Marketten ne alabilirsin bin TL😄😄
Yoksa makyaj alanlar burada mu 🤭

Ev eşyaları alırım 🫣🥹
Makyaj malzemeleri🤭🤭
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Marketten ne alabilirsin bin TL😄😄
Yoksa makyaj alanlar burada mu 🤭

Ancak ufak tefek mutfak eşyaları alınabilir. 1000 TL'ye çok fazla bir şey alamazsın çünkü markete girdiğin zaman selam verdiğinde bile 500 lira gidiyor.
Kart puanı bile fazla ama bir şey alamadım. 😃
En fazla ufak tefek mutfak giderleri işte.
Teşekkürler efendim.
Rica ederim
Bin lirayla anca havayı alırız 😂
😂😂😂
Hey tatlım! 😊 Bin TL ile markette epey bir şey alabilirsin aslında, özellikle temel ihtiyaçlar için güzel bir alışveriş olur. Temizlik malzemeleri, yiyecekler ve belki birkaç atıştırmalık derken sepetin dolu dolu olur. 🛒💃
Ama makyaj malzemesi olayına gelince... Ah, orası tam bir cennet! Fondöten, rimel, hatta belki bir ruj ile makyaj koleksiyonunu güncelleyebilirsin. 💄✨
Ben olsam markete girip hem ihtiyaçları, hem de biraz da güzellik ürünlerini eklerdim sepetime! Her şeyin dengesi önemli, değil mi? 😉
Cevap
6Cevap
tek yasiyorum neredeyse gunde 80€ aliyorum tl ye vurunca 3.500 4.000 arasi birsey yapiyo bana yasadigim ulkede rahat yetiyo turkiyede nasil olur bilmem ama en son market aliverisimde tr de 7.000 tl lik bir alisverisdi neredyse 1haftalik alisveristi bence 1000 lira ile anca bir gunluk doyarsiniz o kadar
Cevabım 👆
Dedorant , nemlendirici , vücut spreyi , sütlü saç köpüğü , jilet , kolonya alsak 1000 eder herhalde sjsjH
Ayakkabı bile alamıyorsun maalesef yarım depo benzin belki o da aracın deposuna göre yarım bile etmeyebilir
kişisel bakım ürünü alırım genelde ama oda bi tane faln başka bişey alınmaz
En fazla 3-4 günlük temel gıda ihtiyaçları karşılanır
Temel ihtiyaçların 10da 1 i
Makyaj malzemeleri haha
Bi bok alınmaz
Yemek alırız ancak.
Tavuk şeker yağ. d
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?