanmışın şöyle maaş alıyom nereye yatırım yapayım diye soran işini saklayıp artistlik yapan şahıs.😂
Sanki MİT de falan çalışıyorsn pabucumun zengin i
Senin bence Türkiye'den haberin yok bok gibi ülke ekonomi çok kötü burada 5 bin nereye yetiyor söyler misin ben kendi hakkımla çalıştım yurtdışında çalışıyorum yurtdışinda yaşarsan tr de 5 bin tl nin ne kadar az olduğunu anlarsın sizin gibiler okumayip burda boşa laf yapıyor yiyorsa kazansaydin ODTÜ gibi iyi bir üniversiteyi dilim de çok iyi baba parası falan yemiyorum şımarık falan değilim beni o baba parası yiyen şımarık zenginlerle karıştırma bu ülkede herkes işsiz aç buranın 5 bin tl si sana yetiyorsa helal olsun
Avrupa'da çalışıyorum krallar gibi de yaşıyorum madem bana şımarık zengin diyorsun calissaydin da asgarî almayaydiniz
5 bin kime yetiyor acaba benim annemin geliri 5 bin tl götumuze don anlamıyorduk
😂😂bok gibi ha. ulan dışarda yaşayıp bok gibi demek nedir lan ülkeye hakaret edemezsin şartları beğenmesen bile ülke bok diye diyemen kimse diyemez aptal türk bile değilsindir sen boş boş konuşma bi boktan anladığın yok
Cok boş konuşyon bu senın eğitimli halin mi. Neyi yetmiyor 5 bin maaş alan ülkede çok billyon ya söle bakalm. Ulan salak nerde yaaşar çalışırdan çalış bilmiyorsan, boş konuşursan haksızın senın o lafları etmeye hakkın yok. ne demk lan ülke bok gibi adi şerefsiz. Avrupada geçinmek kötü diyenler de var her avrupada yaşayan hayatı süper değil senın gibiler herkesi bir , kendi gibi sanır. böyle önyargılarla kalkıp bana bu lafları demen de normal bu kafayla eğitim aldın da avrupa ya gittin😂😂ne biliyon iyi eğitim almadığımı boş değil gayet normal şeyler söleediğim işine gelmiyor anlamıyorsan işine bak ne bok yersen ye o zaman lan lavuk. Nesin lan o zaman şu tavrına bak sanane nereye girerim çalışırım çalışmam ODTÜ gey falan girmek mesele değl :)) boş kafa var snde bu kadar çalışıp girenlerde herkes büyük işlerde cok iyi para kazanıyo sanıyorsun :)))
Çalışıp emek verip haklı kazanıyosan helal çdir zaten kocum.5 bin gayet normal para.
Sen şımarık zengin olmuşun bariz ortada , ülkede herkes işsiz ac değil km lerce öteden boş konuşursun görmediklerin hakkında
Olur paşam emredersin :)) bi daha öyle yaparım 5 bin almam aptal seni
5 bin alıp don alamıyorsan sizin sorununuz 😂😂ne oldu çalıştın dışarı gittin 40 bin maaş şimdi en kral donları mı alıp giiyiyonuz ha ukala
Tamam kardeşim ben simarigim seninle uğraşamam boş insanlarla uğraşamam zeka seviyem düşüyor
Herkes aynı hayatı yaşayacak diye birşey yok
Her ülke bir değl , her ülkenin geliri bir değil her avrupa ülkesi de senın yaşadığı CN avrupa ülkesinde ki maaşlar gelirler gibi değildir olmaz olmuyor da. anladı kocum kendı dünyandan boş bakmaya devm et sen hayata.
