- Kıyma 230
- Kemikli et 220
- Kırmızı et
- Tavuk 49tl
Ve daha bir çok şeye zam geldi ve gelmeye devam ediyor 😞
Bu zamların sonu ne olacak?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Ve daha bir çok şeye zam geldi ve gelmeye devam ediyor 😞
Bu zamların sonu ne olacak?
Mayıs kurtuluş şansımız ha olmazsa bizim neslimiz yani düzelmez ülke 50 sene bizde yaşlanırız gençliğimiz gider yaşamadan. Gelenler ekonomiyi tamamen düzeltemeyecek belki ama zamanla taşlar yerine oturacak. 20 yıllık enkaz kolay kalkmayacak.
Cevap
10Cevap
Maalesef bu zamların sonu yok. Halkta ağzını açmıyor devlette bisey yapmıyor. Onçin bisey beklemesin kimse.
Her gün zam geliyor , bende çok şikayetçiyim ancak Yurt dışı ile kıyaslayınca bi tık daha iyiyiz.
Birde Malta'yı dene istersen 😅 o bahsettigin ülkeler yüksek miktar maaş sağlıyor ve haliyle her sey pahali görünüyor.
Malta ortalama olarak 1500€ maaş veren bir ülke. Orada 1kg organik domates 0,49€ salkım cinsi küçük domatesler 0,59€ doğranmamış normal patates 0,35€ portakal 0,89€ üzüm 1,29€ muz 0,49-1,29€ daha bir çok fiyat var ama benim gördüklerim bunlar.
Ben isviçrede yaşıyorum. Burada da fiyatlar yüksek ama bizim aldığımız maaşlarda yüksek. Burada kalifiyesiz bir insan bile 3500 frank civarinda maasi cok rahat alabilir. Daha söylenecek çok şey var ama bu kadarı yeter umarım m
Bugün baktım. Tarım Kredi Kooperatif Market'te kuşbaşı et 309 liraydı. :)) Zamların sonu olmayacak...
Ayağınızı yorganınıza göre uzatın zor dönemler olur öyle
Kendimiz bir şey üretmeyip sağdan soldan gelenleri tükettiğimiz sürece az bile bu zamlar
temmuzda maaslara zam demisler. eger bu sacmaligi yaparlarsa bakin neler olacak
Halk bilinçli olarak farkirleştiriliyor dostum şu an bı ev almak hayali ama yabancılara satmak serbes oldu kisaca bu işin sonu kendi ülkemde mülteci olmak cahil halk sağolsun at gözlüğünü inatla çıkarmıyor
Bitmeyecek. Üretim arttırılıp piyasa muallak olmaktan kurtarılmadıkça ekonomi düzelmez.
350 TL ye aldım geçen hafta kıymayı metrodan.
insallah sevimden sonra guzellesir
Temmuz dada zam gelecek
Olsun almanya bizi kıskanıyo öyle demee
Mayısta düzen değişmezse bu günler iyi günlerimiz
kimse ses çıkarmıyor
Zamların sonu gelmeyecek.
Kıyma nerde 230? Biz de alalım.
Akpye oy verirseniz daha çok sürünürsünüz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?