8bin. Ama öğrenciyim ve tek gelirim mezun olduğumda 40bin lira olarak ödeyeceğim KYK kredisi ve ailemin yolladığı biraz para.
2
2 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
Derslerim ağır olmasa çalışırım, kapatilabilecek bir borç. Ama çalışmadığım için tek gelirim de borç ödemeye gidiyor sonra odedigim borcu geri harcıyorum ve hiç bitmiyor sonsuz döngü
geçmiş olsun reis babamin guzel bi sozu var kucuk esnaf ufak fidan gibidir firtinada karda egilir yan duser lakin tekrar duzeltebilirsin ama buyuk fabrika vs cinar gibidir firtina devirdi mi agac komple gider ve eski haline getiremezsin ondan dolayi Rabbim hakkinizda hayirlisiyla daha helal kazanci isler kurmayi nasip etsin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Akbank'a 200 TL borç yapmak hayatta en sevmediğim şey mecbur kaldığımız zaman tabikide olacak ama şu an için güncel olan bu.
200 tl paramı
O kadar var dostum ☺️
Bugüne kadar hiç borcum olmadı ne bir kredi kartı kullandım ne de başkasından borç aldım varsa alırım yoksa biriktirir alırım.
Bi düze çıksam bende öyle Yapacam artık ama işte çıkamıyorum
Çıkarsın dert etme yavaş yavaş öde ne acelen var :]
8bin. Ama öğrenciyim ve tek gelirim mezun olduğumda 40bin lira olarak ödeyeceğim KYK kredisi ve ailemin yolladığı biraz para.
Derslerim ağır olmasa çalışırım, kapatilabilecek bir borç. Ama çalışmadığım için tek gelirim de borç ödemeye gidiyor sonra odedigim borcu geri harcıyorum ve hiç bitmiyor sonsuz döngü
İleride kapatırsın umarım
Ev almıştım biraz kısmı duruyor 85bin tl filan borç var. Nisana kalmaz kapatırım diye tahmin ediyorum
Borcum olsa uyku uyuyamam, yapım borç vs kaldıracak bir yapı değil.
hiç borcum yok, olmasın da inşallah.
Tayyip’e hakaret 12
Krediler 50
kart 16
78 bin
Kredi, kredi kartı, ek hesap, GSS vs. hicbir borcum yok, yarın 1 Ocak 2022 itibariyle yatırıma başlıyorum
hadi hayırlısı olsun
Kredi kartı eksi hesaplar krediler 249 bin borcum var.
Allah yardımcın olsun
Sağol ucunu kaçırdım. Ocakta maaşım muhtemelen 10 bini geçcek. Ama 3 sene borçlara gidecek maaşım.
Sıfırr tl hiç borcum yok
sevindim senin adıns
80bin neye borç yaptin reis
esnafım dükkanım batmasın diye borçlanıp durdum keşke batsaydı dükkanım. şimdi ne dükkan var nede para
geçmiş olsun reis babamin guzel bi sozu var kucuk esnaf ufak fidan gibidir firtinada karda egilir yan duser lakin tekrar duzeltebilirsin ama buyuk fabrika vs cinar gibidir firtina devirdi mi agac komple gider ve eski haline getiremezsin ondan dolayi Rabbim hakkinizda hayirlisiyla daha helal kazanci isler kurmayi nasip etsin
Allah razı olsun kardeşim güzel duaların dileklerin için varol
✋ ✋
1 tl bile borcum yok..
Güzel
17 gün önce, 2 tane ev aldım 895 bin liraya. 230 bin tl borçlanmistim. Bu hafta salı günü borcumu ödedim. şu an 1 kurus borcum yok hic bir yere
16.000 civarı 😎
iyi azmış
Allah'a olan borcum dışında kimseye borcum yok
Ne güzel
Allah kolaylık versin sana borcun icin
Borumuz yok çok şükürr...
Süper
Yanlış yazmışım borç olacaktı
60-65 bin arası bir şey
Yuh naptın o kadar. fsjfsjdjs
@SlimShady10 kredi borcu
Geçmiş olsun.