Sana para aktarirken isminin ve soy isminin birkaç harfi açık geri kalanları yıldız şeklinde sansurlenir. Tadigi bankacı arkadaşı falan varsa numaram kadar bulur. Attığın fotograflarda yüzünü gosterme sonra meşhur olursun. En önemlisi bir iş bulup öyle kazan derim. Böyle fotografla başlar işler genel eve kadar gider.
Bu tarz şeyleri yadirgamam, yanlış anlama. Kirdiysam da kusura bakma özür dilerim. Başına olumsuz bir durum gelirse internete sızma vs ileride sana psikolojik olarak etkisi yıkımı çok büyük olur. Oyuzden uyarmak amaçlı yazdım. Sevgilin sana atsın sen sevgiline at bunlar güzel şeyler. Ama işin içine maddiyat girince karşı tafar çok acımasız olur. Böyle fotoğraflar için para ödeyen kişinin psikolojik durumu iyi değildir bence, böyle biriside herşeyi yapabilir.
Böyle düşünme, herkes hata yapar, bir anlık dalgınlık heves diyelim. Benimde dönem dönem hatalarım oldu. Üzerinde çok durma. Hayatını kendine zarar vermeyecek şekilde doya doya yaşa
Kardeşim varsa bir ihtiyacın biz elimizden geldiği kadar yardımcı olalım sana öyle adi insanlara bedenini para karşılığı gösterme onun ben sıfatına bu işin ayıbı falan yok ben bir kardeşin olarak ufak bir yardımda bulanayım öyle kişilere o fırsatı verip yararlandırma kendinden
Düşünme zaten bedenin senin özelin öyle bir parayı teklif eden her kimse onu burada ifşa et ya da bana yaz ismini ben o şrsfsize ne gerekirse kendim yapayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
En önemlisi şu, sen IBAN niye verdin?
Ücret karşılığı foto falan mı?
Evet düşünüyorum
Sana para aktarirken isminin ve soy isminin birkaç harfi açık geri kalanları yıldız şeklinde sansurlenir.
Tadigi bankacı arkadaşı falan varsa numaram kadar bulur.
Attığın fotograflarda yüzünü gosterme sonra meşhur olursun.
En önemlisi bir iş bulup öyle kazan derim. Böyle fotografla başlar işler genel eve kadar gider.
Yok yapmiycam
Bu tarz şeyleri yadirgamam, yanlış anlama. Kirdiysam da kusura bakma özür dilerim. Başına olumsuz bir durum gelirse internete sızma vs ileride sana psikolojik olarak etkisi yıkımı çok büyük olur. Oyuzden uyarmak amaçlı yazdım. Sevgilin sana atsın sen sevgiline at bunlar güzel şeyler. Ama işin içine maddiyat girince karşı tafar çok acımasız olur. Böyle fotoğraflar için para ödeyen kişinin psikolojik durumu iyi değildir bence, böyle biriside herşeyi yapabilir.
Ben hiç böyle şeyler yapmadım kendimden midem bulanıyor bunu düşündüğüm için
Böyle düşünme, herkes hata yapar, bir anlık dalgınlık heves diyelim. Benimde dönem dönem hatalarım oldu. Üzerinde çok durma. Hayatını kendine zarar vermeyecek şekilde doya doya yaşa
Hevesim oldu diyemem ama para cazip geldi bu da beni kötü insan yapar
Yanlış anlama da 1 fotoğraf için ne kadar ödüyorlar?
500 vercem dedi
Oha, bu nasıl bir yokluk laen. Bence o saplantılı biri. Neyse cevap için teşekkür ederim.
