şu devirde borcu olmayan insana inanamıyorum ya fdhgjdfh benim toplam 36 bin

şu devirde borcu olmayan insana inanamıyorum ya fdhgjdfh benim toplam 36 bin

3 kredi kartı bir kredi :D ek işlerle beraber maaş gününü beklerim, her maaş günü çoğunu öderim. ay başına kadar durum yine aynı olur :D
Her eve lazım olan erkeklerden desene 🙂
Bilanço tablosu iyi durumda nakitlerimden kısa vadeli yükümlülükleri çıkarınca net bilanço parlak geliyor. Duran varlığı elimden çıkarmıştım. Hesaba para akışı girdi. 😄
Sanırım 60,000 lira kadar da borç var. Enflasyonist ortamda faizler düşükken lira olarak borçlanmayı doğru seçenek olarak gördüğümden borçlanmıştım..
Mantıklı borçlarım var
Araba almıştım onun kredisi var kaldı ki zaten arabayı parçalıyorum bu sayede kalan krediyi hem kapatıyor hem de üstüne kâr koyuyor
Kyk borcum duruyor yıllardır
Bide buzdolabı aldım 23k ya onun ödemesi var
Aylık ortalama 8.5k ödemem var yakın zamanda bitecek hepsi
Bu ay kredi kartı 12 bin. 20 civarında da bankaya vadesi gelmemiş borcum var. Bu arada bir bankada hepsine yetecek kadar param var 22 bin bir musteride alacağım var. Anaaa benim borcum yokmuş hiç valla sevindim
Cevap
80Cevap
şu an için borcum yok
18 bin devlet sağ olsun 10 bin fazladan borç çıkarmış bana.
Benim şahsi bir borcum yok ama babamın ev için çektiği kredi var onu da emekli ikramiyesiyle kapatır herhalde diye düşünüyorum 😅
Gerçi bak benim de Turkcell'e 20 liralık borcum var ama onlar bana alışkın sorun yok😂
20 lira çok 😒bu ay 280 tl fatura gelmiş turkcelden ödemedim
Anladım benim 2 hat var 2 sine 40 tl vergi zammı gelmiş keşke o kadar borcum olsa.. 120 bin borcum
Var 36 sene de ödemeli
🤣🤣
Bir can borcum var başka da yok. Mümkün olduğu kadar kimseye borçlu kalmayı sevmiyorum. Bugüne kadar KYK kredisi bile almadım. O derece borçsuz harçsızım.😄
Bur kredim var. Esnaf kefalet 200 civarı o sayılır mı. Taksitlerini düzenli ödüyorum. Başkada borcum yok
sayılır tabi borç değil mi :D
Karşılığında Araç var.
iyi o zaman ya en azından yatırım
Aracın değeri 800 bin oldu
55 bin ev kredisi ile 2500 kredi kartı borçlarım var. Kredi kartı borcum ilkbaharda bitiyor, ev kredisi ise 2026 Temmuzda bitecek.
İki tane borcum var bir kyk bir vakıfbank 6 bin biri 6 bin biri 12 bin lira iş yok güç yok ama borç var
Az kaldı. Önümüzdeki günler yine bir kısmını kapatırım inşallah. Yaza kadar da tamamını ödenirim diye düşünüyorum.
borcum yok aksine alacagım çok turizm acentem var ve ben alacaklarımı hala alamadım 1 ay daha uzattık :D
Benim borç çok. Allah a namaz borcumlarım var, bi 61 gün oruç borcum var birde adak ohooo sürekli birşeyler çıkıyor en iyisi susuyum 😀
Borcum yok Allahacok şükür borç yapmaya korkuyorum. Borc demek kapı önünde birisi bekliyir demek gibi geliyor.
Bu sene 500 bin kazanç ortalama ile 250 bin civarı borç yaptım. Sezon başlamadan 1 trilyon borç yapmayı düşünüyorum
Hic borcum yok çok şükür 🤲inşAllah sende tez zamanda bitirirsin.
