Ailevi sorunlarım var sadece annemle tek başımıza kaldık , evde yiyecek bişeyimiz yoktu sevgilime söyledim umrunda olmadı bu adamdan ayrılmalı miyim zor gunumde yoktu
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Para & Ekonomi konusunda 22,9b cevap paylaştı.
u +1 yılBir ilişkide maddi destek konusu oldukça hassas bir konudur. Her ne kadar sevgililer birbirlerine destek olmak istese de, bu durum her zaman kolay olmayabilir ve maddi destek sağlamanın birçok farklı yolu olabilir.
İlişkide maddi destek konusunda ortak bir anlayış olması önemlidir. Eğer bir sevgili, diğerinin maddi desteğe ihtiyacı olduğunu fark ederse, bu konuda konuşarak bir çözüm yolu bulabilirler. Bu, bir sevgilinin diğerine para vermesi anlamına gelmeyebilir, belki de birlikte bir bütçe planı oluşturarak daha verimli bir şekilde para harcamak mümkün olabilir.
Ancak, sevgililerin birbirlerine maddi destek sağlaması bir zorunluluk değildir ve bunun eksikliği bir sorun olarak görülmemelidir. Her bireyin kendi sorumlulukları ve öncelikleri olabilir ve maddi destek verememek normal bir durumdur. İlişkide bu konuda anlayış ve dürüstlük önemlidir.
Sonuç olarak, sevgililer arasında maddi destek sağlama konusu kişisel tercihler ve koşullara bağlıdır. Her iki taraf da bu konuda rahat ve mutlu hissediyorsa, maddi destek sağlamama durumu bir sorun olarak görülmemelidir. Ancak, bu konuda bir anlaşmazlık varsa, açık bir şekilde konuşarak çözüm yolları aramak en doğru yaklaşım olacaktır.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Para & Ekonomi konusunda 528 cevap paylaştı.
+1 yılBöyle bir durumda sevgilin olarak değil insani görev olarak yardım etmek gerekir. İnsanların iyi ve muhtaç halleri olabilir normal bir şey bu durum eminim bu soruyu il, ilçe, mahalle ve sokak ismi vererek bir avm önünde bekliyorum Allah rızası için evimize bir kaç parça yiyecek alacak birisi var mı? Diye sorsan belkide bir çok kişi yardım etmek için gelip evinin alış verişini yapardı.
11 Yorumla
Evlilik dışında çiftlerin arasında para alışverişi olmasını asla doğru bulmuyorum. Konusunun geçmesi bile beni rahatsız eder. Hadi sen bi hataya düşmüş ona durumunu belli etmişsin, umursamaması da cok kırıcı. Sevgilisine maddi destek sağlamak zorunda değil bir insan. Bu yüzden bu durumlara zemin hazırlamamak için hiç konusunun açılmaması en doğrusu bence
01 Yorumla
- Para & Ekonomi konusunda 392 cevap paylaştı.
+1 yılBöyle bir şey yapmak zorunda değil kimse kimseye. Evlilik olur ya da beraber yaşamak gibi bir durum olur ya da en kötü ihtimalle paraya ihtiyacı vardır bir tarafın o zaman destek olur o başka konu. Fakat bu problem haline gelmemeli. Keyifli geceler...
