Gizli Üye(18-24)+1 yılEkonomik durumunu bilmiyorum ama bence para sıkıntın yoksa bir şey olmaz 300 tlden tanımıs olursun tabi bunu sürekli sürekli yaparsa "hayırdır yani" de seni anlıyorum konu 300 tl değil konu acaba seni mi yiyor düşüncesi benimde bir exim vardı nereye gitse yol parasını benden isterdi. İşte kartımda para kalmamıs 20 gönderir misin derdi ve ya 30 , 50 falan derken tabi bunlar küçük paralar hani 20 lira ne ki yani. Ama sürekli sürekli olunca bi noluyo ya demiştim mesela yanıma gelirdi üstümde para yok eve gitmem için otobüs para lazım derdi e yine ben verirdim. Yani ne bilim benim exim bunları yapmaya 1 ay sonra başlanmıştı. Değişikti ya garip hissetmiştim ama hep yol parasını ben verince acaba canım yerine mi kouyo beni diye. Böyle işte he bana da çok harcamıştır hakkını yiyemem çok hesap ödemiştir. Ama sürekli sürekli onun yol parasını ödemek bana garip hissettirmişti. Seni anlıyorum bence verme paranın olmadığını söyle "bende de yok ki yaa" De. Senin tercihin hani aranızdaki birbirinize para harcama durumunu bilmiyorum ama hani ben exim hesabı falan ödediği için sorgulamadım çünkü bana harcadağı parayı ödüyormus gibi hissettim. Eğer sana cebinden para harcamıyorsa ona para verme ve bir daha bu topa girmemelisin bence 20 günlük sev diyorsum ne olduğu belli değil bir daha isterse verme ve bi bak bakalım ne için istemiş önemli miymiş yoksa boş yere mi istemiş.
010 Yorumla- +1 yıl
Ya bak bu 20 günde en az bi 2000 bin TL harcamıştır benim için hediye falanda alırdı sürprizler hazirlardi ama bilmiyorum işte işin içine borç para girince bir garip hissettim ki bu kişi benim para harcamama izin vermezdi ben öderim derdi bazen diyorum acaba beni denemek için mi istedi bu parayı ben veriyor muyum vermiyor muyum diye çünkü bana cimri insanlrdan nefret ederim derdi
Cevap sahibi+1 yılBak şimdi o sana para harcıyorsa ver gitsin sana harcıdığını ödüyor gibi gör ama sürekli olmamasına dikkat et 20 günde bu samimiyette bence fazla
- +1 yıl
Şimdi daha da korktum böyle diyince of ben nasıl güvenicem ya😥
Cevap sahibi+1 yılPara konusu bence sıkıntılı bir konu arkadaslarımızla bile belli bir süre herkes kendininkini eşit şekilde öderken bir süre sonra artık kim fazla ödemiş kim az ödemiş takmmaya başlarız çünkü artık samimileşmişizdir ben sevgilik hayatımda da böyle düşünüyorum hızlı yaşayan erken olur fazla samimiyet hele ki para konusunsa sıkıntı çıkarıcaktır keşke en başından kendi yediğini kendin ödeyip senin için para harcamasında izin vermeseydin. Bende cimri insan sevmem bir iki liranın peşinde koşanı da hiç sevmem ama zamanla olur böyle şeyler tak diye aramızda paranın lafı olmaz seviyesine gelinmez
- +1 yıl
Ya ben kendim odeyeyiyom diyordum ama izin vermiyordu daha yeni yeni izin vermeye başladı israrimdan dolayı
Cevap sahibi+1 yılGüzelim bak bu çocuk için demiyorum ama belki başkasıyla konusursun bir gün ilk başta net davran hayır de kesin bi dille bazı erkekler var ki ayrılınca ben sana para yedirdim diyorlar. Bu anlattım exim var ya ayeılmak istediğimde bana neler dedi. Bana para harcamış hediyeler almış hakkını helal etmiyormus, o bana hediye almış 250 tl verip de ben nasıl bunları görmez ayrılırmısım diye başlayıp neler neler dedi. Hakkını helal etmiyormus. Ayrılma sebebimde anlasamamızdı yani kötü bir şeyde yapmadım ama sanki aldatmısım gibi muamele gördüm etrafa bile beni kötüledi aldıgı hediyeyi anlatmış. Ayrılınca anladım bende ne m*l olduğunu dikkat kuzum. İyi tane ve unutma herkesin gerçek yüzü ayrılımca ortaya çıkar.