Hele son 1 yılda pandemi dünyayı etkilemişken bu kadr
Paran kadar konuşursun
5.000 tl yetiyorsa ona göre yaşarsın ben yetmezden kastım lüks yasayamazsin
😂😂paran kadar konuşursun mu 😂😂komikmiş. konuş bakalm bekliyorum ne. Diyecen ne kadar dolu konuşcan zenginsin ya cok konuşman lazım. Şu verdiğin basit cevap
😂
Paran kadar değil eğitimli cahil aklın kadar , tecrüben kadar konuşursun para. Senı bir yerlere getirebilir konuşturmaz 😉😂
Benim işim var sizin gibi boş insanlarla vaktimi harcayamam zaten bu sitede takılan biri ne kadar zeki olabilir ki ben sadeve ara sıra soru için yükledim xper 3 um işsiz gibi burada takılmıyorum
Bu hayatta herşey paradır aşk da artık para ile oluyor özellikle Türkiye'de herşey para
Var mıydın öyle bir seviyen:)) öylesine i belli ettin kime ne anlatıyon ben boşum ha 😂😂😂hadi kocum hadi yürü işine kime ne yatırımı yapıyorsan yap asıl ben senjn çinilerle uğraşamam bana boş diyen boş konuşyor
Evet yok :)) bak onu iyi dedin 😂😂her anlam çıkar o laftan
:)) gizliden soruyor soruyu bile. maaşım güzel diyor aşağıda yetmiyor diyo , gece hayatı zart zurt sevgilime yetmiyor 😂komedi. kendiyle çelişen.
Sürekli harcamak zorunda misin sevgilin Hollywood yıldızı mı aldığınn çoğunu sürekli veriyorsan yetmeztabi :))
Senın beynine, bu lafları yapan soruda dolu konuşyor ha😂😂yaşama ulan o zaman o parada yetmiyorsa , cok da zekisin ya git dünyaca bir kuruma gir google a Microsoft a oranınmaaşı yeter belki sana 😉😂kocum
Kendini durduramıyor😂😂😂durduramazsan yetmez 30-40 binde tabi 😂😂hayatı boş yaşayan boşun te kışın belli ki.
Sana yetiyor olabilir ama bana yetmiyor herkesin yaşam tarzı aynı değil sen dolmuşa binersin ben bmw ye ben villada yaşarım sen apt de herkes aynı yaşayacak diye birşey yok bana yetmiyor olabilir senin buna karışmaya hakkın yok bana laf atmaya da hakkın yok hala boş boş laf atıyorsun
Hala konuşyon mu lan sen.
Gotunde donun yoksa gece hayatına gitme birkaç gün de don al üstüne başına, kendine vakit ayır geliştir kendini 😉😂
Sana vaktimi ayiramicam daha fazla bb
Sizin gibi insanlar yüzünden Türkiye gelismedi ya cahilleri
😂tabi 5 bine göre yaşarsın. yaşarlar yeter yetmeze göre insanlar hesabını yapar ne olcaktı para saçarsan 10 bin maaş da yetmez zengin hayatı yaşanmaz tabi aksini mi dedim 😂😂ne anlatıyon sen ya yaşadığın zengin hayatı, süper maaaşı anlatıyon böyle ise böyle olur ben böyleyim diyosan bize ne olabilir normal bu kazan yasa napalm
Hay kıcımın kenarı :)) sen bu egolarla ukala hallerınle mi bilgilisin eğitimlisin ha. ulan gezme o zaman bursa herkes boş değl aptal bilmem ne değl sosyal medyada gezmek bu değildir durma o zaman lan boş boş da soru sorma konuşma git ne yapıyosan yap. İşi olan da takılır burda :)) hic girme o zaman lan. senin gibi ukalalara aptallara bi bk Biliyom sananlara, ne oldum delilerine uyuz olurum..
Kendini zeki sanan şebek
İşte herşeye para diyen o yorumun la paragöz olduğunu gösterdin. herşey para değil para çoğu şey ama herşey değildir hayatta para daha bunu bilmiyon anlamıyon aşk da değl para 😂😂sizin gibi zenginler içindir. Aşk karı kız parayla yaparsınız , Türkiye hakkında yarım yamalak bişeler bilip sanıp da konuşma hödük
Hayatı boşa yaşıyon , boşa düşünüyon :))
Paran senı kurtaramaz her zaman, herşeyden.😂😂😂bu kafayla bir yere varaman.
Siteye , çevrene sor bakalm parayla alınamayacak neler var ne kadar kıymetli
Daha yaz daha :)) zengin 5-10 yorum yap artarda.
