arkadaşlar 26 bine yakın borcum var..bankalara ve başka kişilere ne yapacağımı bilemiorm..bi taraftanda arkadaşıma para verdim oda ödemedi..çıkmazın içindeyim bi çare arıyorum..artık nefes alacak gücüm kalmadı..çalışıorm ayda 850 tl aylık alıorm .. aylık ödemem normalde 1500 tl ama ödeyemirom..bana bi fikir verin lütfen..yoksa intihar etmekten başka çarem kalmadı..
Cevabın nedir?
Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. öncelikle bankalarla konuşup borçlarını taksitlendirme yoluna girmelisin.bir ailen yardım edecek bir arkadaşın tanıdığın yok mu? eğer ailen bu durumdan haberdar değilse mutlaka söyle,yardımınıza ihtiyacım var zor durumdayım de,demekten gocunma aile bunun içindir,zor zamanlarda destek olmak için...Ama sakın ailene borç verin bana filanca zamanda vereceğim deme,durumumu düzelttiğim de parayı geri iade edeceğim de.
bir de bir bankadan kredi alarak tüm borçlarını toptan kapatıp sonra bir tek bu krediyi ödemek gibi bir seçeneğin daha var.en uygun krediyi bulursun borçlarını kapatırsın ve bu borcu ödersin tabi daha çok borç edinmeden.07 Yorumla
Soran+1 yılcanım ailem bilior aileminde durumu çok kötü..zaten arkadaş dediklerimi insanlar iyi günde yanımda oldular para istedim bi kaç kişiden hergün arıyan insanlar bi daha da aramadılar..işte bankalara borcum var verirlermiki kredi.?
- +1 yıl
borç verdiğin arkadaşından iste parayı.bankalarla da konuş,önce gidip sor borcumu tek seferde kapatırsam ne kadar olur diye bir de kredi için konuş.ipotekli bir şeyin yoksa da korkmana gerek yok.intihar etmeyi düşünme bile,insanlar ne borçların altından kalkıyor gençsin işin de var,en fazla iki-üç yıla durumunu toparlarsın.
Soran+1 yıladam kayıplarda bilmiormki nerde.. ipotekli bişey yok sonum hayır olsun..
Soran+1 yılyoo eğerki kabul ederlerse dolaşırım gezerim önemli değil yeterki şu durumdan kurtulayayım
Soran+1 yıltamam teşk ederimm
En İyi Cevaplar
en iisi Tefeci filan bul git bir arkdşınla başka türlü hiç bir banka ödemesi geçikmiş bir insana kredi vermior düşene birde sen vur taktiği uyguluor bankalar düzenli ödemesi olanlara veriolar senn düzenli odemen yok anlaşılan ya da şu kredi taksitlendirme hatları var onalara başvuru yap benmde 4000 borcum ve hiç bir banka vermior kredi filan tefeci bakıyorum onlarda biraz kötü ama eve icra gelmesinden ve insanların dırdırından kurtarır snra düzenli bir işin var ve gelirin varsa aydan aya rahat ödeyebilrisin ben bulur inş bir tefeci.
01 Yorumla
+1 yıleski kız arkadasımın 10 milyarını ödedim.olaylı ayrıldık sonra senet imzalattım simdi maasından kestiriyorum.
ailen yanında olmalı aslında bir hatadır yaptın gittin. bizimkiler bana uyuz olmuştu.ama bu sürecte desteklediler beni . simdi parca parca tahsil ediyorum.
öncelikle bankalarla konus icra gelirse hemen mal bildirimi yap bana ait bir seyim yok diye bunu unutma
mal bildiriminde bulun bir seyim yok de sadece maasının 1/4 haciz gelir okadar.
zor durumdasın ve sadece yorum yapmak olmuyor belkide bir hesap numarası ver KS ÜYYELERİ 10 TL yatırsın ilk 10 tl ben yatırırım hesabına013 Yorumla
Soran+1 yılçok teşekkür ederim kimse bu iyiliği yapmaz emin ol
- +1 yıl
sen ver arkadasım ben 10 tl yapalım geriye 2599 kisi bulman gerek en azından baslangıç bir milyon üyesi var 260 kişi yapar herhalde 10 TL BU RAMAZAN AYINDA sevap kazanalım.
cektigin sıkıntıyı bende yasadım
Soran+1 yıl..) çok iisn veiriim vermesinede kimse oralı olmaz işte herkes senin gibi duyarlı olamz
- +1 yıl
valla sen basla bence en azından dene düsüncede kalmasın sen dene en azından amaçsızca beklemekten ve düsünmekten baska yapacak bir seyin yok . sen bilirsin .
