Son zamanlarda ardı ardına gelen zamlara bir yenisi daha eklendi. Kolanın etiket fiyatı değişti. 2.5 litrelik kolanın fiyatı son gelen zammın ardından 35 lira oldu.

Son zamanlarda ardı ardına gelen zamlara bir yenisi daha eklendi. Kolanın etiket fiyatı değişti. 2.5 litrelik kolanın fiyatı son gelen zammın ardından 35 lira oldu.
Valla biz limon, portakal ve greyfurt diyarında yaşıyoruz yazın bahçelerden kendim topluyor sıkıyor donduruyor ve her yaz kendi doğal mis gibi içeceklerimizi üretmiş oluyoruz. Bizimkiler doğal asla sağlığa zararlı değil yani kısaca şekerli asitli sulardan uzak duruyoruz...
Eskiden daha çok kola içerdik. Son zamanlarda sağlık açısından azalttık. Sıcak yaz günlerinde buz gibi bir kolanın yerini bence bir şey tutamaz. 🤣 Sağlıksız olan hemen ner şeyin bu kadar keyif verici olmasının hikmeti nedir?
35 lira da ciddi pahalı. Elimizi attığımız her şey el yakar oldu. İşte yarın bunu hatırlayalım...
Bu gidişle sudan başka bir şey içip yiyemeceğiz olsun be reyiz sağolsun
Cevap
12Cevap
Kolanın yerini hiç bir içecek tutmaz
Cola içmiyorum o ayrı. Ama umarım 100 lira olur, soğan 50 , kıyma 500, ekmek 20, dolmuş 30 lira olur. Sonuçta reyiz var kurtarır o bizi
Bence bu dünyadaki en gereksiz ürünler listesinde 2. sırada.
Cola crown Coca Cola 'nin ikizi hatta daha güzel ve yarı fiyatına. Deneyin
İçmiyorum sigara kadar zararlı bence.
Sadece kolaya gelse neyse her şey zamlanıyor
Ayran Tutar - hala alabiliyorken onu içelim en azından 😂
bence kola zararli icilmese daha iyi
Hiç bir şey tutamaz ben sade soda içiyorum artik
Ayran ya da maden suyu
Kola içilmez ya rezillik
Ben içmeye devam ederim
selülit yapar çok içme @Tubaacelyaaa
Kola ne ya. Süt için süt
Pepsi diyeceğim ama o da pahalı