Kara para aklayıp vergi kaçırıp daha sonrada hiç bir şey olmamış gibi yüzümüze gülen bu fenomenlerin hali ne olacak? Vampir gibi Türk paralarını yerken bizlerde çekirdeklerimizi alıp izleyecek miyiz?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kara para aklayıp vergi kaçırıp daha sonrada hiç bir şey olmamış gibi yüzümüze gülen bu fenomenlerin hali ne olacak? Vampir gibi Türk paralarını yerken bizlerde çekirdeklerimizi alıp izleyecek miyiz?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Hepsi yakalansın
Fenomenlerin arkasındaki güç ortaya çıkmadıkça hiçbir şey olmaz. Onlar sadece maşa. Sahipleri kaldığı yerden devam ediyor.
O Kadar haklısın ki..
Girdikleri delikten çıkamasınlar ama bunlar tek değil asıl o kara paraların sahiplerini de bulurlarsa kökü temizlenir
Bütün mal varlıklarına el koyup hazineye aktarsınlar.
Bizim kuruşu kuruşuna ödediğimiz vergileri devlet onlara af çıkartıyor..
Çok şey demek istiyorum ama konuşamıyoruz işte neyapalı..
Herkes güzellik salonu açsın hiç sekmez herkesin yüzlerce dairesi parası arabası oluyor.
Ülkenn bütün kan rezervelerini yediler
Bir ay içinde 9 milyon TL kazanıyor ve vergi kaçırıyor. Sadece internetten. YERSEN!
Ama bunlalra çanak tutan vardı tabi o gidince ülke içinde düzenleri bozuldu aslında hala daha var ama temizlemeye çalışıyyorlar birde çok kısasürede ne ara yükseliyorlar ve insaanlarda manyak gibi zliyorşar bunları
Evet kesinlikle..
Ki internetten kazanıyorlalr ama nasıl kakzanıyorlar insaanlalrı dolandırarak
Bizim halkımız gerçeçkten mal bak yani kimseyi ayırmuyorum kendimide ayırmıyorum bakmıyorum ama herşeye yalan yanlış hemen inanıyoruz
Takip etmeyin. Tıklamayın ki tıklanmayın.
Nerde sakat, asalaklar var para onlarda. Böylelerini iyi ünlü ediyoruz, alkış tutuyoruz
İlgi alanımın dışında
Wynen vergi kacakcilari
Bi şey olmaz iyi geceler 😴