Para & Ekonomi Kumbaradaki bozuk paraları nasıl bütünletebilirim? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Nerdem ya Güncellemeler+1 yıl Cok tesekkurler Kumbaradaki bozuk paraları nasıl bütünletebilirim? Cevapla Para Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
muarttt Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 48% +1 yıl Şok ya da BİM e git. Onların bozuga çok ihtiyacı oluyor. Ben hep veriyorum. Ver tumlesinler 0 0 Yorumla
FerhatKH Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Bazen arabada para üstü biriktiryom 70 80 TL oluyor fırıncılar alıyor marketler filan 0 0 Yorumla
bielmanınyarısı Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 416 cevap paylaştı. a101 e gotur istedikleri sey zaten bozuk para 0 0 Yorumla
Serkan_87 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 72% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 521 cevap paylaştı. Bankada 0 0 Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 487 cevap paylaştı. Market 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Şok ya da BİM e git. Onların bozuga çok ihtiyacı oluyor. Ben hep veriyorum. Ver tumlesinler
Bazen arabada para üstü biriktiryom 70 80 TL oluyor fırıncılar alıyor marketler filan
Bakkal BİM a101 her yer alır
3 hafrli marketlere git
a101 e gotur istedikleri sey zaten bozuk para
Bime 101 git havada kapıyor lar
Markete git
Marketler
Bankada
Marketler bütünler
Market
Marketten.
Marketlerden
Fırıncılar yapar