Soran+1 yılverim ozaman toplayamazsam paranızı iade ederim
- +1 yıl
ks yönetimi ile konus bence silebilirler ikna et onları olmadı özelden yolla banka bilgilerini
- +1 yıl
50 100 büyük para burası icin 10 15 20 olabilir.
Soran+1 yıl50 100 mü büyük para kimse vermez..
- +1 yıl
26 bin borcu olan arkadas bana ulaşşın yardımcı olurum05382078745
- +1 yıl
@EeeeErcannnnn üstat borç yiğidin kamçısı dediler yüklediler sıkıntısı başımıza bela oldu yardım etmek isteyenler fikirleri olanlardan bende yardım istiyorum şimdiden Allah razı olsun
Bu kadar borca girmeni anlamıyorum. cogu insan böyle yapmaya calışıyor. Yanlış yapıyorsun. sen ödeyene kadar faize binecek. bu kadar cok para harcama sebebin olmalı...
Kira veriyorsun? 500 ?
faturalar 120 ?
620
100 lira carsı pazardan yiyecekler
?
Kirada kalıyorsan üzülürüm. Ama kirada kalmıyorsan üzülmem kusura bakma. cünkü 700 lira alıp 4 kişilik aile gecindiren var.09 Yorumla
Soran+1 yıldoğru diosun.(
Soran+1 yılben uzun zamandır sıkıorm kendimi gerçekten yemek yemediğim günler oluo damlaya damlay göl oluo ya hani onu düşünerek hareket ediyorum
Soran+1 yıl..((
Soran+1 yılöle oldu geç oldu artık
Soran+1 yılinşallah
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
14Cevap
Arkadaşından borcunu geri alman için sana bir tahsilatçı lazım. Nerede oturuyorsun, ayrıca senet falan var mı elinde?
Bankayla görüşüp ödeyemeyeceğini söyle ve borcunu çok daha uzun vadeye yaysın.
Daha da olmadı, durumu anlatıp anne baba, amca, akrabadan yardım almaya çalış.15 Yorumla
Soran+1 yılbanka dekontları var işte yardım edecek kimse yok..zor durumda oldunmu ailenin yardımı bile görmüosunn..
Soran+1 yılyok para gönderdiğime dair dekontlar
- +1 yıl
O dekontları sakla yine, bir avukat yardımıyla icraya koyabilirsin belki, arkadaşıma borç verdim(gönderdim) fakat geri ödemedi diye.
Bu arada intihar bir kaçış yolu, zorlukla mücadele etmelisin. En kötü ihtimalle ne olur; bankaya borcunu ödeyemez ve maaşına %25 oranında haciz konur, o kadar. Bir zaman sonra herşey gelip geçer emin ol ve bu yaşadığın tecrübe olur.
Soran+1 yılya ailem üzerime gelior herkes bana müdafa bide onların dıırdırını çekiorm..kafaı yemek üzereim artık
Borç yiğidin kamçısı değil mi borçlu diye intihar mı edilir maaşın borca göre epey az malum. İş değiştirme daha fazla maaş alabileceğin bir işe geçemez misin ? Banka kredisi hakkında bilgim yok pek hani tek seferde 20-25 bin alıp tüm borcları kapatıp uzun vadede bankaya yani tek ele ödeme gibi birşey yapamaz mısın ?
011 Yorumla
Soran+1 yılyani bankalar bu kadar borca kredi vereceklerini sanmıorm..iş dersende çalıştığım mevkide en ii maaş alan ben sayılırım..
