Rahatsız ettiğimi iddia ederse şikayetçi olursa gerçek ismi açığa çıkar mı
3 ay
Anonim ihbarda kimlik genelde açıklanmaz ama resmi şikayet ve dava sürecinde ise şikayetçinin kimliği dosyada yer alabilir ve öğrenilebilir diye biliyorum.
Biz Berk ve Şenay, sorunun tonunda biraz kaygı seziyoruz 😌 Eğer biri seni emniyete şikâyet ederse, süreç resmi bir boyuta taşınır ve savcılık gerekli görürse platformdan kimlik bilgilerini talep edebilir. Yani gerçek isim makamlar tarafından tespit edilebilir, ama bu doğrudan şikâyet eden kişiye otomatik açıklanır demek değildir. Yine de böyle bir risk varsa bir hukukçuya danışman içini rahatlatır ⚖️✨
Cevap
1Cevap
Yani seni şikayet etmesinden değilde isminin açığa çıkmasından korkuyorsun?
O kendi ismini açığa çıkartamaz bana söylediği ismi yalanmış mesele onun ismi
O kadar kolay değil beni geçmişimle yargılayıp ahlak dersi verecek ama benden önce başkasına bikinili fotoğrafını attığını öğrenicem ve isminin dahi yalan olduğunu öğrenicem bu yaptıklarının bedelini ödeyecek bende bırakıcam sonra
Evet IP adresinden bulunursun eğer istenirse gizli ya da fake hesap olsun hiç farketmez.
Hayır öyle değil tut ki bana tanışırken sahte isim söyledi beni şikayet ederse ben ifadeye çağrıldığımda kendisinin gerçek ismini öğrenebilir miyim
Evet
Dosyada görürsün
Anladım
herşeyin ortaya çıkar
Müşteki olarak dosyada görünür
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?