Cevap sahibi+1 yılHediye almış ama bana vermemişti bile hediyesini veremeden ayrılmısım. Hediyesini almayışıma rağmen dedi bunları
- +1 yıl
Çok çirkin bir şey ya aldıklarının yaptıklarının hesabını yapmak insan sevdiğine bunları söylememeli bence
Cevap sahibi+1 yılErkekler çok değişik bir şeyler yapınca "o kız benim hakkım" Olarak görüyorlar bizim düşüncelerimizi önemsemiyorlar. Sende dikkat et bunu yapan çok erkek var belki vermeseydin 300 tlyi dönüp sana o da laf yapıcaktı "neden vermiyorsun ben sana o kadar para harcadım" diye. Allah karşımıza hatırlı insanlar çıkarsın. İnşallah sevgilin iyi biridie
- +1 yıl
Amin inşallah şuana kadar iyi görünüyor umarım bundan sonrada öyle olur
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim sevgilim arada bana bişeyler gönderirdi 100 200 300 400 artık o zamanki duruma göre ara ars bana gönderdiği olmuştur bazen ihtiyacı olur 50 100 isterdi 200 gönderirdim ya da daha fazla ama ben hiçbir zaman istemedim hep kendi kendine gönderirdi bana tabi bana göndermeyince ihtiyaci varken bende gönderirim bikaç gün önce belki yanında parası yoktur diye 700 gönderdim aradı kızdı falan gönderdiğim parayı yeniden bana gönderdi ihtiyacım olursa söylerim diye. Bence birbirini seven ve güvenen insanlar bu tür şeyleri dert etmez ama dene derim
00 Yorumla
+1 yılBence borç vermemelisin. Para lazımsa gitsin bankadan çeksin. Banka vermiyorsa zaten ödemesinde sorun vardır.
Erkek bence erkek gibi davranmalı.
Sevdiği biri hastanede ameliyat olacaksa ilaç alma durumu varsa aciliyet gerektiren hayati bir şeyse o zaman istenebilir. Kişisel ihtiyaç için istemek tamamen keyfidir. Parasına göre harcasın.
00 Yorumla
+1 yılSevgiline güvenseydin huzursuz hissetmezdin. Alt tarafı senden 300 TL istemiş, bana kredi çek dememiş ya 😄 Kağıt parçasına bu kadar değer vermeyin önemli olan maneviyat, para her türlü kazanılır.
01 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
86Cevap
- Para & Ekonomi konusunda 22,8b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır verilmez
00 Yorumla İyi izle borç isteme aralıklarına bak 1000 tl limite vurunca ailemin ödemesi çıktı ona destek oluyorum çok sıkıştım ah bitanem keşke daha önce söyleseydin de bakalım tavırlsrı değişecek mi yoksa seni soyguna gelmiş bi sevgili mi? Bunları test etmek şart
10 Yorumla
+1 yılBen olsam bir erkek olarak hadi uzun zamandır tanışsan neyse öleceğimi bilsem gururumdan isteyemem
Kaldıki seninle tanışana dek hiç mi borç para isteyeceği dost biriktirmemiş..
Bir kere isteyen hep ister
Biri demiş aranız açılmasın ne demek borç vermeyince aram açılacak sa. hadi ordan gitsin
Zaten sen varda vermiyorum deme birdahakine bendede yok dersin..
Bakalım zamanında verecekmi 300 tl ye malolur birini tanıman..
Kaldıki zamanında verse bile birdaha verme. Sebebi?11 Yorumla- +1 yıl
Vermesi sözünde durması anlamında olumlu fakat bu isteme işini sık yaparsa sıkıntılı demektir eğer tekrar isterse muhtemel sebebpleri hakkında fikirlerimi söyleyebilirim size birde şu var sizin arkadaşınız için söylemiyorum karşılaştığım sorunlu insanlar hep borçlarını zamanında ödüyor bak ben güvenilirim imajı verip ikinci ya da üçüncüde..
