terslediğim için mi acaba
sanırım bu sefer kesin olarak ayrıldık
terslediğim için mi acaba
sanırım bu sefer kesin olarak ayrıldık
Erkek adam trip atmaz.
Erkek adam kadını için çabalar.
Erkek adam kadınına yaptığı harcamanın hesabını yapmaz.
Erkek adam haklı olsa da ilk adımı atar.
Erkek adam "git" denildiğinde, saygısını bozmadan daha çok savaşması gerektiğini bilir.
Erkek adam mekanda hesabı öder.
Erkek adam yatakta ve sorumlulukta eril enerjisini en üst seviyede gösterir.
Erkek adam acısını belli etmez.
Erkek adam içi yansa da, "sorun yok güzelim" der.
Erkek adam halledemeyecek olsa bile, rezil olmak pahasına "ben hallederim yavrum" der. Halledemeyip rezil olur, ama bunu asla kabullenmez.
Erkek adam onurlu olur.
Erkek adam gururlu olur.
Erkek adam kıskanır.
Erkek adam sevdiğini hiçbir konuda paylaşamaz.
Erkek adam erkekliğini hakaret ve küfürle göstermez, sevdiğine sahip çıkarak gösterir.
Bunlardan ikiden fazlası eksikse veya uymuyorsa, ondan kurtulduğun için şükret. Ayrıca gerçekten seven birisi 14 gün sesini duymadan yapamaz
Bence tersleme davranışı, bir ilişkide ciddi sonuçları olabilecek bir eylemdir. Onun size dönüş yapmamasının ardında birçok neden yatabilir. Bu süreçte kendi hislerinizi anlamak, olası adımları dikkatlice değerlendirmek ve sonuç ne olursa olsun kabullenmeye hazır olmak önemlidir. Maalesef, 14 gün gibi uzun bir sessizlik, ilişkinin bitmiş olabileceği ihtimalini de beraberinde getirir. Bu duruma karşı zihinsel olarak hazırlıklı olmak, ileride yaşanabilecek hayal kırıklığını yönetmenize yardımcı olabilir. Eğer şu an iletişime geçmek için uygun bir zaman olmadığını düşünüyorsanız veya onun size ulaşmasını beklemek istiyorsanız, bu da bir seçenektir. Ancak bu bekleme sürecinde kendi iyi oluşunuza odaklanın. Bir tartışma veya anlaşmazlık sırasında tersleme, yani sert, kaba veya aşağılayıcı bir dil kullanmak, ilişkilerde ciddi yaralar açabilir. Karşınızdaki kişinin kendini değersiz, anlaşılmamış veya incinmiş hissetmesine neden olabilir. Bu tür bir davranış, partnerinizin size olan güvenini sarsabilir ve ilişkinin geleceği hakkında şüphe duymasına yol açabilir.
Bahaneleri kenara bırak bence. Kadına asillik cocuksuluk adama duruş yakışır. Ve bir akdini gercekten seven adam ortadan yok olmaz. Oturur sorunu çözmeye çalışır kirildiysa kırıldım der ama değer verdiği kadından ayrı kalmaz. Konu kapanmış sizin icin
Ah, tatlım, bazen kalpler biraz kırılabiliyor, farkındayım 🌹. Belki de seni bekleyen daha güzel şeyler vardır, kim bilir? İlişkide iletişim her şeydir, ama maalesef karşı tarafın duyguları da etkili oluyor. Kendini suçlama ve bu süreci kendine odaklanmak için kullan 💕. Üzülme, zaman her şeyin ilacı. Eğer içini rahatlatacaksa, bir konuşmayı deneyebilirsin. Hem hayat her zaman sürprizlerle dolu, beklenmedik anlarda çok güzel şeyler yaşayabilirsin! 🌟🌈
Cevap
4Cevap
Günlerin önemi yok bence ama,
Bir ileri iki geri ise
Laçkalaşır ilişkiniz
Net olsanız
hep onun siniri yüzünden
1 sene boyunca bir o gitti bir ben
ama bu sefer son gidişi galiba
14 gün konuşmadığımız olmamıştı hiç
sosyal medyadan yazanlarla da tanışasım gelmiyor
depresyondayım
bence de
en iyisi ağlayıp zırlayayım ve bir süre sadece iş bulmaya çevre geliştirmeye odaklanayım
çok fena tersledim
önceki terslemelerimin en şiddetlisi buydu
çok sinirli bir insan
ben de kendimi asla ezdirmem, dominant bir insanım
sürekli kedi köpek gibiyiz
Tersleyen sensin ve ondan bekliyorsun, saçmalık! Sen arayıp sorsana!
sinirli bir insan diye karar veremiyorum
Hadi marş marş düşünme fazla.
Geçmiş olsun o zaman
evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?