Para & Ekonomi Zengin olsanız da asla bırakamayacağınız şey nedir? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 25 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Eywallah Zengin olsanız da asla bırakamayacağınız şey nedir? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 22,8b cevap paylaştı. Sigara içmek sanırım ya da çizgi film izlemek veya kola ve kahve içmek bunları bırakmazdım. 0 0 Yorumla
Sarpergülsoy Takip Et Master Yaş: 41 , eic 94% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 349 cevap paylaştı. Hayata bakış açım, hayat felsefem ve yaşam şeklim.Para adamı bozmaz.Ancak olmamış insanı şekle sokmayı çalışır. 0 0 Yorumla
aliceahrass Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl tavuk döneri bırakamazdım yine ruhum fakir sadsdfsd 0 0 Yorumla
DarkDesire Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Spor yapmayı bırakmam. 10 numara bir vücudu parayla satın alamazsın. 0 0 Yorumla
meftun35 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 96% +1 yıl Karakterimden ödün vermem ve çok para beni de sıkar. Yetecek kadar olsun Allah'a şükür :) 0 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 883 cevap paylaştı. Karakterimi bırakmam, yeme içme düzenimin çok çok değişeceğini zannetmiyorum, 0 0 Yorumla
PiLLy_BheBek Takip Et Master Yaş: 31 , eic 83% +1 yıl Tablacılardan yemek yemekten vazgeçmem mesela 0 5 Yorumla Musti3335 +1 yıl Nasıl yani tablacilardan? Yorumla PiLLy_BheBek +1 yıl @Musti3335 basbaya neyini anlamadın 🙄 Yorumla Musti3335 +1 yıl Neden peki? Yorumla PiLLy_BheBek +1 yıl @Musti3335 daha lezzetli ve samimi buluyorum ortamı Yorumla Musti3335 +1 yıl Anladım dogrudur Yorumla
HicranYıldız Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Şampuan bitince içine su koymayı bırakamam 4 1 Yorumla Musti3335 +1 yıl 😂😂 Yorumla
Bizden_Söylemesi Takip Et Master Yaş: 42 , eic 98% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 900 cevap paylaştı. İhtiyaç sahiplerine yardım etmeyi 😇 2 0 Yorumla
Mdjkdmdjsısk Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Ne boş boş hayaller kurduruyon hiç halim yooooooog. Zaten olmayacam ne diye kuraym daha kendimi yoraym 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 2,6b cevap paylaştı. Burayı gene bırakmazdım :D 1 0 Yorumla
Busseees Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Bir bankta oturup kahve içmek geleni geçeni izlemek 😅 0 0 Yorumla
mert4488 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 65% +1 yıl Bira. Asla viski icmem biraciyim abi ben:) 0 0 Yorumla
kendalliste_ Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl sanirim kahvem olabilir baska bi aliskanligim yok 0 0 Yorumla
Zorunne388 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 443 cevap paylaştı. Süt bal ve bisküvi olurdu. 0 0 Yorumla
VişneliBrowni_ Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Ekmek arası döner veya köfte yemek 😅 0 0 Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 488 cevap paylaştı. Beşiktaş’ı bırakmam mesela 0 0 Yorumla
DewilTUYU Takip Et Xper 7 Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Cibik kraker, spor, aktiviteler, hobilerim 0 0 Yorumla
tortitotilla Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 444 cevap paylaştı. Fakir hayallerim 😂😂😂 0 0 Yorumla
Meleklerinasknnn Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 95% +1 yıl Çok Zengin olsam bile işimi bırakmam 0 0 Yorumla
purplewater75 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 98% +1 yıl Şeref, karakter, saygı, sevgi 0 1 Yorumla purplewater75 +1 yıl Ve ailemi bırakmayacağım. Zaten zengin olmasam da bırakmam. Yorumla
KayıpÇağınKontesi Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Telefon kabı kullanırdım yine de 0 0 Yorumla
agresifpanda69626 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 639 cevap paylaştı. Bira. Trilyonlarım da olsa bira içerim 0 0 Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 451 cevap paylaştı. tutumluluk 0 0 Yorumla
KaybolanBirVenüsüm Takip Et Xper 2 Yaş: 29 +1 yıl Hiç bir şeyi bırakmam para beni değiştirmez 0 0 Yorumla
AşkıÖldürmek Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 312 cevap paylaştı. Makarna yemek 0 0 Yorumla
windman107 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 470 cevap paylaştı. Maden suyu 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
Sigara içmek sanırım ya da çizgi film izlemek veya kola ve kahve içmek bunları bırakmazdım.
Hayata bakış açım, hayat felsefem ve yaşam şeklim.
Para adamı bozmaz.
Ancak olmamış insanı şekle sokmayı çalışır.
tavuk döneri bırakamazdım yine ruhum fakir sadsdfsd
Spor yapmayı bırakmam. 10 numara bir vücudu parayla satın alamazsın.
Karakterimden ödün vermem ve çok para beni de sıkar. Yetecek kadar olsun Allah'a şükür :)
Karakterimi bırakmam, yeme içme düzenimin çok çok değişeceğini zannetmiyorum,
Tablacılardan yemek yemekten vazgeçmem mesela
Nasıl yani tablacilardan?
@Musti3335 basbaya neyini anlamadın 🙄
Neden peki?
@Musti3335 daha lezzetli ve samimi buluyorum ortamı
Anladım dogrudur
Şampuan bitince içine su koymayı bırakamam
😂😂
İhtiyaç sahiplerine yardım etmeyi 😇
Ne boş boş hayaller kurduruyon hiç halim yooooooog. Zaten olmayacam ne diye kuraym daha kendimi yoraym
Zevklerimi bırakmam
Burayı gene bırakmazdım :D
Bir bankta oturup kahve içmek geleni geçeni izlemek 😅
Bira. Asla viski icmem biraciyim abi ben:)
sanirim kahvem olabilir baska bi aliskanligim yok
Süt bal ve bisküvi olurdu.
Ekmek arası döner veya köfte yemek 😅
Beşiktaş’ı bırakmam mesela
Cibik kraker, spor, aktiviteler, hobilerim
Haya, dürüst olmak
Zengin olamayacagim için düşünmedim
Fakir hayallerim 😂😂😂
Çok Zengin olsam bile işimi bırakmam
Pazardan alışveriş yapmak 😄
Şeref, karakter, saygı, sevgi
Ve ailemi bırakmayacağım. Zaten zengin olmasam da bırakmam.
Eski şeylere merak sarmak
Telefon kabı kullanırdım yine de
Bira. Trilyonlarım da olsa bira içerim
Şu sünger cips
Motosiklet im
Oğlum belki kocam :P
tutumluluk
Hiç bir şeyi bırakmam para beni değiştirmez
Bit pazarı :D
Noodle yemek
Motorumu bırakamam herhalde
Zurna dürüm