AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
65Cevap
Yuh nasıl insanmış. Hiç tanımadığım birisi olsa bile yardım ederim.
seninle ciddi düşünmüyormuş bunu anlamış oldun ama dünyada bisürü erkek var
Allah kimseyi başka bir kimseye muhtaç etmesin.
Sağlamalı da sağlayamıyorsa da çok sorun değil bence
Evlenmeden olmaz cünkü cogu kizlar para alir ama destek saglamaz
Yeni bi sevgililikse sorun olur evet ama eskiye dayalı bir birliktelikse yardımcı olmali ama şunu diyeyim bu benim fikrim gider merdiven silerim erkekden para istemem yanlış anlama lütfen bu benim fikrim
Ayol benim öğrenci evimin kirasını ödemişliği bile var.
Ayrıl tabi hiç düşünme, sağlamalıdır yeri gelir o yeri gelir sen az veya çok önemli değil önemli olan yanında olduğunu göstermesi demek ki umrunda degilsin, değer vermiyor sana 🤬🤬🤬
Zaten kafanda bitirmişsin destek arıyorsun… karşı tarafın durumundan bahsetmemişsin, bu konu tek taraflı olmaz… belki daha zor durumda yansıtmıyor olabilir… erkekler herşeyi paylaşmaz… içinde yaşar
Sevgililer birbirine maddi destek sağlamak zorunda cimri insanla kızlar sevgili kalamaz
Millet kredi kartını veriyor be sevgilisine. Tabii ki ayrılmalısın
Sen veriyor musun
Bana vermiyor biri anlattı kredi kartını vermiş s*lk
Yani kredi kartını verse kız arkadaşım ben utanırım ya
@met96 erkek veren
Maalesef erkeklerin şansı çok az
Enayilik. Kızın yaptığı da gurursuzluk. Seks işçisi daha ahlaklı bunlardan.
Ayrılmalısın bir erkek her zaman elinde bir lokma varsa yarısını sevdiğine verebilmeli
Demek ki enayilik kanına işlemiş
Enayilik değil insan gerçekten sevdiği birinin kötü bir halde kalmasını kabullenmemeli zaten bu durumu kabuleniyorsa gerçekten sevmiyordur bununda kızı erkeği olmaz
Konuya "bir erkek" diye girmen mantıksız
Sorunun konusu erkek zaten
19 yaşında biri Bir erkekle birlikte ilişki girdiğin de 2 yıl sonra komando muayene de çıkar mı
Çocuk Ken cinsel saldırı ya uğrayan komando muayene de çıkar mı
Çocuğun parası var mı? Maddi durumu onu hiç sorguladın mı
git calis a q erkek parasi yiyecegine asalak gibi git calis kendi parani kazan kendi ihtiyaclarini kendin al zaten bu sebepten ayrilacaksan ayrilki senin gibi bir yiyiciden kurtulsun :D :D :D
yani değerlendirmek sana kalmış ama karşıdaki insanında maddi durumunu göz önüne alıp düşünmeni tavsiye ederim
Evi geçindirecek olan erkek ciddi evlenmeyi düşünen erkek sevgilisine maddi manevi destek sağlamalı ki kadının sevgisinden şüphe etmiyorsa.
Ben hasta halimle garsonluk ve temizlik yapıyordum öğrenci olmama rağmen. Senden daha fakirdim muhtemelen. Ama kimseden tek kuruş istemedim. Sen de iş bul çalış ayıp bir şey bir erkeğe dilenmek.
İstemek ayıp bişey eşin değil sonuçta ama sevgilisi onun durumunu görüyorsa elinden geli mutlaka yapar bence hani senin gibi hasta iken ogreci iken yardım eder eski sevgilim kendisi beni zorla üniversite sınavına soktu girdim kazandım durumumu bildiği için bana çok destek çıktı burs buldu kendisi iş bukdu her ay bana para yatirirdırdı ben istemesem de yatırdı zaten kendi zorla okuttu beni
@mfhyrdhjd bana erkeklerin kadınlara yatırım yapması doğru gelmiyor. Hayatım boyunca bir erkekten su parası dahi istemedim. Onurlu bir şekilde gittim ölüm döşeğinde de olsa çalıştım, canım çıkana kadar temizlik yaptım. Soru sahibi de iş beğenmemezlik yapacağına gidip bir yerde temizlik garsonluk vb. yapabilir. Bir sürü insan çalışıyor ama kimse keyfinden yapmıyor bunu. Mecbur kaldıkları için yapıyorlar. Gerçi şöyle bir durum da var. Her ne kadar onurlu ve şerefli davransam da, en zor anlarımda bile kimseye muhtaç kalmasam da, güzelliğimle her erkeği büyülememe rağmen birçok zaman kıymetin bilinmedi ne yazık ki. Erkekler yatırım yaptıkları kadınları güzel olmasa da, iyi ya da başarılı bir insan olmasa da daha çok el üstünde tutuyor tabii, burası ayrı. Yine de ben gururlu bir insan olduğum için bu durumu bilmeme rağmen kimsenin parasının peşinde değilim. Umarım her kadın bu şekilde düşünür bir gün.
