7 Mayıs tarihinde 2.5 litre Coca Cola 'nın 40 liraya satılacağı haberi twitter'da gündem oldu.
7-12 Mayıs tarihlerinde Coca Cola 2.5 Lt. 40 TL olacak. pic.twitter.com/zbxeqsRN7q
— ZAM Haber (@ZAMajans) April 25, 2023

7 Mayıs tarihinde 2.5 litre Coca Cola 'nın 40 liraya satılacağı haberi twitter'da gündem oldu.
7-12 Mayıs tarihlerinde Coca Cola 2.5 Lt. 40 TL olacak. pic.twitter.com/zbxeqsRN7q
— ZAM Haber (@ZAMajans) April 25, 2023
Evet kola içiyorum maalesef. yani en sevdiğim içecek benim bu yüzden de kötü oldu ama her şeye zam geliyor zaten kolaya gelemse ne olur ki halk cahil kaldığı sürece daha bu zamanlar gelmeye devam edecek kola zararlı olduğu için iyi oldu diyenler var hadi kola zararlı sebze ekmek et de mi zararlı? onlara gelince ne yapacaklar merak ediyorum.
Bu meşrumatların içeriğini de araştırsınlar bu zam ile. 40 tl kazanmak için harcanan zaman ile emeği ve insan bedeni 40 tl kadar değersiz mi bilmiyorum. Zam iyi olmuş bunları komple kaldırsalar daha iyi bir halta yaramıyor zarardan başka. Ekonomik açıdan berbat ötesi bir şey bunu zaten görüyoruz ve yaşıyoruz.
Çok severim kaç TL olursada alır içerimde el insaf yaahu
Cevap
55Cevap
Oh oh çok iyi. daha beter olsun.40 nedir,50 olsun 100 olsun...
Pek öyle yüksek bir meblağ değil gadası. Parası olan gider alır içer. Olmayan da olana kadar bekler
Absürt bulmuyorum. Sen gidip 6. 7. ayda asgari ücret 11.250 olacak dersen herkes ona göre gardını alır. :D
Çok içiyorum ama gecen hafta bırakma kararı almıştım. Fakat ne kadar bu karara bağlı kalırım bilmiyorum. 🤦♀️
Benzinle yarışıyor kerata 😂 onlar bilir daha az içeriz hem zehirliyolardi sinsi emelleri vardı eğer gerçekleştirmek istiyosalar indirsinler
1 litre alıyorum genelde. Bazen 1.5. Kola eksik olmaz evde. Zamlansın. Yapacak bişey yok. Almaya devam.
Bence en az 60tl olmalı sigara da aynı şekilde 60 olmalı ekmek de bi 12tl olsun çünkü bu halk hak ediyor
Şimdi dahi 40 liraya satanlar var, belki iyi oldu böyle olması, netice de kola zararlı, belki böylelikle vazgeçilir
Son bir kez daha içip bırakacağım veda edeceğim ya da yahşi batı filminde Cem yılmaz kola yapıyordu ona bakarak evde yapmayı düşünüyorum...
her yemeğin yanında içiyorduk. biz içtiğimiz için çocuklar da alışmıştı azar azar veriyorduk yalan yok. bir süredir içmiyoruz. bıraktık
İçmiyorum, evime de almıyorum. İnsan sağlığına zararlı olan şeylerin fiyatını yükselmekten ziyade, komple üretimden kaldırsalar keşke..
Hayır nadiren tüketirim. En çok ayran ve portakal suyu favorim 😂
İçmiyorum zararlı bir içecek bence içmeyin genellikle su çay tek içerim
En sevdgm içeceğin bu kadr pahalı olması kalbimi acıttı 🥺💔
Zaten zararlı bir içecek. Daha az içer insanlar
Hiç içmemeyi tercih ediyorum çevremdekiler iç diye ısrar ettikleri için içmek zorunda kalıyorum
Sanki faydası mı var insan vücuduna içenler düşünsün ne alırım ne de içerim
hic sevmiyorum inanilmaz gereksiz ama bir içeceğin 40 birime satılması...
yuhh vallla
Şimdii diyecekler ki içmeyin zararlı diye zam yapıyorlar :D :D
Alıştık artık duzulmeye fark etmezhani gelin geldik bu eve hesabı var ya..
