Borç verdiğimi nasıl kanıtlarım?

Elinizde o parayı verdiğinize dair imzalı yazılı senet, belge, şahit ya da mesajlaşma uygulamalarında ki delil sayılabilecek ekran görüntüsü lazım eğer elden verdiniz ise yapacak bir şey yok verdiğiniz kişinin dürüstlüğüne kalmışsınız ne yazık ki...
Ara ve borcu ne zaman ödeyeceğini sor. O da buna cevap verirse doğal olarak senden borç aldığına dair yasal bir kanıt oluşur telefon görüşmesi.
Diğer alternatif mesaj yoluyla sor o da senden borç aldığını kabul edercesine bir cevap verirse bu da yasal olarak bir delil sayılır.
Cevap
6Cevap
İbandan attıysan açıklamaya borç yazabilirsin.
Bamka hesap ekstresi veya mesaj yoluyla veya
Mesaj yoluyla ya da banka ekstresiyle kanıtlayabilirsin ama oda sana borcu vardı ödedi de diye bilir buyuzden herzaman kim olursa olsun bankadan para gönderirken açıklama yazmayı unutmayın.
Borcunu alamıyorsan eğer gece vakti onun başının ucuna bir mermi bırakman yeterli diğer gün gelir verir borcunu
Reis ne gerek var böyle şeylere
Şerefsiz ve herhangi bir kayıt tutmadıysan kanıtlayamazsın
Hesaplar arası birde patronun borç listesinin fotosu var
Çok büyük para değilse peşine dusme
14 bin kadar
Uğraşmam ama kredi kartından verdim bende cunki alamazsam sıkıntı yaşarım yani o yüzden
Üstüme bisey yok ama borçlu kalmayada gerek yok
600 binde nasıl bi para be bilader
600.000 nedir abi nasıl verdi
@Mert1718917 iş işte oluyo boyle
Inşallah en kısa zamanda alırız
Ben en yakın arkadaşa 30.000 verdim sıkıntı yok dert etme
Bende patrona verdim balla işte
Ben borç olarak vermedim ama hibe ettim sadece 5.000 lirasını geri alıcam 25.000 lirayı cepten verdik
Karttan vermemiş olsam o kadar şey yapmam ama kredi kartı işte o yüzden
Allah yardım etsin bilader zor be
Ne iş yapıyor patronun
Çiğ köfte dükkanı var
Bankadan verdiysen dekontu göster
Kanıtlayamazsın.
Niye
Niyesi olmaz nedeni yok
Eee dekont felan ver borç listesi var
Dekont var mı
Dekont var posla işlem yaptik çekilen para belli giden yerde belli
Birde defterin arasında patronun borç listesini gördüm onunda fotosunu aldım
Vericem dedi ya isler sıkıntı oldu bu kış aşırı düşük ödemelerde sıkıntı çekti indan verdim
Birde bir kaç arkadaşına sordum veriri dediler işte bakalım
Allah yardım etsin zor bende verdim zor durumda olmasa elemanda niye para istesin
Kredi çekmiyor ki bir şekerbank var oda pos için diğerlerini kullanmiyo3 kolay kolay
Kanıtlayamazsın ki bi imza falan yoksa
Patron ödemeler de sıkıntı yaşadı bende kartımdan ödedim bir kaç sefer borçlu olduğu yere
Elden verdiysen zor
Elden
Gerek var mı git al paranı ne kanıtı
Ramazan da vereceğini söyledi vermezse dava edicem
Birde patrona verdik borcu aw
En İyi Cevap