Sıfır borç ama şey var, dur etiketleyim ona sorun bir de. @öğrenimelemanı
İcra dairesinden baskın yemişim gibi hissettim şu an
Benim de 150-160 bin falan jslckdd
Neyse ki bu sorunun kazananı sen oldun. Seninle borç kapıştıracak birini tanımıyorum xd.
Ama benim kadar 2-3 ay önden ödeyen de yoktur hajkddjjdkss
Bir şey almadım yedim içtim gezdim haldlldls
@öğrenimelemanı hayat sana güzel diyebilir miyiz :D
Diyebiliriz yaşamayı seviyorum ben çok vizyonlu para harcarım hskfkfksksk kültürel turlara gitmiştim o parayla hakfkdksk
Çok şükür hiç borcum yok bir miktar vardı kapattım kafam rahat uzun zamandır:)
Çok şükür bitti. İşten çıkardılar. Tazminat işimi gördü Allah'a şükür
82 civarı kaldı alacaklarımda 150 civarı bitirdik çok şükür alacakları alsak + ya geçiyorum
Yasal olarak 40 bin + 50 binde elden aldigim var 🤣 100 binim olsa sifirlanicam
An itibariyle 127 lira borcum var. Büyük adamların büyük borçları olur.
Yapma yanarız diyesim geldi 😂😂😂
50 bin gibi bişey 🤫🤫🤫 😂😂😂
Bu ay ki borcum 225 Türk Lirası hemde her ay aynıdır 🤣🤣
Borcum yok ama üzerime kredi kartında babamın beş bin falan var 😥😂
Devlete ödenen gss prim borcu 301 TL her ay alıyorlar benden işsizim diye.
Borcum yok ama ailemin olunca kendi borcum gibi derde giriyorum orası ayrı...
Konut kredi borcum vardı sanırım 40 bin lirası falan kaldı bitecek
Şahsi borcum yok çok şükür. Normal her ay işyeri giderleri oluyor (vergi vs) onları da zamanında ödüyorum zaten. Allah ödemek isteyip de durumu el vermeyen herkese borcunu ödeme kolaylığı versin dilerim.
Her ay 5 civarı kk borcu geliyo ödüyorum bitiyo ufak bi kredim kaldı 12 civarı oda taksitli zaten başkada borcum yok çok şükür
Şu an borcum yok, cimrilik 4ever..
Kredi kartı borcum var sadece o da 6000 falan galiba şu an ama asgari ödemesi kaç olur bilmiyorum
Benimde 26 bin borcum var ve kendime bir şey almadım hiç hepsi yeme içme boş yani
Yirmi bin kadar
Borcum yok, param varsa alırım yoksa almam
30 TL. Bana sigara alan arkadaşıma borcum var.
Kredi ödüyorum🥺 ne sen sor me ben söyliyim
Benim borcum yok 🙂
Iban gönder borcunu kapatayım 😅😀😀
Hiç borcum yok :)
Allaha can borcum var
7bin var onu da halledeceğiz inşallah
10 felan
İlk maaşla kapatırım
300-500 var bir şeyler.
cut.
Hiç borcum yok yeeeeyyy 😁
Çok şükür bi tek Allah'a can borcum var 😄
Benim de sanırım 3 milyon falan oldu
Alacağımı yazabilirim sizin için uygun mu?
1600 kredi kartı maalesef
20 bin civarı
Borcum yok paramda yok sıfırım.
200 küsür bin kadar
Ortalama hesap 45 50 bin TL civari
Bi 300 bin üzeri 🤷♀️
Şu anlık hiç yok. :D
Ben borç hayatım boyunca yapmadım, yapmam.
Kimseye 1 TL bile olsun borcum yok çok şükür.
Burayi okuyunca en iyisi yazmayayim dedim 😂😂😂
az olan hediyeleşsin😂😂
Bilmiyorum umrumda değil
3.498,54 gss borcum var
18 bin TL falan ödemiyorum da hiç.
Toplam 3.000 tl borcum var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?