Milyonerler artmis olabilir ancak bu zengin insan sayısınında aynı oranda arttığı anlamina gelmiyor. Basit bir apartman dairesi olanda milyoner sayılıyor şu an. 10 yıl önce 1 milyon lirası olan ortalama 750-800 bin Dolar/Euro değere sahip olmuş oluyordu. Ama suanda 1 milyon lirasi olan ortalama 55 bin Dolar/Euro ya sahip. Yani kabaca hesapla 10 yil onceki 750 bin Euro/Dolar gunumuzde 55 bin Euro/Dolar a geriledi aslinda.
Bankalar ve devkete yakın kim varsa çalışmadan kazanmayı çok seviyorlar vatandaş aşgari ücretle geçinmeye çalışıyor diğer tarafta yattığı yerden kazanıyor hak nerede bilen varsa siyaset yapmadan söylesin?
Milyon kelimesi artık ucuz bir para biri olunca normaldir adama diyorum evi kaça aldın 12 milyon başka gün auidi kaça geldi diyorum 4 milyon normalleştiriliyor yani
Sattıklarını yerine koyamayan insanlar nasıl milyoner sayılıyor ki sjjs İstanbul'da 1 orta seviye semtte ev fiyatları 1,5m başlıyor. Milyoner sayısının artışı çok normal çünkü milyon para etmiyor
Ülkenin fakirlik sorunu yok zaten, ülkenin sorunu zenginin asla doymamasıdır. Doymaya çalışırken de birilerinin hakkını yemesi ve gelir dağılımını etkilemesidir...
@enteresanbiadam Mümkün değil gibi duruyor, aksine daha da içine giriyoruz. Baksana geçen gün bakan Nebati TL'nin düşmesi iyidir, yabancı sermaye ülkede yatırım yapar diyerek gözümüzün içine baka baka kapitalizme hepimizi pazarladı. Anlayana tabi...
yöneticileri salla ya. mal onlar. kapitalizme çanak tutarak milleti iyi yerlere getirdiklerini sanan ve bunlardan oy kopararak nemalanan aptal tayfa siyasilerin hepsi. kafalarının da bastıgını sanmıyorum bu işlere. şanslarını deniyolar sadece. bence diğerleri de gelse sonuç değişmiyecek hepsi aynı yere hizmet ediyor çünkü.
Millet bu kadar zengin oluyorsa neden bu kadar açız 😅kime sorsam fakir
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Onun sebebi insanların zenginleşmesi değil, paranın değersizleşmesi, itibarı kalmadı tl nin, 1 milyona ev alabilir misin? Yok, iyi bi araba alabilir misin? Yok