300 lira birsey değil ama dikkat et, 300 u geri verir ve sonrasında daha büyük miktar isterse tetikte ol verme param yok dersin
12 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim işte böyle yardımcı olacak cevaplar bekliyorum 🙏
Yorumlar cok sacma. Tamam 20 gün olmus cok taze. Ama guveniyorsan sorun yoktur, isterse 2 ay sonra versin. Seni kullandigini hissediyorsan hissettirir zaten sana zaten. Acil bir durum olmustur vs vs. Bekle veya sor 300 tl ne icin gerektigini. Sonucta sevdigin insan, paranin lafi olmaz. Bende borc almadim ama vermistim, hatta 4000 tl. Bana geri vermedi AMA bana fazlasini hep hesabi odeyerek odedi o yuzden hic ama hic sorgulamadim. Boyle seylerin lafi olmaz bence, bende ondan sonrasinda 1000 tl borc almak zorunda kaldim ama odemedim cunku istemedi ve istenilmemelide. Bunu ogrendim.
00 YorumlaKimseden borc istemiş değilim ama şöyle dusun belkide acil biseydi istedi verir geri. Kaldiki beraber bsyler yer icerken o zaman bu kadar kusluluysa kadinlar hesabi erkekler odemesin hep ortakların. Bizim yillardir yanimizdaki bayanlara haecadigimiz paralara 1 kere sesimiz cikmiyor adam vericem demis neden bu kadar buyuttun k ivermesse istersin. Yazik gercekten 300 liralık güveniyorsun demekki hayatindaki insana
00 YorumlaBir kereye mahsus küçük bir miktar nakit verilebilir.
Bu sayede sevgili olduğun kişiyi tartmış, ölçmüş, biçmiş olursun.
Borcuna sadık mı, geri ödeyecek mi? O kişiyi bir kereye mahsus sımamış olursun. Böylelikle
Baktın ödemedi bir daha asla ikinci kez borç para vermezsin.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇıkar hayatından
20 günlük adam borç para mı ister
Erkeklik grururumdan cebimde para olmasa evden dışarı çıkmam mekana gitmem
Kaldı ki kızdan para hiç istemem.
Kendini kullandirma. Hoş şeyler değil bu hareketler.
Sen olmasaydın nolcakti, başka birinden istiyecekti mecbur.
Sen bilirsin hayat senin Ayşe20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAy ben de 3 bin falan sandım rezilsin ya yemin ederim bide cekinmeyip soru olarak sormuşsun 300 TLn ile kimse zengin milyoner olmaz gitse dahi kendini onun kadar alcaltip burada çingeneler gibi yırtınman saçma 5 bin TL falan değil yani ödün koptuğu para miktarı içim. rahst değil diyo ya ne cimri pinti b"ktan insanlar var ya
01 Yorumla- +1 yıl
Allah uzun ömür versin düzgün soruyu oku ben verdiğim para için değil kullanılıyor muyum korkusu yüzünden sordum çünkü daha önce bunu yaşadım tamam mı bilip bilmeden konuşma şimdi defol git sayfamdan
Gizli Üye(18-24)+1 yılYorumlarda hemcinslerimin erkeğe borç para mı verilir dediğini gördüm arkadaslar acil bi durum olmuştur lazım olmuştur kendine yakın görüyorsa ister yani ki kartımda yok demiş demekki online bi ödemesi falan vardı siz evlenince napacaksınız. Sevgiliye borç verilir ama 20 günlük sevgili yani bilmiyorum ondan emin olamadım
00 Yorumla20 günlük sevgiliye para verilir mi güzel soru
Bu kadar yeni tanışmış ve sevgili olduğun birine borç para verilmez kızlardan borç para alan erkekleri de anlamış değilim elin ayağın tutmuyormu arkadaş çalış kazan kendine00 Yorumla
+1 yılErkekler gururludur. Nasıl senden isteyebilmş anlayamadım. Yakın arkadaşı ya da ailesi de mi yok hiç ve daha 20 günlüksünüz o seni kullanacak ama neyse yaşaman lazım
01 Yorumla- +1 yıl
Konuyla alakasız ama elbisen çok güzel :)
+1 yılUzun bir süredir tanıdığım bir arkadaşıma aynı şekil yardım ettim ama ulaşamıyorum şu an ona şu senin vereceğin büyük bir miktar değil o yüzden elinden geleni yap derim
01 Yorumla
+1 yılBen değer verdiğim birisine bir miktar para vermiştim.
