Türkiye’de uzaktan (online) sağlık hizmeti başladı. Online muayene olmayı tercih eder misiniz?
Türkiye’de uzaktan (online) sağlık hizmeti başladı. Online muayene olmayı tercih eder misiniz? ↗

Birincisi yıllardır şunu farkettim,
Milli piyango en çok 9 numaraya çıkıyor bu kaçıncı oldu.
İkincisi amorti hep 4.
Ben almadım tabiki. Çıkmayacak şeye niye boşa para yatırayım.
Tüpçü kimseye günahını vermez. Büyük ikramiyeyi kazandı denilenler büyük olasılıkla şirketin adamıdır.
Bul karayı, al parayi sahtekarlari misali, ona milli piyango idaresini hediye edenler gibi onlar da büyük ikramiye yemiyle milleti avliyorlar.
Cevap
135Cevap
Almadım. o yüzden tutturamadım da
Bilet almadım ki 😆😆 bu soruyu ben soracaktim üşendim
Niye bana hiç çıkmıyor yaa bilet almıyorum diye mi acaba... Ama haksızlık değil mi
Oynamadım inanmıyorum ben
Ne tesadüf 120 Milyon Tek Kişiye vurmamış.
Yurtdışında vuruyor.
Kaldıki bu Mali Krizde 120 Milyonun Çeyrek bilete çıkması tesadüf mü?
Milli Piyango Kime çıktı tabikide işletme Sahibine.
Almamıştım umarım tutturan bu sitedendir de hesaplarımıza biner lira atar🤦🤣
Milli piyango çekilişlerine güvenmediğim, hile olduğunu düşündüğüm için bilet almadım.
Bu sene bilet almadım hatta ailemden de alan olmadı.
Tuttursaydık burada ne işimiz vardı 🤔🤔 telefonu kırar atardım kim var kim yok tanımazdım 😬
😂😂😂
3 tane bilet var daha bakmadım çıktı mı çıkmadı. Belki de zengin oldum hfjfj
Çıkmışsa haber ver 🤔
Hep de İzmir :)) hangi partiliyi zengin ettiler kim bilir.
@AsabiÖküz iyi de bu çok boş bi yorum
@AsabiÖküz 1968 yılında değilim. Yedikleri bklar onları ve onlarla birlikte sesini çıkarmayan haklı bağlar.
Ben yaşadığım dönemin şartlarına uygun bir yorum yaptım. Her türlü eleştiriyi de yapabilirim.
He sen kafa olarak 68lerde kaldıysan bilemem. O da senin sorunun dediğim gibi.
@AsabiÖküz Biraz bahçeli öneririm, onun lugatı daha geniş. Neyi eleştirdiğinle alakalı hiç bir fikrin dahi yok.
Ayrıca çok dürüstse ve hayransan git tüpçüyle muhabbet et. Yorumumda beğenmediğin bi şey varsa git kendi yorumunda derdini anlat.
Beni rahatsız etmemeni garanti ediyorum, selametle bebek.
Bana kuruş çıkmayacağını bildiğimden dolayı hiç bulaşmak istemedim. Ne zaman zengin olma hayali kursam hayat bana nah çekiyor..
Hiç bulaşıyorum çıkmayacağını bildiğim için ki ciksada çocuk bebek hasta çok var ama lösemi filan onlara dagitirdim.
Tüpçü Fikret'in ali cengiz oyunlarına gelmem, piyango tekrar devlete geçene kadar piyango almak yok..
Emek etmediğim hiç bir şey kazanmadım. Kazancımı E ticarette buldum 3 yılda 7 milyon TL ciroya ulaştık. Çıkmayacağını bile bile neden bilet alırlar anlamaktan güçlük çekiyorum.
Almadım güvenim kalmadı artık hep büyük şehirlere çıkıyor hiç ilçeden kazanan yok. Her sene aynı numaralar dönüp duruyor. Biri zengin oluyor diğerleri kaybediyor, şans oyunlarına bir kuruş vermem.
Çalıştığım şirketin dünkü cirosu 178 milyondu..
Biz piyango ile yatıp kalkalım, patronlar cukka yaptı bile çoktan :))
yine dediğim gibi saf turk halkını kandıran demirören paraya kondu her yılda ceyrege cıkıpta ne tesadüfse sadece biri satılmış oluyor hayret valla
O parayı kazananlar arası da bir tane mutlu zengin insan gösterin size arabamı bedeva verecem değil 120 milyon 120 dolar bile olsa 1 sende erir biter alanda beter olur araştırın sonuca varın bir grm gözüm yok 😏
Bilet almadım ellerimi açıp Allahtan istedim ne isteyeceksem
Bilet bile almadim bu sene her sene amorti bile çıkmıyordu
Yalan böyle bir şey yok. Devlet vermez 120 milyon TL bu kadar kötüyken ekonomi.