Soran+1 yıl11 bin kadar verdim..
Soran+1 yılya dalgayı bırakın lütfen zor durumdaım sadec şuan fikir almak istiyorum
Soran+1 yılyoo özür dilemen için sölemiorm sen beni yanlış anlama sadece bugünlerde kendimi iyi hisetmiyorum çözüm arıorm insanlardan fikir almak istiyorum..
- +1 yıl
İçinde olduğun durum hani çok kolay değil biliyorum ama çok zor da değil bir akrabam 2-3 sene içinde 150 bin liralık borç ödedi ve aynı zamanda ev geçindirdi o hapis yatmıstı 2 ay ama çekleri karşılıksız çıkmış belediyeyle çalışıyorlardı inşaat sektörü. Ödenmiyecek bir borcun yok icra da çalışan arkadaşın yorumlarını bende takip ediyorum en sağlıklı bilgiyi ondan alırsın sanırım
Soran+1 yılhellal olsun ben onun kadar cesaretli değilim..
Soran+1 yılbilmiorm çözüm bulamıorm biliorm ödenemeyecek gibi de değil ama çözüm yok
+1 yılaha aha hayattaki en büyük korkum borc :(
tr nin banka kanunlarini bilmiyorum benim yasadigim sehirde krediyi belirli bir zamana kadar durdura buliyorsun !
bankanla konus eger böyle bir sey varsa , kredini durdur el borclarini bitir sadece bankaya kalsin sonra arkadasindakini ne yap yap al biraz yüzsüz ol bagir cagir al parani , el borclarin bitincede krediyi ödemeye basla ;) Allah kolaylik versin01 Yorumla
Soran+1 yılborç verdiğim insan yok ortada
+1 yılYa kardeşim aldığın maaş belli etin budun ne seninde birine yardım ediyorsun? İntihar etmeyi düşünüyorum diyorsun, sence ahlaksız bir insan için değermi? hrşeyin çaresi vardır ama önemli olan bu hatayı nasıl yaptığın! hiçmi akıl yok sende. Bu devirde babana bile para verilmeyecekken sen kalkmışsın birine yardımda bulunmuşsun. İşin zor ama imkansız değil, çevrenden ve ailenden yardım al bence mutlaka halledilir...
00 YorumlaKimsenin sözüne bakma.. Kim yardım edecek burada sana düşme kimsenin ağına üç beş kuruş borcun var diye.. Bankalarla görüş durumunu anlat sana borç kapatma kredisi verirler kurtulursun 2 yılda 30 bin lira kapattım ama aylık gelirim sana göre yüksek sende yapabilirsin karamsar olma..
00 Yorumla
+1 yılSelam, çok borcum var kredi kartına. Bankalar kredi vermiyor. Caresizim, uç çocuğun var. Cildiracagim. Hayattan zevk almiyorum. Çocuklarım olmasa çoktan kendimi oldururdum. Kimsem yok. Derdimi paylaşacak bile. Bana yardımcı olacak biri var mi bu dünyada?
00 Yorumla3 yılda 64 bin lira borç ödedim... Sanırım sana yardımcı olabilirim, eklesene beni
33 Yorumlaicra işindeyim, sıkma canını devlete olan borçlarını askıya al, bunlar hep kredi borcu dimi, ipotekli bişi yok. daha detaylı anlatırsan daha detaylı borçtan kaçma yollarını anlatayım:)
025 Yorumla
Soran+1 yılyok ipotekli bişşey yok üzerimde bişey yok daha doğrusu..kredi ve kredi kartı nasıl yapmam lazım..hangi yollar başvurmam lazım
- +1 yıl
bak ev hacizleri kalkmış durumda, bu biraz karışık daha sonra anlatırım, üstünde ev-araba yoksa hiç korkma, en kötü maaşına haciz konulur o da 1/4 üne ancak, ama olursa adliye ye gel taahhütte bulunma sakın 3 ay hapis cezası kesin, pisi pisine yatarsın. İcra dönemi boyunca hiç bir yere imza atma, 5 sene bankalarla çalışamazsın, sonra toparladıkça sıfır faizle kapatırsın, dahada merak ettiğin bişi varsa sor?