Ayrıldık. Verdiğim para kaldı onda , geri istemedim.
Geri verecek mi denemiş olursun hemi.00 YorumlaParasını veririm geri gelmezse iş sıkıntı yoksa niye boş yere ara bozayım alır ama gününde de geri verirse temiz iş bana da lazım olabilir ki bu işler için önce düşünüp adım atmalı
00 Yorumla300 isteyip verir ve birkaç zaman sonra bu 500 1000 e çıkarsa verme tamamen sana ayak yapıyor sonrası için hazırlık diyelim acil ihtiyaç olup sana yazmış istemiş olabilir ama tekrar etme …
00 YorumlaYolla gitsin genç adamdır senden istemeye kadar düşürmüşşe kendini ver gitsin ödemezse ayrılma sebebin olur 300 tl sevgili satın almış olursun 20 günlük 😂😂😂
00 YorumlaVermem 🖐️ cebinde parası olmayan adamla cikmamda
Bunu parayı sevdiğim için demiyorum kendi maddi imkanını saglayamayan bir adam ne bilim bana göre sevgili yapmasın...00 Yorumla
+1 yılBen geçmişte yakın arkadaşıma kefil oldum. odememis icra geldi kimseye borç vermeyin kimseye guvenmeyin
10 Yorumla
+1 yılGerçekten ihtiyacı varsa sevgili olup olmamız hiç önemli değil her şeyden önce bir insan olarak yardımcı olurum
10 Yorumla
+1 yılBorç verme aran açılır ortak olma Kısmetin kapanır demişler ne isterim ne veririm herkese de bunu tavsiye ederim
10 YorumlaVerirse ne ala vermezse 300 tlye sevgilinin karakter analizini yapmış olursun
20 Yorumla
+1 yılKüçük bir miktar verilir ama asla bir kaç kez borcunu ödedi diye güvenip büyük miktarlar vermemek lazım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevgiliyle para ilişkisine girilmez isterse 20 yıllık olsun. Etrafında isteyeceği bi ton adam varken neden senden para istiyor iyi düşün derim. Çünkü harbi erkek kız arkadaşından borç istemeyi gururuna asla edirmez
00 Yorumla
+1 yılKaç günlük oldugunun önemi yok.. Sevgili borç istememeli, karşı tarafta vermemeli...
Enayi durumuna düşme olasılıgın yüksek...
00 Yorumla300 tl yi dert etme. seviyorsan. sikinti etme araniz acilmasin. ben sana 300 tl ni yollarim. sen mutluluğunu bozma. oky
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu verdiğin ilk ve son para olsun bence, sonra elini verip kolunu alamazsın, başına dert açılır olan sana olur.
Yol yakınken kendini kurtar bence, başına gelmiş biri olarak söylüyorum uzak durmak lazım böylelerinden.
00 YorumlaKuşkun varsa gönderme. hislerin kuvvetli anladığım kadarıyla
02 Yorumla- +1 yıl
Evet kuvvetlidir ama gönderdim istediği anda çünkü sevgilim oluyor kendisi hayır veremem diyemezdim ayıp olur
+1 yılVerilir ama sen bunu bu kadar sorun ediyorsan ayrıl. 😄
02 Yorumla- +1 yıl
Sorun ettigimden değil içimdeki insanlara karşı bitmeyen güvensizlikten bahsetmek istemiştim
- +1 yıl
O zaman iletişimde olma. 😄
+1 yılBu hatayı bir kez yaptım birdaha da yapmam
Bence sende yapma11 Yorumla- +1 yıl
İyi iyi borcunu ödemiş olmasına sevindim
Demek ki güvenilir biriymiş
Ben de soruyu güncellemeni bekliyordum😅
+1 yılBi insan ı en iyi para alışverişinde ve seyahatte tanırsın senin için fırsat