Artık zam haberleri şaşırtmıyor 50 deseler ne yazar 100 deseler ne yazar
az bence 100 tl olmalı ki içmesinler bu karaciğer yağlandıran fruktoz şurubu saçma içeceği.
içmiyordum zaten ender zamanlar hariç hiç içmem olur biter.
Biz TOGG diyoruz siz kola diyorsunuz biz TCG Anadolu diyoruz siz kanada %420 zam geldi diye başlık açıyorsunuz! Hiç beğenmiyorum bu KS’nin halini son zamanlarda hiç..!
Doların gerçek değerinden habersiz türkiye için az bile bu rakamlar
Bu inşaatçı emekçileri hiç mi düşünmezler? Onların en büyük mutluluk kaynağı buz gibi bir kola. Coca colayı İnşaat emekçileri adına boykot ediyorum.
Konu içip içmememiz değil konu bu kadar basit bir içeceğin bile ulaşılması zor hale gelmesi
Cok icmem ama artış sadece colayla sınırlı kalmayacaktir.
icmiyorum bu gidisle de icilecek bir seymis gibi gelmiyor
40 TL ye satılsa dahi alınır. Çünkü alanlar Cola veya içecek almıyor.
asitli icecekleri uzun sure once terkettim. siz dusunun 😂
Ben hep 1 litrelik aldığım için beni ilgilendirmeyen zam
İçiyoruz her gün az önce aldık 1.5 litre 23₺ ye 40 olsa da içeriz erdugaaaannnn yaşasın bea
Emekliye aralıkta 3.500 alan emekli gelecek ay 8.800 alacsk
Gelsin yeni zamlar oh oh oh
zaten kola türevlerini sevmiyorum çok nadir alırım evden istenirse onu da almam artık =)
Pek değil şekerli be yapay yiyecek içecekleri baya azalttım
bu sefer bencil düşüneceğim , istediği kadar olabılır çünkü kırk yılda bir içiyorum ama 40 lira da çokmuş yaa ((:
Bazen. Artık hiç içmem o halde sjdjsk
Sağlık açısından içmiyorum
Her gün 1995 litre kola içiyorum
İçmemeye özen gösteriyorum
Şarap, içki gibi içiyorum😂
Bu zift içeceği yıllardır içmiyorum
içiyorum devam da edeceğim 🥲🔫
İçiyorum çok da seviyorum
İyi ki içmeyi bıraktım çoktan
Bazen nadiren içiyorum neye zam gelmiyor ki
Of hayır ya hayır yükselmesin artık fiyatlar
Kola içiyorum ama coca cila degil
İçiyorum ama alamıyorum pahalı diye
Hayır, yıllardır içmiyorum
İçemeyeceğiz gibi görünüyor artık 😕
1 seneden fazladır kola içmiyorum
Evet, çok üzdü bu beni şu an :(
10 gün var o ara içeyim sonra yüzüne bakmam 😂
içmem asit mideye çok zararlı isterse yüz lira olsun
5 sene oncenin 4 lkrasi simdi 40 lira zaten. 1p kat olmayan bisey yok. 3v kiralari disinda
Sevmiyorum zaten.. İsterse 100 tl olsun..
Pek içmeyiz.
İşyerınde içilir bir bardak anca içerim
Taze meyvelerden kendime meyve suyu yapıyorum mis gibi içiyorum
Zararlı içmem faydalı bir şey değil
Yanlız. İnşaat sektörü etkilerin günde 1 İnşaat da 5 tane 2.5 litre tüketiliyor söyledim espri
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?