Soran+1 yıl3 ay hapis mi yatamamm intihar ederim daha iyi taahhüt ne demek
- +1 yıl
örnek : 5000 tl borcun var avukat gel aylık sana 300-400 herneyse taksit yapalım, beraber icra dairesine gidersiniz ödeme planı çıkartılır, aylık 300-400 neyse karşılıklı imza atarsınız, her ayın 5 inde ödeceyeceğine dair taahhüttür. ödemeye başlarsın olursa taksitleri aksatır veya 3-5 ay sonra ödemezsen taahhüdü ihlal davası açılır 3 ay hapis veriliri. Taksit anlaşmasını yazılı yapma sözlü yap:)
Soran+1 yılhha tamam yapmam ozaman kredi vermez dimi bankalar bu kadar bankalar borcum varken?
Soran+1 yılborcu borçla kapattım oyüzden böle oldu
Soran+1 yılyani şuan mahkemelik değilim ama yapılandırırlarmı gitsem konuşsamm yalnız bu borçlarım ayrı ayrı bankalara
Soran+1 yıl4 bankaya
Soran+1 yılyok borç para veren yok benim olsa veririm insanlara düşenin dostuı olmaz
Soran+1 yılyok daha takipte değilim ki olacamö bu aydan sonra akbankta var borçlarımın arasında
Soran+1 yılantep ya maalesef
Soran+1 yılya sizinle telde görüşsek olmazmı ya
Soran+1 yılarlkadaşlık isteği kabul etmiomuşsunuz
Soran+1 yılmesajda gitmio arkadaşlıkta kabul etmio
- +1 yıl
Bana yardımcı olur musunuz? Kredi kartı borçlarım var odeyemiyorum. Bankalar kredi vermiyor. Verse de taksitlerini odeyemem zaten. Caresizim
+1 yılbeter ol, adama sorarlar 3 kuurşluk maaşınla neden 5 kuruşluk hayat yaşıyosun diye...
16 Yorumla
Soran+1 yıllafını bil konuş tamam mıı nein ne olduğunu bilmeden yorum yapabiliosunuz ya hayret bişey
- +1 yıl
sende doğru düzgün anlatta doğru düzgün cevap verelim ozaman
Soran+1 yılsana mı anlatacam insan gibi sorsaydın anlatırdım
- +1 yıl
insan gibi cevap vermiyorum ozaman bende, yaşa bak ya en az 25 yaşındaki bir insan çocuk gibi arkadaşına inanıpta ona borç veriyor bird eüstüne üslük geri alamıyor babamın oığlu bile olsa vermem o parayı borç olarak çok ihtiyacı varsa gitsin bankadan çeksin dostluk başka alışveriş başka bunun içinde benimle arkadaşlık etmesin isterse çokta umurumdaydı onu tanımadan öncede yaşıyordum ben derim ve kötülükle kalma şansım kalmaz sen yaptığının cezasını çekiyorun hayat sana öğretiyor işte nedemişler
- +1 yıl
istifa edenle intihar edene karışılmazmış...
Soran+1 yılsaol aydın bilgilerin için
+1 yıl26 bin için intihar etmede bu borcu neden yaptın nerden oluştu bu kadar borç
04 Yorumla
Soran+1 yılya borcu borçla kaapttım..arkadaşımada para verdim ödemedi oda
- +1 yıl
git üstüne nerde arkadaşın şimdi
Soran+1 yılbilmiorum kayıplarda.(
- +1 yıl
vay anasını
saçmalama. başka bir bankaya git, özellikle borç kapatmak için kredi veriyorlar diye biliyorum.
00 YorumlaDaha gençsin kapatırsın borçlarını çalışırsın merak etme...
01 Yorumla
Soran+1 yılinşşalah
+1 yılkorkma bende aynı durumdayımm
00 Yorumlakredi cekme ihtimalin var mi?
00 YorumlaErcan kardeşim bizede bir yardımcı olsan
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!