00 Yorumla
+1 yıl300 tl para değil. Çok ucuza tanımış olursun. Takma
00 Yorumla
+1 yılSanki 20 günlük değil de 20 yıllık gibi konuşuyorsunuz
00 YorumlaBu zamanda pedere güvenme derler ona güvenmenizi sağlayan neydi sizin
00 YorumlaKeşke yok deseydin inan bana erkek gibi erkek daha yeni tanıdığı bir kızdan borç para istemez.
01 Yorumla
+1 yılaltı üstü 300 ₺ vermezse senelerini vermeden kurtulmuş olursun bence sevinmelisin 🤷🏻♂️
00 Yorumla
+1 yılLan görende sanacak 30 bin tl verdin mk 300 tl vermişsin alt tarafı sanki neyin tribi bu 😂😂
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yıl300 liraya insan tanıma şansın var
bence gayet uygun00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGeri gelmez. Bende yapmistim ama değmez. Alsin başımın sadakasi olsun. 1 aylık senden para istiyor ise o kisiden hayir gelmez çünkü..
025 Yorumla- +1 yıl
Belki çok samimi oldular bu yüzden istedi ve geri verecek nerden biliyosun? İlişki süresine göre mi borç isteniyo senin mantığına göre, 20 günlüksün sen borç isteyemezsin şöyle bi 3 senelik falan ol 😂😂
Cevap sahibi+1 yıl@AFiliYlnzlk hrhrryr manyak yaaa😂😂😂
- +1 yıl
Öyle ama 😂
- +1 yıl
Süresi olmaz bunun samimiyete göre olur öyle 20 günlüksün sen borç isteyemezsin mantığı mı olur 😂
Cevap sahibi+1 yıl@AFiliYlnzlk hshshsh sana hiç olmaz bir kaç saatlik insan😂😂
- +1 yıl
Bana 300 tl değil de 30 tl olsun ozaman? 😂
Cevap sahibi+1 yıl@AFiliYlnzlk hahaah süreden dolayı mi😂😂
- +1 yıl
Evet henüz çok süre olmadığı için 30 tl olsun ozaman? 😂😂
- +1 yıl
Ee sustun 😂
- +1 yıl
Samimiyetimiz var 5 keredir buluştuk
Cevap sahibi+1 yılOnu bilemem. Sen umarım alirsin. Ben buluşmamistim
Cevap sahibi+1 yıl@AFiliYlnzlk aktif degilim çünkü gormedim mesajini
- +1 yıl
Niye aktif değilsin? Kesin uygulamadan değil google dan giriyosun 😀
Cevap sahibi+1 yıl@AFiliYlnzlk bzxbbb ne alaka. Sevmiyorum. Arada bir bakiyorim sende 😅
- +1 yıl
Uygulamadan girsen bildirim geliyo direk bakarsın zaten. Demek ki google dan giriyosun ki girip bakmak aklına gelmiyo ondan diyorum 😀
Cevap sahibi+1 yıl@AFiliYlnzlk Yani bakmam için sebebim yok..
- +1 yıl
Ee süreden dolayı 30 tl olsun demistim olcak mı 😂😂
Cevap sahibi+1 yıl@AFiliYlnzlk simdk o 15 oldj ama😂
- +1 yıl
Ahah hayır tam tersi tanışma süresi arttığı için 60 tl oldu. Bekliyorum canım 😀😀
Cevap sahibi+1 yıl@AFiliYlnzlk what dedin gulum😂😂
- +1 yıl
Ya ne cimri cıktın sende bırak tamam :)
- +1 yıl
Sohbetinizi boluyorum ama rica etsem artık özelden konusabilir misiniz sürekli bildirim geliyor bana şimdiden anlayışınız için teşekkürler 😊
- +1 yıl
Doğru söylüyo arkadaş özelden konuşalım bu konuyu artık. Yaz bekliyorum 😂
Cevap sahibi+1 yılKusura bakma...