Atmiycam abi
Bedenine para verecek biri yerine bedenine beynine zevk verecek birini bul takıl hayatını yaşa 🤗
Öyle yapacağım
Evet öğrenir. Hatta tanıdık bir bankacı arkadaşı varsa numaranı ev adresini varsa iş adresini herseyine ulaşır
Evet öğrenebilir genelde şifreli şekilde yazıyor ama kalan boşlukları sallamasyon doldurabilir birde ibanda isim soy isimde istiyor diye biliyordum
Genelde bu sebepten papara hesabı kullanıyorlardı ona da artık kişisel bilgiler geldi diye biliyorum kimlik gibi
Evet tabiki, eft/havale yaparken adın ve soyadın zaten çıkar
Adının baş harfi ve soyadının baş harfini ogrenebilir
Hayır öğrenemez lakin adını soy adını bilmezse gönderemez ☺️
Öğrenir havale yaparken IBAN girdiginde isim soy isim birkaç harfi çıkıyor ordan ulaşabilir
Aynı bankadan havale göndereceği zaman adın çıkıyor zaten
Kendin söylemesen baş harfleri Çomar ama söylemek zorundasın zaten göndereceğin kişi ona göre ismini soy ismini giriyor
Yazım yanlışı olmuşta sen ne diye fotoğraf atıyorsun onu anlamadım
Kardeşim varsa bir ihtiyacın biz elimizden geldiği kadar yardımcı olalım sana öyle adi insanlara bedenini para karşılığı gösterme onun ben sıfatına bu işin ayıbı falan yok ben bir kardeşin olarak ufak bir yardımda bulanayım öyle kişilere o fırsatı verip yararlandırma kendinden
Atmiycam pişmanım
Böyle bir şey düşündüğüm için
Düşünme zaten bedenin senin özelin öyle bir parayı teklif eden her kimse onu burada ifşa et ya da bana yaz ismini ben o şrsfsize ne gerekirse kendim yapayım
Yok yok öyle değil şimdi ben bir soru sordum
Sonra da alakasız şeyler yazdı
Kilomu boyumu sordu
Ben ilkte anlamadım
Sonra başka şeyler sordu
Cevap vermedim geri kafalı misin bunda bir şey yok dedi
Sonra da şey dedi para vereyim nude at dedi
Ben hayır dedim ama şimdi düşünmedim desemde yalan olur
Para sanırım cazip geldi 😢
Ya yapma şimdi cazip gelmesin kendine saygın olsun sonra bunun büyük pişmanlığını yaşardın birde o teklif etmiş zaten
Pişman oldum bunu düşündüğüm için
Bugün oldu bugün pişman oldum
Kim o peki ismini özelden yazarmışın bana
Bu zaten alışkanlık yapar para o kadar tatlı gelir işte
Evini bile ögrenebilir
Sadece baş harflerini öğrenir
Hayirr
Öğrenir
Ögrenir
Evet...
Ismni vermeden zaten parayı atamaz da sen neden böyle bisey yapiyosun ki borç filan bul skistiysan
Yapmiycam
Yapmicagini anladim bu durumu bile neden düşündüğünü soruyorum para bulabilecek kimsen yokmu
Yokk
Nekadara satılıktır fotogradi
Kendimi kötü hissediyorum
Böyle bir şey yapmayacaktim o dedi
Aklımda bile yoktu
Internetten tanıştığın biri heralde neden böyle birsey teklif etti snaa
Yok ben buradan bir soru sordum paraya ihtiyacın var mı dedi var da neden dedim böyle böyle yaparsan sana atarım dedi yok dedim geri kafalisin dedi
Ne alaka bunun geri kafalilikla
Sonra
Bence beni manipüle etmek istiyordu
Bencede kaça gidiyorsun sen
20 yaşındayım üni 2
Üniversite online değil mi suanda
Hibrit
Hangi üniversitedesin ki
İstanbul'da yaşıyorum İstanbul'da okuyorum
Hee ailenle kalıyorsun yani
Değişiyor
Nasil yani anlmadim
Ailemle kalıyorum ama bazen bunaldıhimda tek kalıyorum
Anlatmak istersen dinlerim. neden bunalıma giriyorsun ki
Tek kalmayı seviyorum
Tek kalmayı bende severim de herzman degil ama hayatinda güvenebileceğin biri var mı
Ne gibi güven
Hani herseyini anlatabildiğim zor durumda yaninda olan hiç arkadssin var mı
Arkadaş çok
Oyle değil herseyi konusabildigin biri
Ben bir şeylerimi anlatmayı sevmiyorum
Peki nasıl çözüyor sun sorunlarini
İçime atıyorum
Peki nereye kadar böyle gidicek birgun patlican
İyi gidiyor
Mutluysan skinti yok ozman
:)))
Be i takıp edermisin