Boş değilsin , ama hala cevap verıyon. nerde çalıştığın neiş yaptığım belli değl 30 binlik adamcık
Sayende keyfim yerine geldi :)) güldüm senın gibi boş insanlar var hayatta
Tamam kardeşim git işine boşuna yazma cevap vermicem uzattin konuyu
BB yazan ergen kafalı senı :))
Tamam hadi git asgari ile boklan
2 saattir aşağılama içindesin ukala zengin züppe madem değerli vaktin yazma koçum yazma işine bak ya da cok çalıştıysan git Hawaii ye tatile benden izin sana prof.😉😂
Daha ne konuştuğunu bilmıyonlan
Sana laf mı attık :)) iyi bak ne yazdım , kafan güzel herhalde yazdığından haberın yok , yazılandan haberin yok işine geleni yazıyon.
Boş yapan sensin sen ukala herif kes
Yasa ulan nerde yaşarsan yaşa bana ne bizene :)) mal sığır
Benim senle konuşmam büyük hata IQ seviyem düştü
Küfür etme o kafanı kırarım snn. ulan ben senden bilgiliymdr ne konuşyon sen mi bilgilisin zekisin lan. Türkiye nin gelişmeme sebebi benim dışında olan cahiller. Gelişmeme sebebi ayrı senın bunları anlamaya , belirtmeye kafan yetmez kal orda , tabı dışarda isen 😉😂
Gelme ülkeye
Sen kimsn sen. kimsn sen. BB ne lan 😂😂😂deme bana BB baybay işine bak
Hala yazıyon ya :))
Gel yiyorsa kafamı kirsana klavye bebesi 4 sene kick boks eğitimi aldım vücudum taş gibi sen mi benim kafami kircaksin severim seni laflarına dikkat et
Susarsın şimdi
Hala mı yazıyon ya :)) kendiyle çelişen zat. paran kadar konuşmaya çalışıyorsan 10-15 tane yorum at
😂😉30 bine değsin
Yok susmam :)) 10 dk snra susarım 😂😂😂
Senden fazla gelir elde ediyorum seni paramla ezerim
Klavye bebesi mi 😂zoruna mı gitti kırmam başka ne eğitim aldın kocum sen bana küfredecen eğitimsiz eğitimli bende sakin kalcam ha.
Kırarım kırmaya çalışırm ne eğitimi alırsan al belli olmaz orası, hayat eğitimi almadın ne konuşyon lan senın yaptığın bebeklik değlmi o zaman sevemen beni
Sen dikkat edecen önce sen.
Salak herif bunları dedin diye susacam korkacam mı sandınlan 😂
Yer de senın gibi salak için ayağımı kıpırdatmaya değmez , yürü işine
Saygısız köpek
Korktun mu lan
Bebe
Kavgayi başlatan sensin
Var mıydı öyle bir seviyen 😂ben düşürürüm sen değil
Uzatan sensin susarsan uzamaz susarsan susarım aslanım
Asgari boklan ne lan:)) nasıl bir üslup nasıl bir cümle nasıl iki kelimedir o.😂😂cok dolu laf ettin ha zengin züppe ne mezunuydun ODTÜ? Robert koleji Oxford hangisi başka dünyanın en iyi üniversitesi mi ne.
Sen de git de sevgiline para yedir 😉😂aşk yaşıyom san sonra gecelerde ömrünü bitir para sac para yetmez de sonra bura gelip , avrupa iyi çok kazanıyoz de😂😂😂
Yaz yaz 😂😂bundan sonra istersem cevap veririm pardon cevap dedım yorum dolu sayılacak yorum ama 😂
Mesleğim jigolo luk
Jigololuk mu 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂hahaha
Evet
Harward da mı okudun jigololuğu 😂😂😂
Los Angeles ta yapıyorum jigololugu tek seansi 800 TL
İyi bok yiyon :)) gerçekten yapıp da bu yorumları yapıyosan bana aptalsın 😂😂😂jıgolo ol odtüden bahset😂😂😂boş insan
Bana pek yetmiyor gece hayatında çok harcıyorum durduramiyorum kendimi sevgilimin maaşı bile yetişmiyor bize
Orası çok önemli değil özel şirkette çalıştığımı söyleyebilirim
Valla şu internet paraları rövanşta yani onlara yönelebilirsin ama takip etmek lazım.
Borsa yapıyorum zaten oradan da kar ediyorum