Sevgililer birbirine manevi destekte bulunmalı.. Kişi; Maddi desteği ilk olarak anne baba kardeş aile akraba eş dostta, son çare olarak sevgilide aramalı.. Zaten sevgililik aşamasında araya maddiyat girince ilişkinin boyutu karşılıklı çıkar ilişkisine dönüşür.. Hele ki bu ilişki uzun süreli ciddi bir boyutta geçmemiş ise çiftler birbirine karşı maddi destek düşüncesi içine girmemeli.. Yarın öbür gün ilişki bitme aşamasına gelirse yapılan maddi destekler yüze vurulur. yüz göz olunur.. Bence
Çok para konularına girmeme taraftarıyım, olay akışına göre ters tepebilir. Ama ani bir ihtiyaç hâlinde tabi ki de birbirini desteklemek güzel olur. Ani ihtiyaç saçma bir sebep olmamalı. Ev ya da araba alacaktır, belki de kendine iş yeri açmak istiyordur destek olunabilir ama kredi kartı borcumu öde, benim için kredi çek filan en nefret ettiğim durumlardır.
Ben bulunmam. Bana da bulunmasını beklemem. Nikahlı kocam olsa onun maaşı benim maaşım benim maaşım benim maaşım olurdu. 😂😂😂😂 şaka bir yana sevgililiği gerçek bir ilişki olarak görmüyorum. Evli olsak her şey ortak olurdu. Birlikte borca girer birlikte öderdik. Sevgililikte yanlış buluyorum.
Bulunmamalı. Maddi desteği insan ancak ailesine, eşine bulunmalı. Onun haricinde borç alıp, verme durumlarına sıcak bakmıyorum. Sevgilim benden borç isterse o an gözümden düşer zaten. Başka birini bulamamış mı da gelip benden istiyor? Basbayağı parasal yönden sömürme derdinde işte...
Karşılıksız yapılan bir yardım olarak gerçekten desteğe ihtiyacı var ise edilmeli, sevgili veya değil fark etmez. Ama karşı tarafı sömürmek, parasının büyük meblağlarını yemek ya da yedirmek gibi durumlarda henüz sevgiliyken -yani hiç bir şeyken- para harcanması saçma geliyor bana
Ben ediyorum Sevğilim olduğunda Tabiki her şey mantıklı ise. Olması gerekende bu zaten. İyi gün Dostu ya da Sevğilisi değiliz. Biz Trabzon Araklılıyız Kalbimizi Isıtan Prensese ömrümüzü verdiğimiz gibi Servetimizide veririz. Hayat birliktelikte anlam kazanıyor İyi günde kötü günde. Sevğilimizde olsa elinden tuttuysak boşa gönül eğlendirmek için tutmamışızdır değer gördüğümüz için verdiğimiz için.
Güven varsa evet, karşıdaki insanın her durumda tepkisi tahmin ediliyor ona gözü kapalı guveniliyorsa vs her şeyi paylaşabilir insan bence. Ama güvenilmez, dalavereci sürekli yalan atan, bahane ureten, pek de ilgilenmeyen biriyse biraz düşünmek gerek bence. Çünkü para değil bence önemli olan, insan kendini değersiz ve sal ak gibi hissedebilir. Değmez insanlar hep moralini düşürür insanın. Modunu düşürür. Değecek insan da iyi ki dedirtir
Her türlü destekte bulunmali bence , ben maddi manevi destek olurum arkadaslarima ve severek yardim ederim , konu sevgili olunca bi adim önde olur , gelecekteki es olabilirde o sevgili , maddi destekte bulundugum hic kimseye de sormam niye lazim diye , soracaksan yardim etme daha iyi.
ettim, ederim. Etmeli mi orası tartisilir kime göre neye göre. Ama ben ettim daha dogrusu karsılıklıydı. Ben ona harçlık veriyodum, o bana o zamanlar içtigim sigaradan alıyodu. Ben parası yokken para veriyodum o dolmus paralarını ödüyodu altta kalmıyodu yani birbirimizi tamamlıyoduk ki bence de öyle de olmalı.
Evet ben sevgilimden 80 bin tl aldım. Tek maça oynadım yattı oda ama olsun seviyoruz birbirimizi. Bu soru niye bu kadar görüş almış, ben sorsam gelmezsiniz ibn*ler
Bence etmeli bugün erkek arkadaşım param az kaldı şuraya gidemeyebiliriz yarın dedi bende ibanını at yollayim dedim şimdilik gerek yok dedi o da ama oldugu zaman söyle dedim yani ben büyük konuşmayim ama hiç istemem ne sevgilimden ne erkek arkadaşımdan ama karşımda biri zordaysa ben yardım ederim hele ki sevdigim insana daha çok
Eğer geçici bir ilişki değilse ciddiyse gerçekten seviyorsam değer veriyorsam her yönden destek olurum ki bence olunmalı sonuçta bir hayatı paylaşma kararı almışsınız ben sevdiğim insan için her şeyi yaparım
Hayır. Kimse kimsenin üzerine binmemeli. Sonuçta sevgililer birbirlerinden önce de varlardı. Demek ki birbirlerine maddi olarak yaslanmadan da hayatlarını devam ettirebilirler. Birbirlerinden önce bunu başarabildiler çünkü
Çiftlerin birbirlerinin maddiyatına ihtiyaç duymayacak şekilde yaşama özeni göstermeleri gerekir. Bu yanlış anlaşılmaları önler ama her zaman birbirine destek olmak gerekebilir. Bu da gönülden gelerek yapılmalıdır ve suistimal edilmemelidir.
Niye bana öğle biri denk gelmio demiyorum ben utanırım o yüzden olmaz ama öyle yanlış kişilere iyi kalpli insanların aşık olup destek verdiğini o kişinin iyi niyetini kullanıp parasını yediğini gördüm.
Gerçek anlamda sevgililer arasında maddi ve manevi şeylerin herhangi bir bahsi söz konusu olamaz. Ayrıca iki taraf, birbirlerine taşıyabileceklerinden fazla biçimde yüklenmmelidir. Bence.
Ciddi ve ileriye dönük bir ilişkiyse evet ama laylaylom şeyler için asla bir de ne kadar maddi yardımdan bahsediyoruz o da önemli kalkıp da bana 50 bin kredi çek derse olmaz
hayır bulnmamalı dersek sevgilin varsa karşılıklı olarak maddi desteğiniz varsa birbirinize maddi desteği mi keseceksiniz? Laf olsun torba dolsun exper point olsun... report ediyorum sorunu
İhtiyaç varsa tabi bulunmalı ama bu içten gelerek olmalı, eğer borç olarak alınıyorsa ve geri ödeneceği söyleniyorsa ödenmeli, diğer türlü vericem diyip vermemekle suistimal edilmemeli
İhtiyacı olduğu her an maddi, manevi yardımcı olurum tabi ki. Birini hayatıma alırsam o benim, her şeyim oluyor. İster sevgili, ister arkadaş kötü gününde yanında değilsem neden varım ki..
Para alışverişi çok hassas bir durumdur. Ve istismara da açık olduğu için ilişkiye ciddi zarar verebilir. Maddi alışveriş için son düşünülecek kişilerden olması mantıklı olacaktır.
insanlara güvenmiyorum, şu an maddi durumum kötü fakat iyi olsa bile güvenmediğim için etmezdim, önce o güveni sağlamalı ki bunun için çok zaman geçmesi lazım.
Hayir etmem cunku genelde bu maddi yardim hep erkeklerden beklenir bizim ulkenin kizlari bankamatik olarak goruyorlar saniyorlarki erkekler gece para basiyor