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
68
Cevap
63Cevap
1 yılBilmem herkes şu an bence yanlış düşünüyor sevgilim 37 yaşında ben ise 26 sürekli herşeyi benim ödememi istiyor ben annemle ikimiz yasiyoruz babam yok benim evimi istediği gibi kullanıyor kendi evi gibi dolapta herseyimiz var Allah'a şükür alıyoruz ama maddi durumumuz iyi değil annem çalışıyor bende çalışıyorum kendisinin 4 tane abisi var hepsinin maddi durumu iyi ve 2 tanesi yurtdışında maaşları gelirleri çok iyi annesi falan emekli kendisi çalışıyor gel gelelim 3 seneyi geçti ilişkimiz sürekli gelir bize yeriz içeriz istediğimiz gibi kendisi evinde tek başına yatakta yatamaz 5 kız yegenleriyle bı yatakta hayatlar doğalgaz yoktur sobayla isinirlar rahat duş alamaz istediği gibi haliyle yiyip içemez böyle ama ben onca mekana oraya buraya götürmeme rağmen evimi kendi evi gibi kullanmasına rağmen 1 seneye yakındır çalışıyor hep benim onun bungalova götürmemi bekliyor günlüğü 7 bin TL falan nebilim gezdirmemi hediyeler almamı bekliyor sürekli ben onca yaptığıma rağmen artık dayanamadım ayrıldım dedim sen benim annemi bikere düşünüp benim annem için bişey yaptinmi yani bikere alışveriş yaptinmi bu eve konuşuosun kendisi çalışıp her sorudugumda 30 bin lira maaş alıp hepsiyle eve alışveriş yapıyorum diyen insan bana bungalova gidelim şunu bunu yapalım diyipte maddi durumumu ve benim annem çalışıyor onun annesi evde oturuyor abileri gonderiyor kendisi çalışıyor göz önünde bulundurup demesi lazimki yarı yarıya yapalım birlikte biseyler yapalım ama o öyle değil sen yap sen gotur diyor ben erkeğim 26 yaşındayim o 38 39 yaşında bayan ve tuhafıma gidiyor böyle yapması onca yaptığıma rağmen onun için kimsenin ailesi durumu kotuyken böyle birşeye izin vermez benim annem onu sevdi ama o mesela yediği içtiğini toplamayip heryerin dagitip annem topluyor ertesi gün umrunda olmuyo cikip gidiyo evden kadın 59 yaşında yani bu kız paralarını gizleyip benim harcama yapmami bekliyor hep onca yaptığıma rağmen biz hiç dışarıda bulusmuyoruz diyor beachlere bidunya yere götürdüm bizim disaridan daha güzel imkanimiz var diyorum ev bizim koskoca herseyimiz var gerçektende öyle Allah'a şükür ama kavga cikariyor sürekli artık dayanamadım ne isteidginide anlamadım ayrildim
00 Yorumlaİki sevgili arasında ciddi bir ilişki yoksa birbirlerine maddi destek sağlamak zorunda değiller.
Fakat senin durumun biraz farklı.
Böyle bir durum da maddi imkan varsa yardım edilmeli
Bir İnsanın maddi imkanı varsa karşısında ister sevgili olsun ister bir başka birisi insan kayıtsız kalmamalı zorda olana
Yardım etmeli.
Mesela seni yakından tanısam ben bile yardım ederdim..
Kayıtsız kalmazdım
En azından imkanı varsa sevgilinin sana nakit vermese bile markete gidip eve erzak alabilirdi.
Ama maddi imkanı yoksa sevgilinin anca kendi kendine yetebiliyorsa ondan yardım beklememelisin bu şartlarda62 Yorumla- +1 yıl
Ciddi ilişki olursa sağlanmalıymış. Manipülasyona bakkk :)))) Paragöz feminist gold digger lar iş başında.
- +1 yıl
Paragöz bir kızla değil sevgili, arkadaş bile olmam. Sizler yalnız kalmaktan başka hiçbir şeyi hak etmiyorsunuz.
+1 yılKaç süredir sevgilisininiz onu bilmiyoruz kaldı ki 1-2 yıldan beri sevgili olsanız bıle erkek arkadaşının sana yardım edebileceği bir zorunluğu yok ister eder ister etmez o onu ilgilendirir beklenti içine girmek yanlış.
Haklı ya da haksız yok ama şunu söyleyebilirim sevgilinden yardım beklemen yanlış şöyle düşün sevgilin olmasaydı ne yapacaktin?
Herkesin iyi kötü zamanları oluyor
Kendi ayaklarının üstünde durmak zorundasın güçlü ol Allah yardımcıniz olsun ❤️11 Yorumla- +1 yıl
Allah senden razı olsun. O kadar güzel yazmışsın ki. Normalde kızlara asla yardım etmem ama senin gibi düşünen bir kızla sevgili olsam zor zamanında yardım ederdim. Çünkü beklenti içinde değil, çünkü çıkarcı değil. Yanımda olsan sana sarılırdım. Yorumun çok hoşuma gitti. EİG seçilmeli kızlar içinde. Bir de benim yorumum EİG olmalı erkekler içinde bence.
