Ayrıca şöyle bir açıklama daha var; Yüzeyinin yarısından fazlası eksik olan banknotlar ise değiştirilmez. Eskimiş, yıpranmış veya kısmen fiziki parça kaybına uğramış banknotların, doğrudan Merkez Bankası Şubeleri, Ziraat Bankası veya diğer banka ve özel finans kurumlarının şubeleri aracılığıyla değiştirilmesi mümkündür...
Paranın yarısından fazlası kayıp değil ise merkez bankasına gidip değiştirebilirsin. Kamu bankaları değişim yapmıyor fakat belirli günlerde onlar aracılığıylada merkez bankasına gönderebilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Merkez bankası şubeleri olan yerlerde ya da kamu bankalarından değiştirebilirsiniz...
Ayrıca şöyle bir açıklama daha var;
Yüzeyinin yarısından fazlası eksik olan banknotlar ise değiştirilmez. Eskimiş, yıpranmış veya kısmen fiziki parça kaybına uğramış banknotların, doğrudan Merkez Bankası Şubeleri, Ziraat Bankası veya diğer banka ve özel finans kurumlarının şubeleri aracılığıyla değiştirilmesi mümkündür...
Parayla büyük derdi varmış çok güzel hırpalamış para dile gelse derdini anlatır anında banka değiştirir
Bu gün ziraat bankasına gittim mırın kırın ettiler.
Sonuç?
Paralar duruyor bir ara tekrar ilgilenmem gerekiyor
Umarım alırlar
Almaları gerekiyor.
Vermesi lazım
Yani sen şimdi bir daha gidecen felan yol parası zaten bu kadar tutacak :D. Değer mi bilemedim.
Banka çok yakında 😊
He o zaman dene bakalım.
Tamam 👍
Merkez bankası şubesine gideceksin şehrindeki. Yalnız bunlar normal yırtıl değil, baya kavga etmişler gibi
Paranın yarısından fazlası kayıp değil ise merkez bankasına gidip değiştirebilirsin. Kamu bankaları değişim yapmıyor fakat belirli günlerde onlar aracılığıylada merkez bankasına gönderebilirsin.
10 euro bile etmiyor değmez
😂😅🤣🤣🤣
Merkez bankasında mı ne oluyordu sanki ama şartları var
%50 den fazlası sendeyse ziraat değiştirir
4 parçaya bölünmüş hepsi ve hepsinin bir parçası eksik yani mantık olarak ve görselde olduğu gibi hepsinin %50 den fazlası bende
Yapıştırdım sorun olur mu?
Bazı işletmeler kabul etmiyor
Merkez bankasında değişim oluyor
Fare mi kemirdi nasıl yırtıldılar
Eğer paraların seri numarası belliyse bankada değiştirilebilir diye biliyorum.
Uğraşma boş verin 😊
Uğraşmiyorum ki :))
100 TL sahte 🤫
😂😅🤣🤣🤣
Gül bakalım😂
Bankaya gidip değiştiriyorsun
Fare mi kemirdi
Ulan şu büyük paralar 7 dolar ediyo be