Para & Ekonomi Öğrenciyim kredi çekmek istiyorum altı bin kadar nereye başvurabilirim? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Bankalara da hangi bankaya basvurayim? Verirlermi Güncellemeler+1 yıl Bankada çalışan birisi var mı Öğrenciyim kredi çekmek istiyorum altı bin kadar nereye başvurabilirim? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (36-45) +1 yıl İki meme atsan bir dayıya 6 bini yollar zaten hiç uğraşma başvuru felan 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Kime yapacamm Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sosyal medyada çokk Yorumla
tekbaşınakovboy Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 93% +1 yıl muhtemelen bankalar sana kredi vermeyecektir 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Yaaa kredi lazım bana Yorumla tekbaşınakovboy +1 yıl para lazım desen daha doğru ne yapacaksın çok mu sıkıştın? Yorumla Soran +1 yıl İhtiyacım var çok zor durumdayim Yorumla tekbaşınakovboy +1 yıl yeteneklerine göre yapabileceğin çok şey var tabi bu senin elinde Yorumla
Coolguy86 Takip Et Bilge Yaş: 39 , eic 96% +1 yıl Hayatta vermezler bence, belki kefil bulursan 0 0 Yorumla
buzz_adam Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Babana basvur. Bankalar ilgilenmeyecektir 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Kredi değil de kart veririler 0 4 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben bankacıyım Yorumla Soran +1 yıl Benim altı bine ihtiyacım var yardımcı olamazmisiniz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Belki olabilirim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tamam Yorumla
t4yFun40 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl İş bankasına 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Öğrenciye verir mi Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Show ayağına 6 değil 60 bin tokatlarsın 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Hani nerden Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Telegram c2 falan oralarda oluyor Yorumla Soran +1 yıl Nasıl yani tarif edermisin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
İki meme atsan bir dayıya 6 bini yollar zaten hiç uğraşma başvuru felan
Kime yapacamm
Sosyal medyada çokk
muhtemelen bankalar sana kredi vermeyecektir
Yaaa kredi lazım bana
para lazım desen daha doğru ne yapacaksın çok mu sıkıştın?
İhtiyacım var çok zor durumdayim
yeteneklerine göre yapabileceğin çok şey var tabi bu senin elinde
Hayatta vermezler bence, belki kefil bulursan
Babana basvur. Bankalar ilgilenmeyecektir
Kredi değil de kart veririler
Ben bankacıyım
Benim altı bine ihtiyacım var yardımcı olamazmisiniz
Belki olabilirim
Tamam
İş bankasına
Öğrenciye verir mi
Bankalara?