2 yıllık evliyiz harcamaları da hep kendine yapmıştı ben de senin borcun beni ilgilendirmez dedim bana küstü haklı değil miyim ben
Öderim
Ödemem
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 2 yıllık evliyiz harcamaları da hep kendine yapmıştı ben de senin borcun beni ilgilendirmez dedim bana küstü haklı değil miyim ben
Ben hep eş borcu odemekle yıprandım bisey kazandırmadı. Benden önce yaptığı bokları ödedim boşanmaya yakın süreye kadar. Bana getirisi teşekkürü sıfır. Sonraki eşte hiçbir borca karışmadım banane kendin çalışıyorsun öde diye düşündüm. Onu ödedi bana Özel ihtiyaçlar gerekli olanlara bi ilaç parasına kadar bile harcama yapmadı. Daha benden yolma peşindeydi bi de. Erkekler hep yolacak kadın arıyor yani. Eskilerde kalmış o adam çalışsın kadına baksın sevgilisine eşine filan harcamalar yapsın hediye alsın çiçek vs. Getirsin. Şimdi erkeklerin hepsi çakal olmuş kadından koparma peşinde
Evlilikte senin borcun benim borcum olmaz bence en azından ben öyle söylemezdim bir şeyi alırken beraber karar verirsiniz ortak olur paranız borcunuz da ortak olur eğer harcamaları fazla ve bu bütçenizi sarsıyorsa aylık belli limitler belirleyip bunda anlasmalisiniz.
Öderdim. Evlilik böyle bir şey zaten senin benim yok. Ne kadar kaba konuşmuşsunuz. Ne anlamı var evlenmenizin? Sizi nasıl ilgilendirmez ya gün sonunda aynı eve girip aynı sofraya oturuyorsunuz...
Hep kendine harcadı neye ödeyelim
yani... ne olmuş kendine harcadıysa. benim babamın maaş kartı falan hep annemdedir. eş olmak bunu gerektiriyor beyefendi. paranın hesabı yapılmaz.
Çalışanların genel sorunu... O vakit harcayan ödesin arkadaş! İcraya düşene kadar müdahale etme, aklı başına bi gelsin, icrada çözersin. Dosyayı muhafaza et. Et ki ilerde lazım olursa kendini vasi ilan edersin. Böylece harcamaların kontrolünü toptan eline alırsın.
Cevap
2Cevap
Eee reis ödedin mi merak ettim? Kavga falan mı ettiniz çoğunluk ödemem Demis eger kendine harcamışsa bende ödemezdim
Kendi ödesin ben niye ödüyom
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?