en son 6 gün önce biraz limoniydik telefonda.. görülme bile atmadı. hiçbir şey olmamış gibi bugün aradı ses tonum kötüydü. Cunki bitmiş sanıyordum. uzgundum. Bana dedi ki seni aradığımda böyle konişamazsin güleceksin dedi.. Bende 6 gündür konuşmadık sencede normal değil mi dedim.. 20 günde aramasam aradığımda mutlu konişacaksin dedi.. Ben nedem 6 gün hiç arayıp sormadın dedim dediki yoğundum peki neden görüldü bile atmadn dedim.. yoğundum senin gibi gezmiorum yanıtını verdi... arkadaşlar bu erkek modelleri kadını sevmediği için ne yapsa batıyor.. siz yorumlayin ne zaman ararsam arım önceki konuşmayı unutup gülüp şaka yapacaksin dedi.
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Aman çok önemliydi sanki.. iyi yine telefonu açmışsın.6 gün sonra teşrif edip arıyor üstüne ukalalık yapıyor
Sence neden aradı.. ses. tonumun kötü olmasına dayanamadı. ama merhametle değil sinirle ne olduysa bana belli etmeyeceksin dedi
Sen niye bu gereksizi idare ediyorsun bir güzel paylayıp kökten tarihe gömmedin ben oradayım. O kim ki sana emir kipi ile konuşuyor
Asker
Kalbim çok kırıldi
Üzgünken onun eğlencesi miyim guleyim
Tamamda sen neden bu kadar kendini ezikletiyosunki. Nedir bu sacmalik ya
Görsen bana güzel diyorlar, matematik öğretmeniyim qma idareyi elimden çok güzel aldı
Nasil ya sen birde ogretmenmusin
Birde sayisalcisin.
Yaa olamaz ama.. Bu kadar rezilllik olamazz.
Sen bunla yattinmi?
Bekaretini kaybettinde ondanmi kole oldun sen buna
Aklına başka bir seu gelmiyor mu be.. elimi bile tutmadı. Ama ilişkinin başından beri ben hic aramam o arayınca acarim.. asker olduğu için çok sert böyle yüzsüz de son zamanlarda oldu
Gelmez
Kizlar. genelde yatar sonraada erkek icin koppek olurlar...
Sen yatmadan olmussun
Askermis. Ben askeriyedeym. ne alaka ya.
Ne alakaa.
Sen birine bu firsati verirsen seni boylee kopppek yerine koyarlar. .
Astsubaymi. bu
Evet
Bende öyle şeyler yok. Özel konu açtırmam bile.. canım neyin var diyeceğine telefonu öyle mutsuz açamazsın. 10 günde geçse güleceksin dedi...
😄😄😄😄
Evet beklenen son
Neyse burdan anlatmayim
Yok be engelledim.. son neymis
Iyi yapmissin
Simdi bunlar habire emir aldiklari icin, eziklik psikolojisi olusur. Ve bu ezikklil psikolojiside baskalari uzerinden hakimiyet kurarak unutmaya calisirlar..
Bu psikolojik bir nedendir
Astsubay ezik mi
Meslekte 4-5 yilliksa meslekte kendinden bir yil once baslamis olan herkesten emir alir.. Subaydan zaten emir alir. Yasi rutbesi ne olirsa olsun.
Komando egitiminde
Rütbesi başcabusun eşeği
O rutin egitim...
Askerle konusunca hep alttan mi almak lazım. Kendim olamadım ko hiç hep kesip atıyordu. İstediği saatte yazıyordu. İstediği saatte arıyordu..
Ne alaka ya ne. alakaa.
Ne demek. alttan alcaksin
Bu bir karakter meselesi.
neyse bisi dicem simdi olmicak
Beni sindirdi.. bee taktik... o kadar kızla konuşmuş ki adam kızların ciğerini bılior.. kendisi dedi elimden çok kız geçti.. Bende ee naptin dedim.. öptüm kokladım bıraktım dedi... Bende ee üzülmediler mi dedim.. o da asker olduğumu, zaten kullanacağımı evlenmeyecegimi biliyorlardı dedi... birde dedi ki kızlara cevap vermiyorum canları çok yanıyormuş muş dedi... bunlar nasıl kelime nasıl ya
Ve sen boyle bir tiple irtibat kurdun oylemi...
Neden peki?
Niye yani niyee
Ee çok yumuşak olmazsan erkek gerçek yüzünü nasıl gösterecek.. en sona kadar sabırla durdum.. en son de ne zaman ararsam guleceksjn dedi.. ipleri gevşek bırakıp onu tanıdım... Sana tek sebep kendini başta çok efendi, dindar gösterdi..
Genelde hep ayni terane...
Yani kadinin istedigi profil cizilir her zaman...
Sonra bu cepte diyip gercek karakter ortaya konulur