Sanki cebinden mi veriyor diğer bilet alanların parası onunda yarısını vergiye kesiyor
para parayı çeker demişler. eğer İzmir konakta yaşıyorsa bu söz doğru çıktı yine.
Nşye
@amacimgezmekeglenmek konakta pek fakir yok
Çok saçma geliyor çıkmicak birşeye para yatırmak sokakta paranı kaybetmek gibi.
1 Bilete çıktı yani kalan 3 bilet satılmamış o 3 bileti kime verdiğini herkes biliyor hırsızdan bilet alınmaz
Aldım hem de Eminönü nimet abladan amorti bile çıkmadı bizde şans olsa zaten doğmazdık :/
Hayır, tutturamadım: Bilet almadım, almıyorum, almayacağım.
Kesin danilo şef tutturdu İzmir'e mekan açacak diyorlardı oradayken almıştır ona çıkmıştır 🤣🤣
Bilet almadım , 30 liralık mama alıp sokak kedilerine dağıttım.
90 milyon lira piyango idaresine kaldı. İzmir'den 1 kişiye 30 milyon lira çıktı.
Annem 2 tane çeyrek bilet almış bişey çıkmadı. Bari 4 tane bira alırdım ben dedim😁
Nereden öğreniyoruz sonuçlara nasıl bakabilirim bilgin var mı?😄
Bilet almadım iyi kide almamışım bana çıkmazmış baksana 😂
Almadım. Zaten yalan dolan. Çıkanlar orta da yok.. 😄😄
Şu soru kırk defa karşıma çıktı belki. Zenginin malı züürdün çenesini yorarmış.
Milli piyango 1 kişi ve çeyrek bilete çıkıyor İyiki almamışım
3 çeyrek bilet aldım iki tanesine amorti vurdu bizde şans bu kadar 🤣🤣
Bize amorti bile vurmaz kral o para çıksa Hayri gelmez zaten emin ol
Daha kontrol etmedik
İnşallah çıkmıştır bir şey jsjshsjs
Almadım almamda. haydan gelen huya gidiyor genelde.
Amorti çıktı 😃
Hayaller 120 milyon lira, hayatlar 120 lira
Ben kısmete inanıyorum ama kismetin nerden ve nasıl geldiğine de bakıyorum.
Banada çıktı ama benim bilet aldığım yeri söylemediler acaba sahte bilet mi aldim
Kimseye hayrı olmayan parayı ben ne yapayım , ne az verip aratsın ne çok verip azdirsin saygılar 🎩
Tünaydın, bilet almadığım için bana bir şey çıkmadı.
Bilet almadım daha garanti kripto paralara saldırdım bekliyorum :)
Bana çıksaydı burada olur muydum
Numarami değiştirir
Sirra kadem basardim
Ben de bilet almadım ve birisine ikramiye verdiklerine inanmıyorum, yalan dolan; özelleştirilmiş resmi dolandırıcılar ne diye verecek ki para? Minik ikramiyeleri vermişlerdir anca
Ya ben 2022 nin ilk dakikalarında kaybetmiş bir insanım daha ne tuttura bilirim
Bana çıkmıştı ama bir kedi patisi darbesiyle uyanınca rüya olduğunu fark ettim.
Cekilislerde güven yok ki kimbilir hangi siyasiye çıktı
40 bin tuttu bana onuda pazartezi ziraatten aliyorum🕊🕊🕊🕊
tesekkurler 😊😊
zaten ilk defa aldim son olacak daha alamm 1 defa olur o
Para yine tüpçüde kalmıştır en iyi ihtimalle yandaşa vermişlerdir
nedense hep çeyreke çıkıyor. hile olmazsa ara sıra tam bilete çıkar
Kumarı oynatan reyizin köpeği zengin oldu. Avuntulari boş verin
Yıldırım Demirören milli piayngo üzerinden * kimse kalmadı ben de dahil. Ama öbür tarafta cayır cayır yanacak
2 tane aldım 120 tl biri 120 tl diğeri 30 30 60 a almıştım 60 kâr oldu
Milli Piyango nun sitesinden online bilet aldım ayın 12 sinde ama bilet görünmüyor bir türlü. Sistemde bilet aldığım görünüyor ama bilet görünmüyor.
İzmir İstanbul Ankara antalya. Fix bu dörtlüden birisine çıkar her yıl.
Coinler den kazandığım için milli piyango umrum da değil
Bilet almadim ama ya bana ciktiysa diye suphe ediyorum. Umut benim ekmegim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?