Eğer iki günlük bir eğlenceyse kimse yardım etmek zorunda değil etmesinide bekleme ama evliliğe giden ciddi bir şeyse ayrıl bence
Zor günümde yanımda olmayanın yanımda işi olmaz.
Umursamıyor ise sıkıntı elinden bir şey gelmiyor ise yapacak bir şey yok
İhtiyacın varsa çalışmalısın kimseye minnet etme hayatında ki insan bile olsa..
neden sağlasın ki kimse kimseye bakmak zorunda değil bence
Ya varya şöyle bir durumda bile destek olmamış ya derhal hayatından kov valla
Bu herşeyden önce insanlıktır evet zorunda değil fakat seven insan sevdiğine kıyamaz tanımadığın birine bile yeri gelir yardım edersin bunu göz önüne alarak düşün
Mal misin mk tabi ayrılcan o adamla hala birlikte oluyorsan ne diyim sana
Kesinlikle destek olmalı. Bunu ciddi söylüyorum. Ufak tefek düzenli destek yolayabilirim
3 aydır bir bardak cayini içmedim oda teklif etmedi
Ablam nerden buluyorsunuz bunları
Öyle bide havasindan geçilmiyo
Bunlarda yanlış anlamayın ama dizlerinde hatası var. Ben bir insanla oturduğum zaman yarım saat konuşabiliyorsam kişiliğini karakterini çözebiliyorum. Nötür mesajlar alıyorsam direk uzaklaşıyorum çünkü zamanım çok kıymetli bi insan olup olmıcağına dair en net mesajları en başta veriyor ve bu aşamada acımasız olmak hem zamandan hem emekten kazandırıyor. Bir adam bir hanımla oturduğunda sandalyesini çekmiyorsa ne biliyim belli incelikleri yapmıyorsa direk kaçın. Mesele çay kahve meselesi değil inanki değer meselesi
Hesabı hep sana mı ödetiyor alman usulü mü
Erkek adam kadına hesap mı ödetir ya
Kedilerim den köpeğim den bunu beklemem ekonomik özgürlüğü olmadığı için kadına hesap ödemem diyen erkekler kadını evcil hayvanı olarak görür.
Ne alaka arkadaşım? Yani kadını kediye köpeğe nasıl bağladın? Bu ne eril bir zihniyet
Neden kadının hesap ödemesine karşısın senin hesabını sürekli bir kadın ödese sen kendini ezik hissetmez misin amacın kadını ezmek mi
@met96 çok haklısınız ama bunu cahiller anlamaz
Maalesef öyle bu durum dan memnun olan kadın da çok
@met96 ben kadın olduğum halde utanıyorum bunlardan.
Ne güzel keşke herkes sizin gibi gururlu olsa
@met96 teşekkür ederim.
O zaman tek amaci cinssllik. Ben vereyim ya ne kadar lazim?
Maaşa bağlamamak kaydıyla olabilir evet.
Ayrıl kayıtsız kalması kötü
Destek sağlamak zorunda değil
Karaktersizmiş hakkaten
Erkek kadına sağlamalı elbette.
Gerektiği yerde olabilir pektabii
Evet imkanı varsa sağlamalı
Sıkıntını umursamaması sıkıntı para dan önce
Eğer ilişkileri bir boyutta ise evet sağlayabilir
Mecbur değiller bence
Tercih meselesi ben isterim maddi destek
Ne verdin de ne alacaksın
Ayrıl bence yani umrunda olmaması hiç hoş değil
Abartmadan evet
Durduğun kabahat. Hemen ayrıl bence. 😏
sevgilin çalışıyormu parası var mı
İhtiyaç anında sağlamalı
Evet saglamalai
sağlamalı kesinlikle anca beraber kanca beraber
Güvensizlik var demek
Zor zamanlarında olabilir
Saglamali tabi ki
İmkan varsa sağlamalı tabiki
Maddi ve manevi mutlaka destek olunmalı.
olmalı
Zor günde yoksa hiç olmasin ayril tabikii
sağlamalı bence
İsterse okey ama kimseye ihtiyacımız yok
Bence vardır
Sağlamalı
Sorun
Öyle bişey yok bende yardım etmem
Sevgilin ya hani edersin