Para & Ekonomi Borcam mı değil mi nasıl anlaşılır? blackpinkk_ Takip Et Xper 5 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Borcam a benziyor ama emin de değilim kutusunu annem atmış o da bilmiyor sizce borcam mı? Borcam mı değil mi nasıl anlaşılır? Cevapla Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
uomoitaliano Takip Et Master Yaş: 29 , eic 61% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 6,5b cevap paylaştı. at yere kırılınca anlarsın 0 4 Yorumla blackpinkk_ +1 yıl Şaka mı gerçek mi? Dicem ama borcam da kırılıyor 😂 Yorumla uomoitaliano +1 yıl senden olmaz he beklediğim cevap şeydi kırılınca anlıcaksam niye aldım ben bunu Yorumla blackpinkk_ +1 yıl Ne alaka şimdi. Sonuçta sadece fırın için kullanılmıyor ki 🙄 Yorumla uomoitaliano +1 yıl frekans kaç? Yorumla
hayletdayi Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 3,4b cevap paylaştı. 200 derce dayanıyor sa sorunyok 0 0 Yorumla
Zemheri27 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Borcam 0 7 Yorumla blackpinkk_ +1 yıl Yanlış anlamazsanız nerden anladınız 😊 anlamak için soruyorum bir dahakine Yorumla Zemheri27 +1 yıl Cam yapısı eni kalın çünkü fırına dayanıklı olduğu anlama geliyor buda birde sürekli yemekle haşır neşir biriyim 10 km uzakta görsem tanırım ben bunu 😄 Yorumla blackpinkk_ +1 yıl Ayyy çok teşekkür ederim süpersiniz ya 😊🤗 Yorumla Zemheri27 +1 yıl Rica ederim 🌼 Yorumla blackpinkk_ +1 yıl Çok eski bir kap ben doğduğumda alınmış kutusu da olmayınca anlamadım. O yüzden sordum 😊 Yorumla Zemheri27 +1 yıl Hay maşallah nasıl güzel muhafaza edilmiş ben olsam milat olmuştu şimdiye bu güle güle günlerde kullanın 😊 Yorumla blackpinkk_ +1 yıl Annem iyi kullanır 😂keşke o huyu bana gecseydi ben kıran tarafım hep 😅 Yorumla
yarımkiloyanak Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Evet, borcam. 0 6 Yorumla blackpinkk_ +1 yıl Yanlış anlamazsan nasıl anladın. Bir dahakine işime yarar Yorumla yarımkiloyanak +1 yıl Google'da arattım resmi Yorumla blackpinkk_ +1 yıl Öyle mi teşekkürler 🤗 Yorumla yarımkiloyanak +1 yıl Evet emin olmak için siz de aratabilirsiniz :)Rica ederim :) Yorumla blackpinkk_ +1 yıl Ben arattım ama bulamadım nasıl arattiniz acaba Yorumla blackpinkk_ +1 yıl Linkini atabilir misiniz bulduğunuz sayfanın rica etsem 🙏😊 Yorumla
heyhandsomeioweuone Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Borcama benziyor 0 2 Yorumla blackpinkk_ +1 yıl Evet kalın ama denemeye de korkuyorum şahsen 😂 Yorumla heyhandsomeioweuone +1 yıl Deneme deneme gözüne falan sıçrar Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
at yere kırılınca anlarsın
Şaka mı gerçek mi? Dicem ama borcam da kırılıyor 😂
senden olmaz he beklediğim cevap şeydi kırılınca anlıcaksam niye aldım ben bunu
Ne alaka şimdi. Sonuçta sadece fırın için kullanılmıyor ki 🙄
frekans kaç?
200 derce dayanıyor sa sorunyok
Borcam
Yanlış anlamazsanız nerden anladınız 😊 anlamak için soruyorum bir dahakine
Cam yapısı eni kalın çünkü fırına dayanıklı olduğu anlama geliyor buda birde sürekli yemekle haşır neşir biriyim 10 km uzakta görsem tanırım ben bunu 😄
Ayyy çok teşekkür ederim süpersiniz ya 😊🤗
Rica ederim 🌼
Çok eski bir kap ben doğduğumda alınmış kutusu da olmayınca anlamadım. O yüzden sordum 😊
Hay maşallah nasıl güzel muhafaza edilmiş ben olsam milat olmuştu şimdiye bu güle güle günlerde kullanın 😊
Annem iyi kullanır 😂keşke o huyu bana gecseydi ben kıran tarafım hep 😅
Evet, borcam.
Yanlış anlamazsan nasıl anladın. Bir dahakine işime yarar
Google'da arattım resmi
Öyle mi teşekkürler 🤗
Evet emin olmak için siz de aratabilirsiniz :)
Rica ederim :)
Ben arattım ama bulamadım nasıl arattiniz acaba
Linkini atabilir misiniz bulduğunuz sayfanın rica etsem 🙏😊
Borcama benziyor
Evet kalın ama denemeye de korkuyorum şahsen 😂
Deneme deneme gözüne falan sıçrar
bn denedm borcam değil
Cambor olabilir
Değil