Gizli Üye(30-35)+1 yılInsanligi olan yapar sevgili olmayla ilgili degil ki. Ben okurken tek kaliyordum. Bir erkek arkadas kendisi meslegini almis biriydi. Evime her gelişinde bir seylerle gelirdi. Domates, biber, portakal, cilek, makarna... Biraz alisveris yapar gelirdi, gerek yok derdim. Olsun bizde ogrenci olduk, gerek yok diyorsun ama var bilirim derdi. Hakkini helal et, Allah razi olsun derdim. Helali hoş olsun derdi. Yani bu biraz da insanlik. Detayi okuyunca annenle sana illa sevgilin diye degil, insanlik olarak yardim etmeli zaten. Ama icinde yoksa da zorlamanin anlami yok
60 Yorumla
+1 yılSevgili müessesesi, maddi yardımı zorunlu kılan bir müessese değil. Ama yardımına koşmayan sevgiliyi çöpe atacağı. poşete bile yazık diyebilirim. Adam olan, sevdiğini ya da sevgilisini rencide etmemek adına bir bakışından anlar eksiğini, gidermeye çalışır. Zor gününde yanında olmayan adamdan ne bekliyorsun? İyi gününde dosttan bol ne var? Asıl mesele yardıma ihtiyacın olduğuna destek çıkması. Maddi olsun, manevi olsun.
22 Yorumla- +1 yıl
+1 yılSevgilin ister maddi durumu iyi olsun ister kötü olsun eğer ki sevgilin Maddi durumu kötü olduğu için sana yardım edemiyo olsaydı başka bişey ama böyle bir istisna varsa bile sevgilinin bu konuda seni umursamaması demek zaten gelecekte ilişkinizde canı istediğinde sana gelecek ve istemediğinde kötü davrnabilecek olduğunun kanıtı denebilir. Sevgili dediğin sevdiği kadar umursar da yani.
20 Yorumla
+1 yılDaha konuya tıklamadan soruyu paragöz gold digger bir kızın sorduğunu anladım. Açlıktan gebereceksen olsan bile sana hiçbir şey almak zorunda değil kimse. Önce bunu o feminist kuş beynine yerleştir. 2. si kendiniz bir işe girip çalışabilirsiniz. Bunu düşünmek o kadar zor olmamalı. Sen ondan değil ama o senden ayrılmalı. Onu asla hak etmiyorsun. Ben olsam sna küfür edip ayrılırdım. Aslında senin gibi gold digger kızların yüzüne sağlam bir tükürmek gerekiyor. Net!!!
10 Yorumla
+1 yılYani sizinki gibi ekstra bir durumda arayıp sorması destek olması gerekirdi. Bu kadar umursamazlık cidden fazla. Bı de kaç aylık ilişkiniz var yeni diye düşünüyorum yoksa sizin durumu önceden bilip kendisi sorardı herhalde. Yani yeni başlayan bı ilişkide de kimse kimseye destek olmak zorunda değil aslinda
00 Yorumla
+1 yılMaddi destek sağlamalı bir şeyler alıp getirmeli ama
İlerleyen zamanda bunları senin başında kakacaksa gerek yok tabii ki
Ve aranızda ciddi bir şey yoksa o yüzden diye düşünüyorum idrak mı edemediği başka bir sorunum mu vardı
Onun da onu düşünüyorum şu an00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim babam da annemi aldattı evli bir kadınla üstelik o kadınla rahat hayat yaşamak için bizi beş parasız evden attı daha 15 yaşındaydim bize de kimse yardım etmedi. Insan "yakinlari" zor duruma düştüğünde onlara arkasını dönecekse "yakin" olmasının anlamı ne acaba
40 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 892 cevap paylaştı.
+1 yılNormal bir durumda buna hayır destek sağlamak zorunda değil derdim ama bu kadarı da çok fazla. İnsan nasıl sevgilisi açken tok yatabilir, nasıl vicdanı var inanması çok güç. Zor günde yanında olmayanın iyi gününde de yanında yeri yok
50 Yorumla
+1 yılNormal şartlarda öyle bir zorunluluğu elbette yok ama sizin durumunuz çok farklı tanımadığın insan bile tutar yardım etmek ister kadıkı onunla paylaşımşlarınız var.. böyle birinden olmaz.. böyle biri sadece iyi günde yanında olur...
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKesinlikle hayır diyorum. O kadar sevgilim oldu sözde cidddiydiler ama giden param oldu hep. Kimse kusura bakmasın da o imzayı atıp eşim olmadan en fazla lokantaya gidip yer içeriz o kadar. Kalkıp destek olamam. Yarın benden ayrılmayacağı garanti mi? Ben parayı kolay kazanmıyorum.
00 YorumlaO kadar kötü bir duruma sıradan bir insan bile elinden geldiğince yardımcı olur. Bunun sevgililer arası maddi destekle alakası yok. Pahalı hediyeler falan istemiyorsun konu yiyecek.