Cevap sahibi+1 yıl@AFiliYlnzlk neyse teşekkür ederim sohbet için. İyi gunler diliyroimm
+1 yıl20 günlük adam senden borç isteyebiliyorsa güvenilmez ıssız gucsuz un tekidir. Beleş e alismistir
06 Yorumla- +1 yıl
Ulan soruyu soran erkek olsa parayı isteyen kadın olsa şurada nasıl 50 tane bahane bulurdunuz mağdur edebiyatı yapıp. Yok zor durumdadır yok ihtiyacı vardır yok 300 tl bişey değil falan diye, konu erkek olunca senden 20 günlükken borç istiyosa yoksa işsiz güçsüzdür bilmem ne 😀 ne iki yüzlü tiplersiniz var ya
- +1 yıl
Ulan ne be. Sana mı konuştuk yaran var ki gocundun. Ben kadın erkek diye mi ayırdım. Kadın içinde erkek için de aynı benim için. Kadın yapıyorsa da para yeme derdindedir derim.
- +1 yıl
Ya bırakın bu işleri soruyu soran kadın olduğu için böyle atıp tutuyosunuz tersi olsa dediğim gibi 50 tane bahane bulurdunuz boşversene 😀
- +1 yıl
Ya değil git bee
- +1 yıl
Defol
- +1 yıl
Boş kafa anca kendini kandır 😂
Abi 20 günlük insana Allahın selamı bile şüpheyle verilir ne parası
00 YorumlaHayır verilmez bence ve istemekte ayıp bana göre sonuçta 20 gündür berabersiniz mesela
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılKötü bir duruumda 300tl'lik adamışsın der çeker gidersin.
00 Yorumla
+1 yılBorç verilmez kimseye ben şu ana kadar ödeyenini görmedim.
01 Yorumla- +1 yıl
Evet
Verilir, 1 günlük sevgiliye bile verilir. Üçüncü beşin hesabını yapmayın!
00 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 650 cevap paylaştı. hayır ya saçmalama.. erkek adam 20 günlük sevgiliden paramı ister
00 Yorumla
+1 yılBirdaha verme..
Param yok ya da bana lazım de geçiştir.00 Yorumlaohaa sevgiliye o kadar para atılır mı? bütün hepsini nakite çevirip avurapaya kaçmıştır çoktan
00 YorumlaVermeseydin iyiydi ama verdiysen de istemekten çekinme bence
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 779 cevap paylaştı.
+1 yılşu sevgilime güveniyorum saçmalıklarınız bitmiyor görüyoruz güveniyorum dediklerinize geçmişte muhabbetiniz yoksa verilmez yeni tanıştıgınız birine
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhayatinda borc alacak kimse mi kalmamis senden istiyor
10 Yorumla
+1 yıl20 günlük sevgili 300 lira istiyor
Demek ki günlük sevgi 15 liraya tekabül ediyor12 Yorumla- +1 yıl
Dhhsjshshsjsjg karşılıklı sevgi
- +1 yıl
Hem de bayağı bir karşılıklı çok duygusal
+1 yıldayı dolandırıcısıyım ben de 300 tl istiyom hep sonra veririm diyorum zaten adamın da geri istemeye götü yemiyo vermezse erkekligi falan unut geri iste
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılTabikii verilmez saf mısınn aw ne kolay kandırılırsınız siz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMevzu 300 TL değil burada güven duygusu. Mal mal yorum yapmayın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl20 günlük tanıştığım birine borç morç vermem
00 YorumlaŞu devirde 300 tl çok bişey değil bence o yüzden güven konusunu pek de takma ama olurda bunu alışkanlık haline getirirse ve bi borcu öder ötekini ödemezse sil at hem cinslerim adına konusuyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl2 yıllığım artı nişanlıyım bir kere para istememiştirtir vermekte hata etmişsin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBabama vermem diyecem ama eşimin arkadaşna verdim eşim duysa ziker kadınsa vermeyecek gibi
00 Yorumla
+1 yılVerdiğin para arkasına düşülmeyecek kadarsa ver , borç olmaz o da yoksa o sürede istenmemeli
00 Yorumla- Devamını Gör (90)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat