Para & Ekonomi 3 ay 120.000tl ile ne tapılır? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Ben bir şey yaptım bakalım daha mantıklısı gelecekmi ! 120.000tl ile ne tapılır? Cevapla 5 Cevap Beğen Paylaş Takip Et
harbiyeliii Takip Et Xper 7 Yaş: 18 , eic 100% 3 ay Dolara falanmı çevirdin öncesinde al satmı taptın hissseyemi yatırdım 1 3 Yorumla Soran 3 ay Yok uygulama yaptırdım Yorumla harbiyeliii 3 ay Onu bende düşünüyor subay olamaz isem ne uygulamasi Yorumla Soran 3 ay Arkadaşlık Yorumla
Ali19272 Takip Et Xper 6 Yaş: 18 , eic 100% 3 ay Altcoin yatırımı yapılır 1 5 Yorumla Soran 3 ay Çok getirisi olmaz Yorumla Ali19272 3 ay 1,2 yılda 1m olur paran yaptığın yatırım bundan daha mı kazançlı Yorumla Soran 3 ay Riskli bir yatırım bennki tutarsa milyonluk trilyonluk bile eder Yorumla Ali19272 3 ay Sana Başarılar reis umarım tutar Yorumla Soran 3 ay Umarım saol Yorumla
receivedik Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% 3 ay Uygulamayı hangi yazılım diliyle yaptın 1 0 Yorumla
fireman034 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 3 ay Seçimden önce dolar alsaydın bişeler olabilirdi 1 1 Yorumla Soran 3 ay Dolar alsaydım bile en fazla 9 10 bin fark ederdi Yorumla
Gizli Üye (25-29) 3 ay İddia falan oynanir:D 1 2 Yorumla Soran 3 ay Kızlardamı… yok artık 😂 Yorumla Cevap sahibi 3 ay 😅 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Dolara falanmı çevirdin öncesinde al satmı taptın hissseyemi yatırdım
Yok uygulama yaptırdım
Onu bende düşünüyor subay olamaz isem ne uygulamasi
Arkadaşlık
Altcoin yatırımı yapılır
Çok getirisi olmaz
1,2 yılda 1m olur paran yaptığın yatırım bundan daha mı kazançlı
Riskli bir yatırım bennki tutarsa milyonluk trilyonluk bile eder
Sana Başarılar reis umarım tutar