12 Yorumla
Soran+1 yılEvet yiyecek param bile yoktu destek olmadı
Senin durumunda olan birine bırak sevgiliyi arkadaşların bile yardım etmeli.
sevgilin böyle durumda yanında değilse ondan adam olmaz bence 🎈40 Yorumla
+1 yılSonra nankör çıkıyorlar yapmayın sağlamayın sağlatmayın da ayrıca zor zamanımda diyorsun bu sevgilin senin insanlıktan nasibini almamış insan olan yapar bunu birde kalkmış sevgilim diyorsun
20 Yorumla
+1 yılAdam gibi adam ne gerekiyorsa yapar. Bence bu işin kadını erkeği yok. Böyle şeylerin hesabı kitabıda olmaz gerekirse kendim aç kalırım sevdiceğime bakarım.
30 Yorumla
+1 yılBence para isteyen kadın itici geliyor kesinlikle ciddi bi ilişki içinde olamaz. Gerçekten ihtiyazın varsa zaten yardımcı olur kendisi olmuyorsa içinden gelerek o adam işe yaramaz ama sürekli de parasal mevzuların konuşulması ilişkide iyi olmaz
00 Yorumla
+1 yılAyrılmalı mıyım diye soracak kadar masum olmana ayrıca üzüldüm. Samimi olmadığın bir arkadaşına bile bunu söylediğinde eğer içinde insanlık varsa yardım eder. Böyle durumlarda aşkı kenara bırakıp aklınla düşünmelisin
06 Yorumla- +1 yıl
Ne masumu Allah aşkına. Bir insanın paraya çok ihtiyacı varsa gider tuvalet bile temizler. Ben en hasta halimle tedavi aşamasında kimseden 3 kuruş para istemedim. Babam bile bana tek kuruş para vermez bir de gidip başka bir adamdan para istemek... Bir kadın için ne kadar da yüz kızartıcı.
- +1 yıl
@Üyeismiyook111 yeterince açık belirtemedim galiba. Ben o gün için dedim. Evde yiyecek bir şey kalmamış. Aç mı dursun iş bulana kadar? Açlığa kaç gün dayanabilir?
Başta yazdığımda da bunu söylemek istemiştim. Benim cevabım ana başlıjtaki soruya değil, alt ayrıntı verilen kısımaydı. - +1 yıl
Borç olarak istese neyse ama sıranın geri ödemeye niyeti yok gibi
- +1 yıl
Soranın*
- +1 yıl
@Üyeismiyook111 belki de geri ödemeye niyeti vardır ama o detaylara girmemiştir. Olumsuz düşünmeyin boşverin
- +1 yıl
@Üyeismiyook111 bir şey daha diyecektim ama herkese açık ortamda söylemek yanlış olur
Kendini ona adadıysan o da kendini sana adadıysa erkek kadını korumalı. Maddi destek sağlamalı. Belli bir derecede ilgi göstermeli. Kadının sorumluluğu ise başka. Maddi değil. Erkek kadının parasını önemsemez.
00 YorumlaNormal şartlarda sıkıntı olur ama çalışmıyor ya da böyle bir durumda yanında olmayan insandan hayır gelemez bence yollarınızı ayırın
20 Yorumla
+1 yılNormalde karşıyım ama sen benim sevdiğim bir arkadaşım olsan bu durumda sana yardım ederdim o da edebilirdi insanlık hali böyle şey'ler yardım edince ölmezsin.
00 YorumlaBayandan maddi destek vermek zorunda değil erkekte saglamalı ama bir bayannında maddiyat istemesi daha büyük bir ayıptır. ve bugün ki zaman diliminde o kadar para iyici bayan varki güven yok bir bayan bir erkekten maddiyat isterse erkekte onda farklı şeyler ister sonuç olarak ya vereceksin ya da ayrilacan ayrılsan para iyici gözü ile bakılır verse de bacım gözü ile bakılır kullanılır atılirsın tabi bu sizin samimiyetine baglı bişey ama yüzde 99 böyle
01 Yorumla- +1 yıl
Srnin 1 yorumunu okudum senden sogudum tiksindim resmen yok erkegin seyini cikolataya bandirmak yok muzu sokup yedirmek sen ne pissin yaa
Bence sevgilinin imkanı varsa destek çıkmalı, ama imkanı yoksa tabi ki çıkmamalı. Herhangi bir geliri varsa yani sana diyebilir “aşkım paraya ihtiyacın var mı?” ya da ne bileyim destek olabilir.
ben sevgilim çalışmasına rağmen ona hesap ödetmiyorum çoğu zaman ben ödemeye çalışıyorum ki ay sonuna doğru veya o ay çok Alışveriş yapmışsa “paraya ihtiyacın var mı aşkım” diye sorarım ve ya üç dört günde bir abur cubur ile doldururum onu00 YorumlaBirini kullanmak ya da menfaat için olmayacaksa olabilir. Çünki hayat müşterektir. Sevgili dediğin ciddi biriyse ileride eşin olacaktır. Dengeli yardımlaşma bence mantıklı.
00 Yorumla
+1 yılEvde yiyecek bir şey yok beyanın doğru ise yardım etmeli tabii ki
Aranızdaki ilişkinin durumu bunu belirler.
Belli ki umursamıyor seni ve aileni. Senin derdin ile dertlenmiyor
00 Yorumla
+1 yılDuruma göre değişir bence. Ortak yaptığınız şeyler ve giderler için herkes katkıda bulunmalı. Ama özel kendiniz için yaptığınız şeylere para vermek istemeyedebilir. Kendinize alacağınız şey çok istediğiniz bir şeyse, karşı taraf katkıda bulunmak istemezse kırgınlık yaşanabilir.
00 YorumlaBirinden bir şey istemeyi sevmiyorum. Yerinde olsam ihtiyavım olduğunu da söylemezdim. Birazcık düşünceli olsa zaten kendi düşünürdü. Ama sen de okulun falan yoksa iş bulmaya çalış ya da annen sağlığı yerindeyse markette olsa bile çalışmaya çalışsın.
00 Yorumla
+1 yılBencede destek olmalı. İleriyi düşünüyorsa tabiki.
Ben olurdum. Para dediğin şey birisini mutlu ediyorsa kıymetlidir benim gözümde.10 Yorumla
+1 yılSevgilim olsun ya da olmasın ben şahsen böyle bir olay karşısında insanlık adına yardımcı olurdum
20 Yorumla
+1 yılAyrıl ondan
Nerden buluyonuz böyle odunlari
20 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 662 cevap paylaştı.
+1 yılkimse kimseye destek sağlamak zorunda değil ama sizin zor durumunuzda size yardımcı olmamış ayrılmak en doğrusu
00 Yorumla - Para & Ekonomi konusunda 451 cevap paylaştı.
+1 yılsevgili olsa dahi böyle bir şeyi yapmak zorunda değil, kaldı ki ikiniz de bir işe girip çalışabilrisiniz,
00 Yorumla Sağlamalı ama bu konuda dikkatli olunmalı bir taraf diğer tarafı sömürmemeli yani aldığınızı verdiğinizi bilin ve buna değip değmediğini gözlemleyin
00 Yorumla
+1 yılNormal şartlarda hayır derdim ama sizin durumunuzda 40kat yabancı bile olsa duyarsız kalmazdı. Böyle sevgi olmaz
01 Yorumla- +1 yıl
İnternete girecek parası olan bir insanın temel ihtiyaç olan yiyeceğe param yok demesi garip.
+1 yılMaddi destek sağlayınca acaba sömürülüyor muyum düşüncesinden, sağlayamayınca da suçluluk hissinden kurtulamayacağım için yalnızlıktan şaşmıyorum.
00 YorumlaBöyle bir durumda elbetteki yardım edilir, tanıyorsundur biliyorsundur... Art niyet yoktur yardım edilir...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSağlamamalı. Ben çok acısını çektim hala da çekiyorum ama senin durum istisna. İnsaniyet duygusu kabarması lazım, erkeğin vicdanlı merhametli olması gerekir. Bu da seni sahiplenmediği, benimsemediği anlamına gelir. Üzülerek de olsa ayrıl.
00 Yorumla
+1 yılGidip çalışın. Ağzını açıp bunu ona söylemek bile ne kadar onur kırıcı, hiç mi gururun yok?
10 Yorumla
+1 yılAyrıl değil sevgili insan insana yardım etmeli dar gününde be liyakatsiz srffzz ıt herî f
10 YorumlaYok yok devam et belki çok daha zor günlerde yardımcı olur 🙄
10 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 889 cevap paylaştı. Yapmak zorunda değil sana yardım etse 2 ay sonra ilişkin bitse adam kendini kötü hisseder
10 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 305 cevap paylaştı.
+1 yılKimseden asla bir şey bekleme çalış kimseye muhtaç olma beklentiler daima üzer
10 Yorumla
+1 yılYani destek olmak mecburiyetinde değil belki ama böyle bir zamanda eğer yanında değilse umurunda bile olmadıysan o da senin umurunda olmasın direk yolunu ayır
00 Yorumla
+1 yılKesinlikle asla aile değiller ki tam fiyasko
00 Yorumla
+1 yılErkek 50 lira borç istese soğudum ayrılıyorum diyen kızlar erkeksen maddi destek bekliyor:d
02 Yorumla- +1 yıl
Ne alaka abi ya ben gerektiğinde 500 tl lik hesabı ödüyorum benim yerime onun durumu iyi olsa o öderdi zor değil
- +1 yıl
Sen öyle olmayabilirsin ama hemcinslerinin çoğu öyle sevgilim benden borç istedi ondan soğudum, hesabımı odemedi ondan soğudum diyen çok kaaşar kadın var :d
+1 yılE yani Bi zahmet bugün bu halde yanında olmucaksa s... Et. Bence
00 Yorumlasevgılın elınden gelırse yapardı. konu para mı sadece?
01 Yorumla
+1 yılVefa güzelliktir, vefa fedakarlıktır , vefa paylaşımdır vefa her şeydir.
00 Yorumla
+1 yılÖncelikle sen o adamın eşi değilsin yardım etmek gibi bir zorunluluğu yok.
00 Yorumla
+1 yılvarsa her iki tarafda elinden gelen yardımı yapmalı bence
00 Yorumlacikmali ama demekki seni sevmiyor kendin caliş kimseye muhtac olma bence
00 Yorumla
+1 yılGerekirse evet sağlamalı ama bunun kadını erkeği olmadan sağlanmalı.
00 Yorumla
+1 yılOnu bilmem de kadına zarar veren erkek her istediğini alır
00 Yorumla
+1 yılSebebini sormak lazım ama maddi sıkıntı yoksa ve destek olmazsa ilk durakta indirmek gerekli
06 Yorumla- +1 yıl
Hiçbir erkek bir kadına para vermek zorunda değil. Kadınlar da erkeklere aynı şekilde.
- +1 yıl
Zorunluluk değil insanlık diyelim
- +1 yıl
İnsanlıkla da ilgisi yok borç olarak verse neyse. Dilenci gibi erkeğe yamanmak nedir ya bu nasıl bir yüzsüzlük. Babam paramı çaldı, zaten kimsem yoktu, ben ölüm döşeğinde dahi çalıştım, temizlik yaptım 3 kuruş para için. Üniversite öğrencisi olmama rağmen hem de. Paraya ihtiyacı olan insan gider şerefiyle çalışır. Millete kendini yamamaya çalışmaz. Bunlarınki şımarıklık, görgüsüzlük. Allah ıslah etsin.
- +1 yıl
Oda farklı Bi bakış açısı
- +1 yıl
Doğru olan bu. İnternete girecek parası var ama yiyecek parasını sevgilisinden talep ediyor. Çok ilginç.
- +1 yıl
Hadi diyelim ki gerçekten parası yok, yine birisinden para istemesi normal bir insanın yapacağı bir davranış değil. Sokaktaki dilenciden farkları kalmamış. Paraya gerçekten ihtiyacı olan insan gider çalışır. Bu kadar.
Gizli Üye(30-35)+1 yılO adam sana sahip cikmaz. Evlensemizde sen yanliz bir evliligi yükleneceksin baştan belli. Yol ver gitsin. Sebebini sorarsada seni denemek icin soylemistim baktim orali değilsin sogudum de.
00 Yorumla
+1 yılSağlayabilir de sağlamayabilir de. Bu ilişkinin seyrine göre değişir
00 Yorumla
+1 yılBöyle bir durumda yanında değilse hiçbir zaman da olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılsevgili diye bir şey yok artık. FB var. Sevgili olucak bir şey kalmadı ortada... evleniceksen zaten bir imzaya bakıyor. Evlenmek istesen sevgili olmana gerek kalmaz.
00 Yorumla
+1 yılbence yardım etmeli ya nasıl olsa sevdiği insan sevdiğine yardım etmek ister
00 Yorumla- Devamını Gör (71)
Devamını Gör(116)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Para & Ekonomi > Sorular > Sevgililer birbirine maddi destek sağlamalı mı, sağlamıyorsa bu bir sorun mu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler