Para & Ekonomi Öğrenciyim, 8 bin lira lazım. Kredi verirler mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Fakirliğin Allah b. Versin Güncellemeler+1 yıl İnsan gibi soru sordum cevaplayın geçin. Burası sanal diye bir yerleriniz tavan yapmasin. Pis ahlaklilar hepiniz değil Öğrenciyim, 8 bin lira lazım. Kredi verirler mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
TemizMan Takip Et Master Yaş: 44 , eic 94% +1 yıl Verirler aşkım. Ne yapıcan parayı? hdi aldın nasıl ödücen 0 12 Yorumla Soran +1 yıl Lazım öderim çalışıyorum Yorumla TemizMan +1 yıl Çalışıyorsan 8 bin para değil. Verirler Yorumla Soran +1 yıl Öğrenciyim Yorumla TemizMan +1 yıl Alla alla Öğrenci olssn ne çalışıyorsun. Verir Yorumla Soran +1 yıl Normal günlük iş Yorumla TemizMan +1 yıl Parayı ne yapıcan çok merak ettim? Gel özele fikir vericem Yorumla Soran +1 yıl Ne özeli abi Yorumla TemizMan +1 yıl Offf Yorumla Soran +1 yıl Ne ofu Yorumla TemizMan +1 yıl Yok bişi Yorumla Soran +1 yıl Okkk Yorumla TemizMan +1 yıl 😁😁😁 Yorumla
KreatörR Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 65% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 920 cevap paylaştı. Kredi kartı al ordan taksitli para çek Kredi vermezler boşuna notunu düşürme 0 0 Yorumla
Beyazzz2525 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 93% +1 yıl Merhaba, dusuk faizli bankadan ihtiyac kredisi alabilirsin, bol sans🤗 0 0 Yorumla
polisyok Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 52% +1 yıl Vermezler 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Öleleim en iyisi Yorumla polisyok +1 yıl Resmi bir gelirin yoksa vermezler. Yapacak bişey yok Yorumla Soran +1 yıl Tamam canım Yorumla
SonDişBükücü35 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Vermezler 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Olek ya Yorumla SonDişBükücü35 +1 yıl sakin ol şampiyon var mı birikmişin? veya kredi kartı borçların falan var mı Yorumla Soran +1 yıl Yok birikmiş Yorumla Soran +1 yıl Biraz borcum var 1200 Yorumla SonDişBükücü35 +1 yıl borcun varsa imkansız birikmişin olsa gidip bankaya referans verecektin 2 3 bin liram var hesabımda kalsın bu para veya bunu ön ödeme olarak alın 8 bin tl ihtiyaç kredisi istiyorum derdin şansın olabilirdi maalesef Yorumla SonDişBükücü35 +1 yıl verirler diyen beyinsizlere de inanma bir b*k bilmeyip boş yapıyorlar Yorumla Soran +1 yıl Sağ ol knk Yorumla SonDişBükücü35 +1 yıl sıkıntı yok biladerim her zaman Yorumla Soran +1 yıl Eyvallah kardeşim Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl İstersen yardımcı olabilirim 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Naisl olcan Cevap sahibi +1 yıl Yasz bana Soran +1 yıl He sen şeysin Soran +1 yıl Kalsin Cevap sahibi +1 yıl Ben ogretmenim bı iş var istersen Soran +1 yıl Sanal teklif edersin Cevap sahibi +1 yıl Etmem gel Soran +1 yıl Ne etcen Cevap sahibi +1 yıl Yasz
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Eelvet bi yer biliyom anında alirsin. hangi il 0 15 Yorumla Soran +1 yıl He he anasini Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ciddiyim ben vercen Yorumla Soran +1 yıl İşine bak Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tavirlara bak. Bh kafayla omue boyu boyle ezik olursun Yorumla Soran +1 yıl Ne dilenciligi yaptım pust Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Dilencilik mi dedim. Pust babandir Yorumla Soran +1 yıl Babama kurban ol sanalci tipsiz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl He he sanalci babanin yapmadığını sana ben yapiyorum Yorumla Soran +1 yıl Ne yapıyon lan Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sana bakıyorum Yorumla Soran +1 yıl Tobe Yorumla Cevap sahibi +1 yıl He he Yorumla Soran +1 yıl Bela misjn Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İnsanim Yorumla Soran +1 yıl Tamam Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Neye lazim 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Acil lazım çalışıyorum ama o parayi hemen biriktiremem Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Başvur krediye dene şansını. Şey yapamaz misin ek hesabın bakiyesini arttır. Ordan al. Bana laizm olunca öyle yaptım Yorumla Soran +1 yıl O nasıl oluyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Eksiye düşüyor hesabin. Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Zor gbi 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Niyeb Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neye lazmki bukadr acil Yorumla Soran +1 yıl Lazım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne icn ama Yorumla Soran +1 yıl Yaw lazkm iste Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Verirler aşkım. Ne yapıcan parayı?
hdi aldın nasıl ödücen
Lazım öderim çalışıyorum
Çalışıyorsan 8 bin para değil. Verirler
Öğrenciyim
Alla alla
Öğrenci olssn ne çalışıyorsun. Verir
Normal günlük iş
Parayı ne yapıcan çok merak ettim? Gel özele fikir vericem
Ne özeli abi
Offf
Ne ofu
Yok bişi
Okkk
😁😁😁
Kredi kartı al ordan taksitli para çek Kredi vermezler boşuna notunu düşürme
Merhaba, dusuk faizli bankadan ihtiyac kredisi alabilirsin, bol sans🤗
Vermezler
Öleleim en iyisi
Resmi bir gelirin yoksa vermezler. Yapacak bişey yok
Tamam canım
Vermezler
Olek ya
sakin ol şampiyon var mı birikmişin? veya kredi kartı borçların falan var mı
Yok birikmiş
Biraz borcum var 1200
borcun varsa imkansız birikmişin olsa gidip bankaya referans verecektin 2 3 bin liram var hesabımda kalsın bu para veya bunu ön ödeme olarak alın 8 bin tl ihtiyaç kredisi istiyorum derdin şansın olabilirdi maalesef
verirler diyen beyinsizlere de inanma bir b*k bilmeyip boş yapıyorlar
Sağ ol knk
sıkıntı yok biladerim her zaman
Eyvallah kardeşim
verirler
Çok zor vermezler
İstersen yardımcı olabilirim
Naisl olcan
Yasz bana
He sen şeysin
Kalsin
Ben ogretmenim bı iş var istersen
Sanal teklif edersin
Etmem gel
Ne etcen
Yasz
Eelvet bi yer biliyom anında alirsin. hangi il
He he anasini
Ciddiyim ben vercen
İşine bak
Tavirlara bak. Bh kafayla omue boyu boyle ezik olursun
Ne dilenciligi yaptım pust
Dilencilik mi dedim. Pust babandir
Babama kurban ol sanalci tipsiz
He he sanalci babanin yapmadığını sana ben yapiyorum
Ne yapıyon lan
Sana bakıyorum
Tobe
He he
Bela misjn
İnsanim
Tamam
Neye lazim
Acil lazım çalışıyorum ama o parayi hemen biriktiremem
Başvur krediye dene şansını. Şey yapamaz misin ek hesabın bakiyesini arttır. Ordan al. Bana laizm olunca öyle yaptım
O nasıl oluyor
Eksiye düşüyor hesabin.
Veriirelr
Verimmi
Zor gbi
Niyeb
Neye lazmki bukadr acil
Lazım
Ne icn ama
Yaw lazkm iste